Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 508
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Наде, едва ли.
Колко сериали съм гледала - такъв няма, ни турски, ни никакъв. Аси-то ми беше на сърцето, ама АФК разби представите ми за самата мен...
Млечният път завършва готино, обаче главните герои се целуват само веднъж в 1ва серия /не че целуването е най-важно, ама като е сериал.../
Мдааааа и при мен така се получи, АФК измести Аси.
Даже и веднъж не съм ги видяла, да, това беше спомен в първа серия, но никакъв не ми беше този сериал и го гледах през пръсти вечер.

# 646
Наде, благодаря за снимката.Май имат доста снимки заедно.

Явно извън сериала двамата добре се разбират.  Peace

# 647
  • в подножието на планината

Колко сериали съм гледала - такъв няма, ни турски, ни никакъв. Аси-то ми беше на сърцето, ама АФК разби представите ми за самата мен...

+ 1  newsm10

# 648
  • Някъде там
Наденце  Hug

Сега се замислих представяте ли си в този малък асансьор как са се събрали Ф, Е и оператор  Shocked. Била е доста задушевна обстановката  Confounded

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Забелязала съм че за да се сдобрят трябва да стане нещо драматично. Ама на истина драматично.

Като го написа и се сетих за едно изключение, когато го простреляха в Найт. Тогава не се сдобриха в болницата въпреки, че Фери искаше но Емир рече и и отсече, че този път няма да е като преди. Сдобриха се в чифлика на Ханде, когато без причина, Емир реши да спре да се инати.

не беше без причина,а защото Гюлсум извика Едже и като се напи каза както бяха събрани ,че Фериа трябвало най добре да я разбере и Емко и се извини,не знаел че изглеждало така отстрани Thinking

# 650
А ама той в чифлика се сдобриха защото Гюлсюм каза нещо вярно по памет казвам горе долу от рода на Ти ли ще ме съвзимаш. Ами теб кой ще те съвземе. И гой погледна с някъв такъв поглед че  хората отстрани виждат как изглежда всичко случващо се между тях.

# 651
Момичета, не знам дали сте видели, обаче във фейса има абсолютни радикали - "Чаатай е само на Хазал и Хазал - на Чаатай" /най-лошото е, че и аз силно клоня към тая фракция/ Joy
Не знам защо, ама много ми се искаше, тая химия м/у двамата да продължи и в живота, подхождаха си някак. Ама Дзверчето ме утеши - напомни ми за Пенелопе и Бардем, значи що е време все е пред нас...

# 652
Наде, Неви - благодаря!  newsm51

# 653
Наде, благодаря за снимката.Май имат доста снимки заедно.

Явно извън сериала двамата добре се разбират.  Peace
Хазалчето има снимки с всички други но не и с Чаги, или по-скоро броят се на едната ми ръка. Поне тези, които съм виждала, а може и да имат, които не са показвани в нета.

# 654
Релакс виж как ще пестим вода Simple Smile

Скрит текст:
аз заради него в банята гола влизам  Mr. Green  Heart Eyes

# 655
  • Някъде там

Колко сериали съм гледала - такъв няма, ни турски, ни никакъв.  АФК разби представите ми за самата мен...

+ 1  newsm10
  + 1  Hug

# 656
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

И аз идвам да пина с теб Simple Smile ама да сложим нещо ...

# 657
Наденце  Hug

Сега се замислих представяте ли си в този малък асансьор как са се събрали Ф, Е и оператор  Shocked. Била е доста задушевна обстановката  Confounded

Капризчеее. Hug
Имам в предвид, че не се стигна до драма в чифлика, а се сдобриха от самосебе си, без някаква кой знае каква съществена причина, като някоя трагедия например.
Миленче, Лудостче, само за Вас ли, ние не може ли да се присъединим към Вас в хапването и пийването!?

# 658
  • София
И аз съм като облъчена от АФК   Crazy

мÎsŠ ĶăÞŘĨz, и аз това си помислих  Joy И не само оператор, ами хората, които държат тези пана за осветлението, а тези, които подават репликите...ехеееее Simple Smile

# 659
Оооо Систър,ще черпиш ли едно?  Mr. Green Hug

Лудостче,май подписа ти е нов,ако е така-честито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт