Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,на всички от форума!Нов съм тука и моля,ако някой  има мнение и контакт за ходжата от Ракитово нека да сподели.Благодаря ви предварително!

в един друг форум бях чела , че приемал и в София , но отзивът за него не беше добър.аз нямам лични впечатления и не мога да кажа нищо по въпроса.
Благодаря ти,за мнението ще изчакам и вечерните включвания пък може и да излезе нещо.
успех! дано е твоят човек

По-голям мръсник от него не съм срещала. Отидох при него за разваляне на направени черни магии. Оказа се, че той им е авторът и вместо да ми помогне, той ми направи нови и направо щеше да ме изпрати в отвъдното. Добре е, че все пак в един момент се усетих и спрях да ходя, че щеше да ме довърши. Последната процедура, на която ме подложи бяха някакви "масажи"на главата/ в областта на темето/.Направи ми само една процедура, при която аз разбрах, че той изрича някакви заклинания и положението стана много лошо. Добре, че се усетих. Много, ама много мръсен тип-злобен, направо зъл. Има способността да урочасва от разстояние.Много силен черен магьосник.Той е самият Сатана в човешки образ.Бягай далече от него, ако ти е мил живота!

като те чета , мнението ти е идентично с онова , което прочетох в другия форум Grinning за врачките не знам , но ходжите внимавайте как ги подбирате , защото могат да помогнат , но могат и да навредят.поне тези , които не са шарлатани , си разбират от работата.

# 601
Здравейте момичета Simple Smile На 23.03 тръгваме за Милка от Караисен. Има ли желаещи от София или от Пловдив да идват с нас Simple Smile

Аз съм ходила при нея преди няколко години и нищо не ми позна, но познавам  хора на които всичко което им каза стана точно така. Явно при всеки е различно

# 602
Днес ми дойде музата за писане. Очертава се дълъг пост, но ме извинете!

Рядко чета темите. Сега претупах 16-та. Имам какво да споделя по няколко запитвания.

Ще започна с баба Дана от Пловдив. Миналата година я посетих. Ще е адски полезна за учениците, развиващи теми по литература. С много думи нищо да не кажеш - ей това е при нея. Повече няма да отида. Не ми беше полезна по никакъв начин. Разтягане на локуми.

Рени от Пловдив - стотинката си я прибира, не се лъжете, ще влезете в преразход. Wink И задължително стотинката трябва да е "бяла". Жълтите вече и в аптеките не ги ценят. Ще разкажа за последното ми ходене при нея. За повече от половин час прослушах няколко нейни лични телефонни разговора. Лошо няма. Аз не получих нищо. Думица дори. Накрая ми писна от разкази за личния й живот и стана ясно, че трябва да си вървя. Дойде ред да оставя пари. Бях приготвила 10лв. От кумова срама жената предложи да й дам 5лв, от които тя да ми върне 2,50. Оставих й 10-те - така правя, когато повече няма да посетя някого. Да ме е яд и да се самонакажа за глупостта. Защото не съм усетила шарлатанията при предходните посещения. Да вметна - и на баба Дана оставих доста пари - пъти в повече от 10лв. Да е жива и здрава, необходими са й! Аз съм млада и тепърва ще печеля, а тя живее в нищета и страда от сериозно заболяване. За Рени ще довърша със следното - при предходно мое ходене, на въпрос "кога ще започна работа?", отговори с "Виждам двойка с точка". Ако някой може да ми го разтълкува, добре. Но аз съм проста и как да не се самонакажа!
За жената от Джулюница - преди много години отговаряше на въпроси чрез обикновено писмо, пратено по пощата. Според нея трябваше още преди 12 години да се омъжа за американец и да имам 2 момичета - Мелани и Виктория. Доста е послушала Спайс гърлс си мисля. Ни Артър, ни Мелани, ни Виктория. Още не съм се и венчала.
Хайрието от Боян Ботево, освен да ми плюва на главата, докато седя на земята с глава, забита почти в скута й, файда не видях. Наговори куп щуротии, които не се сбъднаха и няма да ги проима. Може да ми е разгледала някое следващо прераждане, знам ли. Освен лошата миризма на неподмито, друг ярък момент при нея нямам.
Досега пиша само за черния списък. Но имам и сив.
Има една жена в Пловдив. На моменти е. Познава, определено, но е малко като Киндер Сюрприз - не знаеш при кое посещение ще получиш интересна играчка. Ако някой се интересува, мога да разкажа, но сега ще се улея. Иначе се казва Йоана, работи до Здравната каса в Пловдив и гледа на карти Таро. Не питайте за координати и не ми пишете на лични. Рядко си влизам в профила. И не знам кога ще отговоря. Който иска, да проучи от останалите съфорумки от Пловдив, не вярвам да не са чували за нея. Взима пари колкото й оставиш.
Завършвам с обсъждането на Корана. Не знам дали ще е от полза - вероятно е важно текстовете да се четат на арабски. Моят приятел е мюсюлманин и от баба си знае да бае на арабски против уроки. Действа. Той не разбира текста, който си мърмори, но помага. Почне ли да се прозява и да му се насълзяват очите, значи съм урочасана.
Ще пиша малко по-нататък и за една Маг Вая от София, но сега вече прекалявам. Ще разкажа интересни неща. Само не питайте за връзка с нея. Преживяванията ми са от преди доста години и вече нищо не пазя като адреси и начини за връзка. Дори не знам дали обитава земния свят.

Гореизложеното напълно съвпада с моите лични преживявания и опит с изброените  майсторки, направо пасва като банкнота, прибрана в джоб на врачка.Само до оператор  Вая не стигнах, тъй като узнах, че на нейния джоб пасвали банкноти с номинална стойност 50 лв, а вече  преминах през и  захраних със 130 лв  бившата й сътрудничка Анастасия/разказваща за себе си, че е маг Ассия/, с която двечките преди имаха съвместни циркови изяви -врачуваха по ТВ-та, тогава ,Вая изгоря и не можах да дам пари и на нея, тъй като, след Асето, нямах  повече материални сили да подпомагам операторки, а и откъм  биофизиологичната издръжливост бях зле , след като при Анастасия дълго чаках сред купища неизмити чинии в кухнята й ,на фона на ударната звукова вълна от  крясъци ,носещи се на талази  от "приемната"-хола-където пък после се озовах, за да ме "оправи"  -този  акт на вълшебство-тя пълни ябълки, риби със златни бижута /кой ли е шаранът?!!?!?/-  се състоя сред прането й, струпано на леглото, което й беше работно място за чудодействане-поне то ,слава Богу, приличаше повече на изпрано....сякаш.Виж,когато майстор Хайрие, със здрава ръка изведнъж завря лицето ми в полата си, за да плюе и бае над мен , не остави  никакво място нито за съмнение  дали скоро се е прала и къпала, нито пък да си поема  дъх!Ей т'ва е удар в десятката-да ти стане напълно ясна ситуацията като посетиш майсторка, да няма шест-пет, а не сетне да си в почуда как стоят нещата!
Рени поне цени чистотата-при посещенията ми при нея на  два-три пъти се мъчеше да почисти междузъбните си пространства с някакви странни предмети от домакинството си,като за мой потрес  дори използва за тази цел и  ръба на снимката,която й дадох уж..за да говори по нея.При този процес от устата й илизаха странни цвърчащи звуци-явно се опитваше да избута и с език това, което беше заседнало между зъбите й, а паралелно и инцидентно между основната дейност  с цвърченето се вмъкваха  и предричания, които зввучат така" 2 ми се дава"," 3 ми се дава".Аз й дадох 10.Трябваше да оставя 2-нали 2 й седава?!
Никога абсолютно нищо не се сбъдна-само обратното ставаше, но като споделях с нея тези незначителни подробности-тя оставаше нетрогната.Впечатляваща сила на духа!Може да се поучи  човек!Иначе и аз присъствах всеки път на тел. й разговори-яд ме е, че  не я питах на какъв абонаментен план и към кой оператор е-така пространно и на воля си дрънкаше , докато висях пред нея , за да ме осветли с предсказанияат си, че поне полезна информация за тарифите на мобилните оператори можех да получа...пфу!
За глупостите на Йоана  писах преди....тя извършва своето тайнство в един малък килер, сбутан в помещение, използвано за фризьорски салон.Тя самата не изглежда като да ползва салона за фризурата  си, а не би било лошо-определено събира достатъчно пари , за да може да си го позволи.
Мята карти с категоричността с която ба'т' Бойко мята обещания.Сбъдваемостта  също е същата.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 17:14 от ryannn

# 603
  • Sofia
Като чета тук последно време и си мисля, че май обсъжданите тук не могат да помагат и предсказват. На мен лично не ми трябва да ми казват характери - мога и сама да си ги определя - най-малко според зодиите. За мен това не е ясновидство. Ясновидство е когато зададеш въпрос и ти се отговори конкретно или човека насреща започне да ти говори директно без да разпитва. Чувала съм дори за врачки, които си попълват рождената дата в някакъв сайт и ти четат каквото излее - какво ясновидство е това???

# 604
Забравих - "заплюла" съм си Божидар Караджов. В сайта му имаше анонсче за идване до Пловдив. Бяха отразени дати за март тази година. Не ги запомних, че понастоящем нямам пукнат лев и не мога да се срещна с него. После датите изчезнаха и не знам дали не са отминали. Ако някой е имал скорошни свиждания с него, моля да сподели! Гала от "На кафе" вече смело го нарича "Пророк номер 1 на България". Истина ли е?

Хвала на Гала за смелостта и компетентността!
Ще е интересно да разкаже и кои са пророци с номера 2, 3 и т.н, както и кой и как  е прозрял и спретнал класацията.
Нека преброяването започне!

# 605
Чувала съм дори за врачки, които си попълват рождената дата в някакъв сайт и ти четат каквото излее - какво ясновидство е това???

Ами това сигурно е ако нямаме интернет и не ни се ходи до зала да платим на така наречената чародейка за скъпа проверка на хороскопа ни онлайн  Crazy

А аз гледам едно интересно филмче и знам че не е много по темата но за всички момичета които на моменти падат духом намерих 3 фрази които се надявам да ви вдъхнат сили   bouquet

Дизраели казва: „Всичко ще се случи, стига хората да имат малко търпение.”

Шекспир: "Съмненията ни са предатели и ни карат да губим доброто което често може да спечелим като не се страхуваме да опитаме"

Джордж Бърнард Шоу : „Хората непрекъснато обвиняват обстоятелствата за това, което им се случва. Аз не вярвам в обстоятелствата. Хората, които успяват в този свят са тези, които стават и тръгват да търсят подходящите обстоятелства, а ако не ги намерят – ги създават сами.”

Затова момичета борете се смело за мечтите си и вярвайте в доброто  Hug

# 606
Като чета тук последно време и си мисля, че май обсъжданите тук не могат да помагат и предсказват. На мен лично не ми трябва да ми казват характери - мога и сама да си ги определя - най-малко според зодиите. За мен това не е ясновидство. Ясновидство е когато зададеш въпрос и ти се отговори конкретно или човека насреща започне да ти говори директно без да разпитва. Чувала съм дори за врачки, които си попълват рождената дата в някакъв сайт и ти четат каквото излее - какво ясновидство е това???

за първи път чувам за такива , но явно и тях ги има.тези сайтове да не са подобни на онези , където има разни кристални топки , оракули и т.н. пишеш въпрос и ти излиза ,,да'' или ,,не''  Grinning

# 607
Чувала съм дори за врачки, които си попълват родената дата в някакъв сайт и ти четат каквото излее - какво ясновидство е това???

за първи път чувам за такива , но явно и тях ги има.тези сайтове да не са подобни на онези , където има разни кристални топки , оракули и т.н. пишеш въпрос и ти излиза ,,да'' или ,,не''  Grinning

Не, мисля че vaflichka има предвид многото сайтове в които си пишеш рожденната дата и получаваш безплатно генериран отговор на това какво ти предстои и какъв човек си и общите дрън дрън та пляс безсмислици които може да важат за всеки  Mr. Green

# 608
  • Sofia

по-скоро предполагам, че са сайтовете, свързани с астрология които по дата на раждане ти показват характеристики.

# 609
хубаво , но аз лично нямам нужда от характеристики Grinning за мен по-важни са събитията.а най-много обичам , като ми кажат: ,,това от тебе зависи'' , без да ми уточнят ако направя или не направя нещо какво е развитието.това , разбира се , не важи за всички.но имам един , който ми е ,,любимец''.ако някой иска да се посмее , може да го потърси , но не и за нещо сериозно.той иначе в най-различни обяви претендира , че едва ли не може всичко Grinning

# 610
Някой да е посещавал Елка Стефанова, приема и във В.Търново?

# 611
От толкова добри отзиви за Лили и аз се зачудих дали да не я посетя  newsm78 Не видях обаче някоя от вас да пише на какво гледа и колко взима. Много ли се чака за записване?

# 612
От толкова добри отзиви за Лили и аз се зачудих дали да не я посетя  newsm78 Не видях обаче някоя от вас да пише на какво гледа и колко взима. Много ли се чака за записване?

Мълвата разказва за картогледане-30 лв и муски-28 лв:)

# 613
  • Лондон/Пловдив
Може ли малко инфо за Емилия която гледа на Таро  Praynig   И как да се свържа с нея.
Благодаря ви предварително.

# 614

А аз гледам едно интересно филмче и знам че не е много по темата но за всички момичета които на моменти падат духом намерих 3 фрази които се надявам да ви вдъхнат сили   bouquet

Дизраели казва: „Всичко ще се случи, стига хората да имат малко търпение.”

Шекспир: "Съмненията ни са предатели и ни карат да губим доброто което често може да спечелим като не се страхуваме да опитаме"

Джордж Бърнард Шоу : „Хората непрекъснато обвиняват обстоятелствата за това, което им се случва. Аз не вярвам в обстоятелствата. Хората, които успяват в този свят са тези, които стават и тръгват да търсят подходящите обстоятелства, а ако не ги намерят – ги създават сами.”

Затова момичета борете се смело за мечтите си и вярвайте в доброто  Hug

*Марчела*
 bouquet   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт