Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 526
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Pleven, Bulgaria
Според мен по-лесно ще бъде,защото това ще бъде нов сериал,с нови герои и нова история.Няма да я има Фериха,нито Емир.

Но все пак ще видя за себе си когато стане време  Simple Smile
и аз съм на това мнение newsm10

# 631
  • София
Ох, аз се обърках от новини  Rolling Eyes На есен ПЕ ли ще гледаме или нов проект на Чаатай  newsm78

# 632
Забелязала съм че за да се сдобрят трябва да стане нещо драматично. Ама на истина драматично.

# 633
Ох, аз се обърках от новини  Rolling Eyes На есен ПЕ ли ще гледаме или нов проект на Чаатай  newsm78
нов проект на ЧАЧА  Peace

# 634
За мен имаха двете нещо общо, като миловидно излъчване и като чепати характери.
Не знам Неви и аз съм на мнение, че изглежда по-голяма за възрастта си, а за таланта й нямам представа.
За мен всяко начало е трудно и все търся спасителна сламка, за която да се захвана за да се адаптирам. Искам отново да гледам сериал, който да ме плени като АФК и по-точно, като ФЕмир, но като се познавам, едва ли. Rolling Eyes

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде за тези,които не можаха да намажат така като тези с Халил

Емир още малко ще го линчува,че се опитал да говори с него и да и покеже,че я обича.Ей тая Фериха и тва нейно мълчание #2gunfire а Емир толкова хубави неща каза Heart Eyes

А така Ганушка мерсажно  newsm51

Рени Откъде тези връзки ейййй опасни сте   love001

Ирка Не искам да те разочаровам ама МНОГО изтърва  Mr. Green. Серията беше уникално дълга  Laughing
   Отидох си измия ръцете и какво направих в тая баня бе ,идвам букви хващам ми така е като съм бутни могила  Joy Joy Joy

# 636
Според мен по-лесно ще бъде,защото това ще бъде нов сериал,с нови герои и нова история.Няма да я има Фериха,нито Емир.

newsm10
Все пак, обаче, имам усещането, че скоро никой няма да замести АФК от сърчицето ми.

Между другото сега изгледах първи епизод на "Млечният път" - някой гледал ли го е и ако да, хубав ли е и най - важното какъв е края, че след АФК цяло лято бях болна  Tired

# 637
Галя, освен драматично нещо, трябваше и феновете да издивеят и да ги засипят с въпроси и недоволство, глей кво стана втори сезон като се разбра за лъжите на Фери...тогава и до алгебра прибягнахме, смятахме колко серии ги държат сценаристите скарани, през колко серии ги целуват и тнт.

# 638
Забелязала съм че за да се сдобрят трябва да стане нещо драматично. Ама на истина драматично.

Като го написа и се сетих за едно изключение, когато го простреляха в Найт. Тогава не се сдобриха в болницата въпреки, че Фери искаше но Емир рече и и отсече, че този път няма да е като преди. Сдобриха се в чифлика на Ханде, когато без причина, Емир реши да спре да се инати.

# 639
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Релакс виж как ще пестим вода Simple Smile

Скрит текст:

# 640
  • в подножието на планината
Киара, Hug

Скрит текст:
Гледала съм сериала "Млечния път" оттук- оттам и не ме впечатли кой знае колко,  newsm78 но края му мисля, че е щастлив.

# 641

newsm10
Все пак, обаче, имам усещането, че скоро никой няма да замести АФК от сърчицето ми.

Между другото сега изгледах първи епизод на "Млечният път" - някой гледал ли го е и ако да, хубав ли е и най - важното какъв е края, че след АФК цяло лято бях болна  Tired

Мдааааа, гледала съм го, блудкав ми беше и само за справка, в сериала главната двойка няма и една целувка. Не, че нещо, само го отбелязвам. Края е щастлив, поне главните не ги гътнаха. bishop

# 642
Наде, едва ли.
Колко сериали съм гледала - такъв няма, ни турски, ни никакъв. Аси-то ми беше на сърцето, ама АФК разби представите ми за самата мен...
Млечният път завършва готино, обаче главните герои се целуват само веднъж в 1ва серия /не че целуването е най-важно, ама като е сериал.../

# 643
аз ще му пийна  Mr. Green

# 644
  • София
нов проект на ЧАЧА  Peace

мерси   bouquet И аз така разбрах, ама викам, чакай да попитам. Няма логика да продължат проект, спрян заради нисък рейтинг и то без ХАзал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт