Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Мълвата разказва за картогледане-30 лв и муски-28 лв:)

Изготвяне на муски ли? Лично за теб?

# 616
Eeeeeeeee момичета направо се скъсах от смях  Laughing    Joy Joy Joy
Ryann просто си номер едно в описването на гадателните способности на ясновидките. Това за баба Хайрие верно си е така, ама то като ходиш от зор и не обръщам внимание на хигиената.

# 617
Цитат на: ryannn в Четв., 14 Март 2013, 21:35
Мълвата разказва за картогледане-30 лв и муски-28 лв:)
 ooooh!

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 20:58 от Bunny Rougeful

# 618
petrova86, би било чудесно на по-късен етап да споделиш опита си с Милка (Караисен).
ryannn, ненадмината!!!  Joy ако събираш коментарите си, може да поставиш началото на един ситком: Ясновидки Wink
Cherry Mam, направи си труда да прочетеш форума, а не да предъвкваме една и съща информация и да пълним страниците. Ако имаш проблеми с ориентацията, по-горе има анкета с контакти.
Пит, Лили и на мен предложи муски, но аз не се възползвах и не разпитах за детайли. Нямам представа лични ли са или не. По-скоро изглеждаха на тези, които се предлагат във всички черкви... предполагам просто ги препродава (това е лично мнение).
Bunny Rougeful, освен ако не изпитваш силно желание да си кореспондираш на лични с много хора, би била по-полезна, ако споделиш тук, във форума, своите впечатления от Лили.

Операторката Симона (0896582911) вече не отговаря на този номер Sad Вероятно чете форума, но това не е гаранция, че няма да се появи под нов артистичен псевдоним Wink

# 619
petrova86, би било чудесно на по-късен етап да споделиш опита си с Милка (Караисен).
ryannn, ненадмината!!!  Joy ако събираш коментарите си, може да поставиш началото на един ситком: Ясновидки Wink
Cherry Mam, направи си труда да прочетеш форума, а не да предъвкваме една и съща информация и да пълним страниците. Ако имаш проблеми с ориентацията, по-горе има анкета с контакти.
Пит, Лили и на мен предложи муски, но аз не се възползвах и не разпитах за детайли. Нямам представа лични ли са или не. По-скоро изглеждаха на тези, които се предлагат във всички черкви... предполагам просто ги препродава (това е лично мнение).
Bunny Rougeful, освен ако не изпитваш силно желание да си кореспондираш на лични с много хора, би била по-полезна, ако споделиш тук, във форума, своите впечатления от Лили.

Операторката Симона (0896582911) вече не отговаря на този номер Sad Вероятно чете форума, но това не е гаранция, че няма да се появи под нов артистичен псевдоним Wink

интересно защо Симона не отговаря вече.на никой ли не е отговорила ?

# 620
zuzuuu, от няколко дни приятелката ми се опитва да се свърже с нея. Ти си прави изводите Wink
Между другото, поговорката "гарван гарвану око не вади", не важи сред колежките-операторки  Joy
Гадателката Мария Пешева била измамена с 500 000 лв.  Shocked
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1841313
Ще прегледам Черният списък Wink

# 621
zuzuuu, от няколко дни приятелката ми се опитва да се свърже с нея. Ти си прави изводите Wink
Между другото, поговорката "гарван гарвану око не вади", не важи сред колежките-операторки  Joy
Гадателката Мария Пешева била измамена с 500 000 лв.  Shocked
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1841313
Ще прегледам Черният списък Wink

и едно друго момиче от форума , на което дадох телефона , се опита да се свърже.но и на нея не вдигала.жалко , щеше да ми е интересно да чуя и други мнения за нея.

# 622
zuzuuu, моля те да бъдеш по-пестелива към цитатите. Не е нужно да цитираш целия пост Wink Не се сърди, но скоро ще ударим 50-та страница и момичетата отново трябва да отварят нова тема. Всеки може да проследи хронологията. Достатъчно е да болд-ваш адресанта Wink
Отн: Симона - "Симона, абсолютна шарлатанка, любопитно ми е как само по датата на раждане определя че има магия, която може да развали с/у скромните 50лв. Даже била малка тази сума, за това, че говори като последна простакеса, но комент.Какво да правиш,  трябваше да я изслушам заради маман. Много ми стана любопитно таксата сигурно беше занижена защото ставаше дума за пенсионерка, касова бележка не издава разбира се. Мисля да и пратя " Господарите....."  dmaria
Публикувано в Черният списък. Явно заслужава да бъде включена там Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=706655.60

# 623
Видях статията от ''168 часа'' и се потресох.

Гадателката Мария Пешева е Мария Асенова. Познах я по снимката, която обаче е от преди да си направи един милион операции. Не съм ходила при въпросната, но знам за немалко измамени от нея.

И питам се аз, както доста хора са коментирали под статията- откъде се има 500 000 лв да се ивадят накуп. Всичко е от парите на повярвалите хора вероятно...УЖАС!!!

# 624
allforone, за това се радвам, че съществува този форум и Черният списък. Така сме си полезни или поне ограничаваме "щетите" Wink

# 625
съжалявам за цитатите , просто се увличам да пиша и забравям да цитирам само това , което трябва Grinning странно , значи при мен е налучкала за магията.но не беше тя човека , който ми помогна за премахването й.

# 626
Някой можели да ми даде някаква информация за Ангелина Димитрова  от Дивдядово(Шуменско).Дали е познала на някой.Аз сам  от Разград и ми е наблизо затова я избрах,ако знаете някой от разградско споделете

# 627
Един положителен глас от мен за Таня от Люлин 10  newsm10  Посетих я за втори път  и отново съм доволна.

# 628
Таня на какво гледа и каква е таксата?

# 629
Таня на какво гледа и каква е таксата?
Както вече многократно се отбеляза, бъдете така адекватни да положите елементарното усилие да погледнете в предишните теми надълго и нашироко обсъждани индивиди, за които има споделено, което си стои съвсем написано и  съшо толкова достъпно за употреба  от всеки, който може да чете и  иска да се осведоми.При особено тежък мързел и всеизвестният google ще ви ответе там, където сме писали и брисали за съответната врачка из темите.
Да се чудиш и за какво сме си играли и сме отделяли от времето си да пишем,след като нон стоп се почва от нула и се стига пак точно до там!
Ако постоянно предъвкваме едни  и същи врачки, за които се задават отново и отново едни и същи въпроси, без грам градивност, този форум добива безмисленост, по-дълбока от Марианската падина!

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 01:25 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт