Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 549
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Страшно оригинално, няма що!
Първо, търсачката на форума е наистина пълна трагедия, второ, като напишеш в гугъл , излизат 1-2 неща. Да и за питащите е по-лесно, да проверят в гугъл,но когато искаш синтезирано мнение, не виждам какъв е проблема, при положение че има хора, пишещи тук от самото начало и с 2 думи могат да "нафраскат" отговор на въпроса.
И също , едва ли се пръкват като гъби нови врачки, че дайте да не коментираме никога повече "старите".  Crossing Arms

# 631
  • София
Дъгичка Виж тук би трябвало за тази Таня да става дума:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674338.600
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615669.msg20342814#msg20342814

Поне това ми намери търсачката.

# 632
Чувала съм дори за врачки, които си попълват рождената дата в някакъв сайт и ти четат каквото излее - какво ясновидство е това???
По повод това се сетих за маг Дари - наскоро една съфорумка каза за нея.
Звъннях два пъти на жената - първия път беше събота. Каза че в събота не се редяли карти Таро, но ми отговори на въпросите на база нумерология
След четири дена пак й звъннах, нали не беше събота, вече трябваше да се редят карти.
Интересното беше че жената ми каза същите неща, като първия път - в смисъл - същите думи, същия словоред
Ако това е свободна интерпретация няма как да се кажат едни и същи неща с едни и същи думи.
Сигурна съм, че тя ползва някаква програма за нумерология и просто чете каквото излезе там. Затова и словореда и двата пъти беше един и същ.
Така че, да, има ясновидки които ползват готови програми

# 633
  • Кьолн
Момичета,отдавна чета темата ви и сега реших да ви пиша. Аз нямам опит с врачки, но писах на мистър Морисън, и трябва да ви кажа,че въпреки че не вярвах да се случи,всичко което ми каза се сбъдна! Желая ви лек и щастлив ден!

# 634
# 635
Здравейте, днес говорих набързо по телефона с Цеца от София Надежда 2 поради факта че аз съм на 500км и нямам възможност за посещение при нея скоро, наистина ми позна но поради многото магии върху мъжа ми от предишни жени е възникнал проблема при нас но да ви питам наистина ли сте доволни от нея защото каза че може да развали магиите и за гледане по подробно иска от мен 50лв и някои наши неща които трябва да изпратя които не са много въпросът е ще имам ли полза моля пишете ми.Искам да се извиня на всички които ми писаха относно бабата за която бях писала от Шумен в крайна сметка тя на магията отвръща с магия  вместо примерно да разваля и нещата са временни и нейни близки са я взели в Турция защото е възрастна по думи на нейни съседи така че извинявайте моля да ми пишете за Цеца от Надежда София

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 17:02 от mila16

# 636
  • София
От кога Цеща взе да разваля магии???? Чудно. newsm78

# 637
Таня на какво гледа и каква е таксата?

Гледа на кафе и карти таро, таксата е 20 лв

# 638
здравей Nikolinanik не знам но ми отговори на въпроса и то с пояснения които няма как да знае въпроса е дали ви е отговаряла и на вас дали сте доволни от нея или да опитам имам ли избор? а ти Марчела доволна ли си от нея?

# 639
  • София
здравей Nikolinanik не знам но ми отговори на въпроса и то с пояснения които няма как да знае въпроса е дали ви е отговаряла и на вас дали сте доволни от нея или да опитам имам ли избор? а ти Марчела доволна ли си от нея?

Още не мога да кажа дали Цеце е познала при мен или не.

# 640

Здрасти,
Ами доволна .... Ще го разделя на 3 :
Познаваемист за ситуацията и минало : да
Познаваемост на бъдеще: още чакам да видя но има доста момичета на които е познала
Разваляне на магии : надали бих й сече доверила в този случай защото незнам да може да разваля магии, поне не съм чувала

# 641
Деси, мерси!   bouquet Чела съм ги.

И аз съм ходила при Таня от "Люлин". Позна много неща от миналото, описа хората около мен просто 1:1! За бъдещето беше убедена в нещо,но все още не се е случило за съжаление,аз ходих преди месец може би.

Питах в темата за "рейки", но никой не ми отговаря. Да питам и тук.
Има ли запознати с отблокирането на чакрите? И дали може да се ходи при човек, който практикува такова нещо, да не стане чрез самоучене, фал.
Мерси1  Simple Smile

# 642
Включвам се с малко помощ,преди няколко страници стана въпрос за предпазване от магии,лоши очи и джинове,чрез рецитиране на Свещения Коран.
 Това става само и единствено,ако човек наистина вярва в това,което казва/слуша.
След специално измиване/пречистване на тялото от мръсотията.

Ето и един чудесен манзил,който може да се слуша вечер преди лягане: http://www.youtube.com/watch?v=PTJcj2F6GNI

Рукиа(Ruqyah) http://www.youtube.com/watch?v=ncwUdOiqibs
това се чете при доста тежки случаи,извършва се и специален ритуал един вид се бае на вода Замзам и зехтин.
 Хубаво е да се слушат и двата записа,ако наистина мислите,че имате нещо направено.
 Аллах е арабското дума за Бог.
 Прилагала съм манзил на приятелки,които мислят,че имат направена магия. Помага Алхамдулилаха
 Simple Smile
 Не забравяйте,че всичко е въпрос на вяра в това,което искаме и вършим. Вярата в Бог,спасява от зли мисли и последици от постоянно ходене по врачки.
 Като си представя,че преди повече от 4 год. бях в ужасно положение и не спирах да ходя по врачки,магове,псевдо ходжи нищо хубаво не видях . С всеки изминал ден ставах по-зле и по-зле.
 Накрая реших да намеря вяра в Бог,Библията не ме "жегна" изобщо,но Корана ме разплака още с първото слушане. Надявам се да бъда от ползва.
Съветвам всички които са решили да ходят при псевдо ходжи,просто да не го правят,а да отидат до най-близката джамия и да помолят имама за помощ. Той никога няма да ви върне(освен ако сте неприлично облечени и без шал на главата  Mr. Green) Те знаят какво да правят в такива случаи,а и го правят от вяра към Бог и без пари.
Повечето,които взимат пари и имат ценоразпис са шарлатани...

http://arabskamagia.blogspot.nl/2012/09/blog-post_3248.html

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 20:21 от Дзън_Дзън

# 643

[/quote

майя иванова странно ми е, мислите ли преди да напишете нещо? Тия 99,9% които цитирате, са меко казано смешни. Поинтересувайте се малко, преди да пишете откровени глупости. Доколкото въобще е правена статистика на тези явления, знам че 60% е премного като познаваемост, да не говорим че и 5% понякога са достатъчно за човек с поне две функциониращи мозъчни клетки.

Я пак! Не разбрах за какво говорите....  За кои глупости? ? ?Ама нали съм с 2 функциониращи мозъчни клетки !!!!!

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 01:06 от майя иванова

# 644
Здравейте, мили мои мами! Не съм писала тук отдавна, надявам се да ме приемете пак в свежите си редици!
Пиша ви по два повода.

1. В последно време професионално ми се налага да гледам предаването "Феномени" по телевизия "Фен ТВ". Някоя от вас имала ли е челен сблъсък с изявяващите се там ясновидци и магове /Вили, Инна, Мартин Захариев и пр./? Бих била благодарна да споделите впечатленията си, или пък да ми посочите линкове, тъй като не мога да изчета всички теми, изписани преди това. Благодаря предварително и ви изпращам   bouquet

2. Да си призная честно, винаги съм била скептична към врачки, ясновидци и прочее. Посещавала съм 1-2-ма от любопитство, но не съм се вкопчвала в прогнозите им, а и те, съответно, са се оказвали винаги грешни. Обаче ми се случи нещо, което ме накара да се замисля. Имам близка приятелка, която живее в Норвегия, омъжена е там. От известно време започна да се занимава с астрология любителски. За да може да се упражнява, й позволих да ползва личните ми данни /часът ми на раждане е сигурен, защото вуйна ми е акуширала и го помни с точност/. Преди около година тази моя приятелка ми писа, че ще сменям работата. Към тази дата такава прогноза ми се стори абсолютно невероятна, защото работех във фирмата от 8 години и персоналът там безтуй беше сведен до минимум, а аз нямах никакво намерение да напускам. Но се случи така, че дойде нов началник и аз бях съкратена на другия ден. Изплатиха ми доста добро обезщетение, аз реших, че ще се регистрирам на борсата и ще си живея с него и с помощите най-малко половин година и ще си почивам. Но и това не стана - една седмица по-късно ми се обади приятел и бивш колега, който ми предложи работата, която практикувам в момента. Когато писах на приятелката ми в Норвегия за всичко това, коментарът беше - "звездите никога не лъжат".

Общи условия

Активация на акаунт