Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 530
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
О о Звезде  Hug
Наде, ама ако Халил не беше грабнал Ферито да си я води в къщи, Емко още дълго щеше да подсмърча след нея и да трепка с мигли, Ферито като го навика или като го погледне замразително  Joy

# 601
Какво правите вие,още малко и нова тема.  Grinning

Ама не мога да ви изчета...  Crossing Arms  Simple Smile

Неви  Hug

# 602
  • София
ама, умрях от смях, Емир как го погледна изпод вежди в стил "кой си пък ти и за какво се бориш"  Joy

# 603
  • в подножието на планината
Неви, Hug

Халилудко го нИ Щъ... Whistling изглежда и аз не разбирам от мъже... Mr. Green

# 604
О о Звезде  Hug
Наде, ама ако Халил не беше грабнал Ферито да си я води в къщи, Емко още дълго щеше да подсмърча след нея и да трепка с мигли, Ферито като го навика или като го погледне замразително  Joy
Така е Неви, добре, че беше той, защото инатите магарета на мост, щяха още дълго да се инатят.
Май този въпрос е излишен, но все пак.

# 605
Романтичка   bouquet
Ама как ми липсвхте всички и темата. И какво съм се разписала, връщам се да чета, че имам близо три теми да наваксвам...

# 606
Мерси за Емко. Ама някой очаква БТВ да дадът 2 сезон ще е евентуално 2014 ама може и да се омъжа до тогава. Погледите на Емир са страшни чак понякога не искам да знам какво следва.

# 607
Романтичка   bouquet
Ама как ми липсвхте всички и темата. И какво съм се разписала, връщам се да чета, че имам близо три теми да наваксвам...
Невиииии, никъде не отивай, стой си при нас, а и няма да ти се получи, защото докато прочетеш десетина странички в същия момент се изписват още пет, шест. Joy
Ама е голям гот при нас, тук в темата.

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
ма тая Фериа като му съска отгоре,ауу милия той с добро тя още малко ще го набие че я обича Thinking Thinking Thinking

# 609
Наде, последно, сега и аз се сетих като каза, за доброто старо време и за сцената в асансьора и как брояхме сериите и за всяка следваща се надявахме, че ще се сдобрят...тю бре и как чакахме отнякъде някой нещо да преведе...

# 610
  • в подножието на планината

Неви, я по - добре си стой тук с нас пък като ти остане време ще четеш назад... Laughing

# 611
Мерси за Емко. Ама някой очаква БТВ да дадът 2 сезон ще е евентуално 2014 ама може и да се омъжа до тогава. Погледите на Емир са страшни чак понякога не искам да знам какво следва.
Щом си готова, пожелавам ти да ти се случи, пък ОС да го дават когато си искат, даже няма да им се разсърдя, ако започнат още сега втория сезон, защото едва ли има някой тук, който да не е изгледал първия сезон, да не кажа и целия сериал поне на турски.

# 612
  • София
ма тая Фериа като му съска отгоре,ауу милия той с добро тя още малко ще го набие че я обича Thinking Thinking Thinking

да, доста неприятно  Rolling Eyes Той как с добро подходи, тя БИТТИ та БИТТИ  ooooh!

# 613
Звезде, явно и ти не разбираш  Joy
Брей, никой ли не ще безплатни кърпи, чаршафи, покривки....тю

# 614
Наде, последно, сега и аз се сетих като каза, за доброто старо време и за сцената в асансьора и как брояхме сериите и за всяка следваща се надявахме, че ще се сдобрят...тю бре и как чакахме отнякъде някой нещо да преведе...
За мен това време беше неповторимо като изживяване, тръпката, очаквай неочакванато, десетките предположения, как трепвахме от всяко тяхно нежно докосване и как бяхме съкрушени когато бяха нещастни.
Сега също ми е много приятно в темата, защото изживявам нещата по друг, по-спокоен начин и се радвам на емоцийте на момичетата, които го гледат сега и споделят с нас, тук, вълненията си. Така отново си припомням добрите стари времена и ми е много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт