Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
radi_san, поздравления и от мен! Simple Smile
Преди всичко е вярата в собствените си сили и възможности и след това огромното желание и воля да постигнеш това, което желаеш!
Пожелавам му много успехи и занапред! Simple Smile

# 406
Да ви се враща момичета  Hug
Искам да споделя с вас нещо, което не знам как да го нарека. Аудио ли е, клипче ли е нямам идея Simple Smile
И също така да ви попитам, има ли отделна тема за споделяне на релаксиращи медитации или пак тука си ги показвате. Толкова много сте изписали, толкова много инфо има, че се притеснявам да не се повтарям.

# 407
Здравейте!
Прочетох първата страничка.
Обърнах се към "тайната", защото усетих в себе си, че няма да се предам, че въпреки бързата, шокираща и за двама ни с мъжа ми раздяла, въпреки думите му и сигурността му, в мен интуицията подсказва и говори друго.
Може и да е грешно, но за мен носи шастие и надежда, мисълта с усмивка, че отново ще бъдем безгрижно щастливи, пораснали и заедно и всичко това е начин да станем по-силни и семейството ни да стане още по-силно.
Единствената пречка, която ме спъва е това, че нямам търпение за нищо, точно и за него се моля всеки ден - да имам търпение да изчакам, всичко при нас да се нареди.
Пиша желанието си постоянно, така ме кара от вътре. Говоря и си представям крайния резултат.
В мен обаче понякога, се борят като че ли разума и духа, сърцето и интуицията и много ме е страх, че това ми пречи.
Пожелавам на всички ви, вашите желания да се осъществят и да бъдете щастливи. Аз ще продължа да моля Вселената и да мисля за това което просто трябва да дочакам.
Успех!

# 408
Дъгичка Винаги помни: Ти не можеш да се провалиш.
Първо, трябва да промениш начина, по който гледаш на нещата. Трябва да разбереш, че Аз съм ти изпратил само ангели, че съм ти дарил само чудеса.
След това, трябва да си спомниш, че „поражението" е илюзия. В действителност човек не може да се провали. Винаги помни: Ти не можеш да се провалиш.
Когато се почувстваш засегната или разочарована, погледни на това като на един подарък, който отваряш, за да откриеш какво съкровище се крие вътре.
Не позволявай нищо да се превърне в пречка за теб. Нищо. Знай, че можеш да имаш и да преживееш всичко, което искаш, ако само повярваш.
И най-вече знай, че всичко става за твое добро винаги. Дори, когато „изглежда", че не получаваш това, което искаш в действителност, получаваш онова, което си избрала.
Запомни, че на известно ниво на съзнание ти си предизвикала всяка среща и преживяване по причини, които са в съвършена хармония с целите на твоята душа.
В този смисъл всичко е желано от теб и ти винаги получаваш, каквото искаш. Когато узнаеш и разбереш това, ти ще си овладяла изкуството да се живее.

# 409
  • София
Привет  Hug

На Благовещение бъдете благословени и благо - вестени   bouquet

На мен ми е много щастливо от рано сутрин, само дето не знам защо още  Laughing

radi_san, поздравления и от мен   bouquet Тема за медитации не съм срещала, но може би в йога-та имат музика и клипчета.

dea 555, видях, че в ТЕС вече са ти отговорили. По принцип препоръчват да преборваш нещата едно по едно, обаче и аз от хаотичност си тесам както ми дойде, не мисля че пречи, ако така ти идва. За някои случаи действа мигновено, за други разбира се иска повече постоянство.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 10:49 от phil

# 410
Добро утро и успешна седмица момичета. Днес е Благовец. Да не забравите да си хапнете нещо благо. Много се радвам за успеха на това младо момче и медалите, които е спечелило. Браво.
Тази сутрин станах и ми е едно ведро. Нали до сега все исках нова работа и си пожелавах, но не знаех точно какво искам. Казвах си където е най-добре за мен. Тази сутрин като се събудих и някак си като си помислих за нова работа в съзнанието ми изплува картина на едно работно място. Ето така от само себе си. Дано имам напредък и скоро да привлека и най-подходящото работно място, където да се чувствам добре. Просто успях да си представя обстановката, чувството което изпитвам докато съм там, спокойствието. Дано вселената ме насочи да видя и разпозная моето място и да започна скоро. Някак си съм обнадеждена и  Praynig

# 411
  • София
 Shocked Егаси, Val27, абсолютно същото със сутринта  Crazy При мен е даже конкретно място. Нямам идея как мога да стигна до него, но ще оставя който трябва да се погрижи, ако обича  Mr. Green

# 412
phil Много се зарадвах като те видях там. Ти си ми една от любимките Simple Smile Hug  bouquet

# 413
  • София
Здтавейте момичета, не съм ви чела от 2 седмици но сега ви изчетох на един дъх. Искам да споделя и аз нещо и да ми дадете съвет. Много време бях без работа, бях вече на ръба на отчаянието, имах чувството, че потъвам, губя се, не ми върви в нищо, семейните отношения с мъжа ми сериозно започнаха да се рушат и не намирах отговор кое е най-правилното, какво да направя и какво да променя. Напревих си ритуалчето със сладкото и с написването на договора за намиране на работа. И ето вече 2 ра седмица съм на работа, в моята област е, но е доста различно от това с което съм се занимавала. Сега вече мога да кажа със сигурност, че това не е моята работа, колегите, мястото, атмосферата всичко е много подтискащо, напрегнато, затормозаяващо. Не знам колко време ще издържа. Сега отново съм в самото начало, отново търся, но исках да ви попитам да си направя ли пак ритуалчето със сладкото, да си напиша нов договор, или да конкретизирам нещата? Другото за, което ви моля е да споделите как да върна добрия тон и любовта в семейството? Много се обичахме и имаме 2 прекрасни дечица, но сякаш грижите, безработицата, изхабените нерви взеха връх в отношенията ни. Сега сме се отдалечили, не си споделчме, не си разказваме, не се смеем. Какво стана, как да го променя? Хубава вечер прекрасни, вълшебни феи! Обичам ви и благодаря, че ви има!

# 414
Байче, от стари времена се знае - Внимавай какво си пожелаваш! Относно семейството, не искай с очакване, а с желание. Не опитвай да променяш никой, освен себе си. Можеш да дадеш пример с поведение, аз така правя. Бих ти казала повече да вярваш в това, че не случайно сте заедно и да се успокоиш, да поискаш да се случи това което е най - добро и за двама ви, без да изпитваш страх и съмнение. Всеки със "задачите" си. Психолозите биха ти казали компромиси и търпение. Лично аз не смея да съветвам  Hug

# 415
Baiche, виж тук http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2556.0 някой беше писал за подобна ситуация има кратък вариант - 9 дни, като поровиш има интересни неща може да ти грабне нещо окото. Успех и чакаме да се похвалиш  Hug

# 416
  • най-шареното място
Виждам по-горе медитация. Аз се опитвам да медитирам ако намеря време. Обикновено при каквито и да е условия стига да имам време. Клипчето горе ме наведе на мисли за хубава спокойна музика. Някой да има идея за подобна - нещо спокойно и ведро, което да препоръчва?

# 417
...Някой да има идея за подобна - нещо спокойно и ведро, което да препоръчва?
http://www.youtube.com/watch?v=KUgrBTNbSe4
http://www.youtube.com/watch?v=EDir9-UoPjo
http://www.youtube.com/watch?v=b2njHW9ydWs
http://www.youtube.com/watch?v=v9VkzGoneBY

Харесала съм си най различни, за различното часово време.

# 418
  • София
Baiche, единственият отговор винаги е в теб. И за работата, и за семейството. За първото - допустими ли са компромисите, можеш ли да рискуваш пак безработица, а може би пък ще е по-добре от нервите... За второто - най-трудно е при взаимоотношения да влезеш в обувките на друг човек, от опит го казвам. И не, специалистите не съветват компромиси до безкрай. Или поне мен не Simple Smile Но при теб доколкото разбирам този въпрос не стои. Мисля си, че най-важното е да се отпуснеш. Всеки е в трудна ситуация за неговите си разбирания. И ако има нещо, което със сигурност съм научила, то е че притеснението и страховете са най-големия враг. Те ти пречат да мислиш трезво, със сърцето си  и рационално. А правилните решения се взимат при наличие на тези компоненти. А пък след това взетите решения да се изпълняват. Ако се отпуснеш, ще почнат да се нареждат нещата - първоначално може би не материално, но поне няма да се тормозите толкова. Така де, на нормален език казано - с малко по-бохемски поглед  Sunglasses

На Коледа ми подариха "Монахът..." на Р.Шарма. Избягвах го известно време (ама много глупаво заглавие). В края на краищата го прочетох. Като изключим безкрайно тъпата фабула и насилени диалози, предлага добра систематизация на нещата, които вече знаем.

Хареса ми следното твърдение, което очертава перфектната рамка:

"Ако посееш мисъл, ще пожънеш действия. Ако пожънеш действия, ще посееш навик. Ако посееш навик, ще пожънеш характер. Ако посееш характер, ще пожънеш съдбата си"

Та тъй, мислете - действайте - свиквайте - изграждайте се... и приключете живота си удовлетворени  Flutter

От цялата книга обаче ми направи впечатление нещо, за което рядко се споменава. Волята и дисциплината... нещо което на мен често ми липсват, особено ако съм сдухана/с ниска енергия или както и да го наричаме. Според нея, за изграждането на дисциплина/силна воля трябва всекидневно да се борим с дребни на пръв поглед неща, защото това ни научава да го правим и с по-големите проблеми/блокажи, тъй като създава навик и подход. Като отлагането на задачи, малките мързели и малки страхове, преодоляването на които ще ни помогнат за справянето с големите такива. Обаче на теория е много лесно да си навиеш будилника час по-рано и вместо да си помислиш "баси, как ми се спи" да си помислиш "леле, какъв прекрасен ден ще сътворя"... Или поне като за траен навик ми се струва сложно ....  Rolling Eyes  Tired Какви хватки й прилагате на тази пуста "воля" или по-правилно липсата й?  newsm78

# 419
Няма по-голяма пречка пред трайното щастие (или пък пред краткото щастие) от очакването. Откажете се от тях незабавно и повече никога нямайте очаквания за нещо и за някого.

Забравете как според вас "трябва” да стоят нещата. Няма такова нещо като "трябва” във Вселената. "Трябва” е човешка измислица, която няма нищо общо с върховната реалност. Знайте, че завоите, които ни извеждат от пътя, по който сме мислели, че трябва да вървим, изобщо не са отклонения, а са най-бързият път от мястото, на което се намираме, до мястото, на което искаме да бъдем - иначе не бихме вървели по него.

Бъдете убедени, че Бог знае какво прави. Знайте, че животът винаги нарежда нещата във ваша полза. Разберете, че очакванията са само представата ви за нещо и че тази представа не може и не взема под внимание сложното преплитане на житейските пътувания на всички нас, последователно и едновременно, в колективното и съавторско преживяване на Единната душа, проявена чрез Многото.
http://pimses.blogspot.com/2010/02/blog-post_9713.html

Общи условия

Активация на акаунт