Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 194
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
buba_koko, ами не е приятелство. Как изобщо може да оценявате тези взаимоотношения в пари или каквато и да е друга разменна форма?  Confused Приятелят не е човек, с когото си правим услуги, напротив, именно от него не бих поискала такава, освен в абсолютно краен случай, за да не го натоварвам и да не разваля случайно отношенията. Това за мен е връзка с абсолютно доверие, еднопосочност на мисленето и схващането за света и не бих очаквала 20 лева, но в същото време знам, че мога да доверя живота си. И да, смятам, че такива в живота ни се появяват единици, но не страдам от това.
Нещо не мога май да го обясня, но хората очевидно сме различни.

# 391
phil, прекрасно те разбирам. Grinning

# 392
Приятелството за мен е
-да споделиш и най съкровеното, без притеснение;
-да може, дори само с присъствието да те успокои;
-винаги да бъде искрен с теб, дори когато грешиш;
-дори с месеци, да не сте се виждали, при следващата среща да чувстваш все едно снощи сте били заедно;
такова приятелство трудно се намира, гради се с години, много години, нищо не може да го разруши, защото то е вечно преминало през изпитания. Рушат се познанствата, но не и истинските приятелства.
Обикновено тези приятелства са между два противоположни характера.

# 393
  • София
А да ви кажа какво почнах да правя от няколко дни. Ръся пари  Mr. Green Laughing Онзи ритуал с посяването (хвърляне на пари на улицата) ... все си мислех, че нямам възможност за такива "благотворителности". Ма го измислих. Често в магазина - знаете - сметката е на нещо и 99 или 98 ст. И като ми върнат жълтурите (дето иначе много ме дразнят), си ги взимам и ги мятам по тротоара  Joy Идеята ми не е, че ще помогна на някого така. Но знам аз като намеря паричка как си казвам "я, късметче". Та мисълта, че ще зарадвам така дребно някого ме радва и се чувствам мнооого добре като посея 2 стотинки  Joy

# 394
  • София-в сърцата на моите деца
Момиченца мили, кажете ми с ТЕС сама ще мога ли да се оправя , или трябва някой първо да ме научи. Тази тревожност вече започна много да ме тормози и социалната фобия.......
Майка ми е на 86г.и и идеално се оправя с ТЕС Peaceкогат я заболи нещо/което често се случва на възрастен човек, почва да се ТЕС-ва HugКазва винаги,че има резултат!Ама трябва много да вярваш в това,което правиш! Peace

# 395
А аз искам да попитам мога ли да правя ТЕС за няколко неща. Например сутрин за здраве, после за разбирателство и вечер да речем за друго или трябва да се насоча към едно и само него да правя:)
тепърва се запознавам са тази техника.

# 396
Момичета, имам нужда от енергийна подкрепа. Сина ми днес е на състезание, моля и за вашата помощ. Казва се Мишел Мартин. Благодаря на всички.

# 397
  • София
Мишел Мартин ще се справи. Да бъде  smile3535 smile3535 Hug

# 398
Здравейте!
Успех на Мишел Мартин, вярвам, че ще се справи прекрасно.
Аз да ви разкажа продължавам с утвържденията и мога да ви кажа, че с времето се засилва. Първо си мислех, че е съвпадение. После чист късмет. Сега обаче след вчерашния ден смело мога да кажа, че мислите привличат неща и хора, които искам. Много е странно, още не мога да го формулирам даже в главата си. От един месец всеки ден многократно използвам утвържденията си и резултата вече е ежедневен. Купих си онзи ден и книгата Закона за привличането. Изчетох я на един дъх и вече съм си харесала една техника.
Успех на всички. Моля ако някой има някакви резултата, които мисли че ще ни заредят с вяра и положителни емоции нека да ги споделя. Мисля, че е много полезно постоянно да си напомняме, че мислите ни наистина ни помагат или пречат много--зависи само от нас.
Хубав ден на всички!

# 399
didinka82 Много се радвам за теб и твоите успехи, продължавай да споделяш и начините по които ги постигаш, както и техниката, която си харесала от книгата, Успех  Hug

Много късмет и на Мишел Мартин  smile3501

# 400
  • София
Успех, Мишел! babydust7
Как се постига успех?
Не е възможно да постигнеш разкош, без да вярваш че го заслужаваш.
Да успееш е не по-трудно, отколкото да се провалиш.
Това е просто друг вид програма на ума.
Преуспяващия човек приема провалите, като част от пътя към успеха, учи се от тях и продължава напред.
Човек не е никога нито прекалено стар, ни млад, за да успее. Успехът не зависи от възрастта и има примери за преуспели хора на всяка възраст.
Тези, които успяват млади, използват порива и енергията си, да го направят, а тези, които успяват в зрелостта, го правят като натрупат опит.
Положението няма да се подобри, ако бездействаш. Ако чакаш големия удар да се появи като по чудо, може да се разочароваш. Успехът не идва на сребърен поднос. Отстрани успеха на другите изглежда бърз и лесен, но защото не знаем усилието, което са вложили в него. Разбира се, сладко усилие, защото за да има успех, човек трябва да обожава дейността, в която иска да успее.

# 401
Успех, Мишел! Запис и се връщам назад, че изпуснах доста от темата.

# 402
Момичета Благодаря на всички ви   bouquet 1 златен и 3 сребърни. За сега още нямам снимки, утре е втория ден, в понеделник се прибира. Исках да ви благодаря придружено със снимка, но не мога да чакам до тогава. Ще споделя два от смс - те. За да почувствате и вие, това което направихме днес. Той, ние и Вселената.
"220кг. златен медал извънземен"
":* и не направих 510, а 540кг. как не знам"
Думите които е използвал са много истински.
п.п. Той е на 22г. подсъзнателно може и да вярва, но не го занимавам с моите енергии. Ще дойде и този ден, чакам сам да се поинтересува. Иначе само да споделя, че е 67кг. занимава се със силов спорт, представете си как ги вдига тези тежести. По точно вие знаете, не е необходимо да си представяте. Преградки на всички.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 21:01 от radi_san

# 403
radi_san Поздравления за теб и силното ти момче! bouquet
Пожелавам на всички ни  да имаме много поводи за гордост и сълзи от щастие!  bouquet

# 404
  • Пловдив
radi_san, поздравления за успехите! Ти си горда майка!
Връщам се назад да дочета.

Общи условия

Активация на акаунт