Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 525
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Креватните забежки на Левент със Санем не ги приех, като изневяра, защото чувствата му с Фери не бяха споделени. Докато преспиването на Емир с Руя, го приех, като изневяра към Фери и към него самия.
Пеца,
Скрит текст:
гледах всичките серий на ПЕ и затова феновете мразеха Гюнеш.

# 181
Момичета и аз мисля като вас истинската любов беше на Левент, защото той единствен никога не я нарани. Халилчо просто откачи милия  Crazy, а Емир малко му е това че Фериха го лъга след всичко което той и причини - от ревност или и аз не знам от какво! Но той самия го каза в последната серия когато бяха в парка - Ние не можахме да живеем заедно Обичайки се! А тя му отговори само любовта не стига!(нещо подобно беше разговора) и наистина е така!
Единствената и безусловна любов беше на Левент.Та той човека дори се усмихна като ги гледаше отстрани като се женят, толкова истински я обичаше че като видя че тя е щастлива се почувства и той щастлив!

# 182
  • София
Разбира се Халил и Левент бяха не по-малко наранени. Несподелената любов боли много.
Скрит текст:
Колкото до изневярата на Емир, може да ме линчувате, но аз наистина не го приемам като изневяра. Към този момент те бяха разделени и на него и през ум не му  е минавало, че ще се съберат отново. Все пак тя го лъга в продължение на една година, като той и беше предложил брак и т.н. Ние виждахме Фериха как се измъчваше, но той не го е знаел. Той се почувства като най-големия глупак на света. Ако толкова умело го е лъгала за всичко, защо да не го е излъгала и за чувствата си. Естествено е гнева си от време на време прекаляваше, но предив темперамента му те също с в рамките на нормалното.
Не мога обаче да простя постъпките на Емир след раждането на бебето (този негов поглед - скъса ми се душата за Фериха). След това шамара, това, че не се прибираше вкъщи, Едже и т.н. Създаде се впечатление, че вече Фериха като е негова жена и всичко му е простено

Именно,
Скрит текст:
и аз не мога да разбера поведението му след раждането на детето. Все едно тя му е жена, в кърпа му е вързана, давай сега да си прави, каквото иска  Rolling Eyes А, колкото до изневярата му, според мен той знаеше, че рано или късно ще й прости, затова толкова се интересуваше от нея, иначе ако и през ум не му е минавало, защо му пукаше какво става с нея  newsm78

Ооо, а за Левент
Скрит текст:
и Санем, изобщо не го приемам за изневяра, та той тогава изобщо нямаше чувства към Фери.

# 183
Ей, пак сте започнала с Рапунцела... Sick пак ще напиша, че любовта между Емир и Гюнеш беше някаква измишльотина и рейтинга показа, че ФЕмирската любов е единствена и Емир е за Фериха и Фериха за Емир... Rolling Eyes

Peace

Първите 5 серии след 67 еп ми харесаха на мен Peace

mundi  Peace

# 184
 missence, Левент преспа веднъж със Санем когато Джансу без малко да ги излови на къс пас, въпреки, че вече беше влюбен във Фери, но пак не приемам това му преспиване като изневяра, защото с Фери нямаха връзка и не се обичаха взаимно. До последно тя за него остана един блян и беше щастлив, когато тя беше щастлива. Това е голямо великодушие от негова страна според мен и не всеки е способен на него.

# 185
Креватните забежки на Левент със Санем не ги приех, като изневяра, защото чувствата му с Фери не бяха споделени. Докато преспиването на Емир с Руя, го приех, като изневяра към Фери и към него самия.
Пеца,
Скрит текст:
гледах всичките серий на ПЕ и затова феновете мразеха Гюнеш.
+1  Peace
Наде сега като говориш за ПЕ се сетих думите на полицайката ама те бяха в АФКПЕ като му каза:
Какво направи ти на жена си? Не я предпази ли? Не и показа любовта си ли?......
Ето това беше истината за Емир! (според мен)

# 186
  • София
missence, Левент преспа веднъж със Санем когато Джансу без малко да ги излови на къс пас, въпреки, че вече беше влюбен във Фери, но пак не приемам това му преспиване като изневяра, защото с Фери нямаха връзка и не се обичаха взаимно. До последно тя за него остана един блян и беше щастлив, когато тя беше щастлива. Това е голямо великодушие от негова страна според мен и не всеки е способен на него.

ааа, да този момент го забравих, ама пак не е изневяра. Тя просто никога не е била негова, макар че ми се искаше да беше известно време с нея, за да усети Емир, какво е и да му каже "нищо не означаваше, просто така от яд"  Simple Smile (ех, че съм гадна)  Wink

Много добри думи на полицайката  Peace

Абе с две думи ПЕ са си го изсмукали от пръстите и на финала се е получило едно нищо  Rolling Eyes

# 187

Именно,
Скрит текст:
и аз не мога да разбера поведението му след раждането на детето. Все едно тя му е жена, в кърпа му е вързана, давай сега да си прави, каквото иска  Rolling Eyes А, колкото до изневярата му, според мен той знаеше, че рано или късно ще й прости, затова толкова се интересуваше от нея, иначе ако и през ум не му е минавало, защо му пукаше какво става с нея  newsm78

Скрит текст:
Според мен той не знаеше, че ще и прости, той постоянно се интересуваше от нея, тъй като още я обичаше. Беше и ядосан,разочарован, но я обичаше и се бореше със себе си и с чувствата си, искаше да я забрави. И се опита да го направи по своя си мачовски начин, отдвайки се на развратен живот. Към този момент той си мислеше, че ще успее да се пребори със себе си. Разбира се предвид, че съм гледала тези епизоди само на турски шансът да не съм разбрала нещата правилно не е малък Thinking

# 188
  • Под Сините камъни
Ооо, а за Левент
Скрит текст:
и Санем, изобщо не го приемам за изневяра, та той тогава изобщо нямаше чувства към Фери.
За Левент и Санем
Скрит текст:
Не говоря за времето им прекарано на яхтата.А за забежката им в апартамента на Самен преди да отвлекат Фери.Даже без малко Джансу да ги хване.
Надето го е казала преди мен  Hug

# 189
# 190
  • София
Emma$, той и при по-мимолетните караници, пак се справяше по най-лесния начин
Скрит текст:
алкохол и жени  Tired

А, за Левент
Скрит текст:
не е изневяра, защото той бе наясно, че Ф. не отговаря на чувствата му и вероятност да измести Емир просто няма  Rolling Eyes

Аз като се замисля, по-лесно бих живяла с мъж тип Левент, отколкото с Емир  Rolling Eyes Ама тя любовта не пита  Whistling

# 191
  • Някъде там

Любим момент  newsm51. Всички гледаха  Shocked. Най ме беше яд, че въпреки Ф да беше там Е продължаваше да е до Едже  Crazy

# 192
Emma$, той и при по-мимолетните караници, пак се справяше по най-лесния начин
Скрит текст:
алкохол и жени  Tired

А, за Левент
Скрит текст:
не е изневяра, защото той бе наясно, че Ф. не отговаря на чувствата му и вероятност да измести Емир просто няма  Rolling Eyes

Аз като се замисля, по-лесно бих живяла с мъж тип Левент, отколкото с Емир  Rolling Eyes Ама тя любовта не пита  Whistling

Факт е! Това е неговият начин за справяне с нещата, така е научен, а то какво ли друго да се очаква с такъв баща. Истината обаче е, че до този момент не беше прекрачил границата.

Скрит текст:
А сега, когато е прекрачи с Фериха не бяха заедно.

Колкото до Левент мъж мечта, но ако Емир ме погледне така както гледа Фериха, забравям и характер и косури и всичко. А и да сме честни, нашето Фери също имаше много трески за дялане.

# 193
Преди да започне ПЕ знаех, че третия сезон е много рискована крачка, нож с две остриета, знаех, че трети сезон без ФЕмирската магия няма да бъде възможен. Именно тя, магията им, компенсира донякъде липсата на Зехра, но само Чаги не беше в състояние да понесе тежестта на третия сезон.
Скрит текст:
Докато страдаше, рейтинга беше добър, на 4то място, но на зрителите им се искаше да гледат действия, не само страдащ Емир и затова пренаписаха сценария. Имаше много хляб в третия сезон, партнираха си чудесно, всички играха на ниво щом предизвикаха в мен различни усещания-симпатий и антипатий, но не и сезон след ФЕмирската история. Това не проумяха сценаристите и продуцента, и оттам загубиха. Нито зрителита на АФК останаха доволни, нито тези, които продължиха с Емир по пътя му, и останаха без финален епизод, а аз съм двойно повече разочарована, защото изгледах всички епизоди, и бях разочарована както от финала на АФК, така, и от липсата на такъв на ПЕ.
Охххх, Рени,  bouquet припомни ми момента, в който Емко се сгодяваше за друга пред очите на Фери, а тя беше като желязната лейди.

# 194
  • София
Абе Емирчо пич ама
Скрит текст:
тези изпълнения с алкохола и жените, да не споменавам ревността и стила тип врабче побойник....айде нема нужда, пък че Ферия и тя една проклетия и никога не остава длъжна тва тема на друг разговор, двамцата са си лика прилика, то затова любовта им беше епична
А Левентчо пичага, ама малко
Скрит текст:
путьо....според мен, за него не било важно да го обича, само да я прави щастлива, чакай стой, нали тря да е споделена любовта да има страст емоции и т.н. Левент малко сухар го изкараха ........ Май истината за перфектната любов тря да е микс  м/у Левент и Емир по мое мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт