Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо хората често изразяват благодарност във форумите?
Какви са някои от ритуалите и практиките, които хората споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо хората често изразяват благодарност във форумите?
-
Какви са някои от ритуалите и практиките, които хората споделят във форума?
Хората споделят различни ритуали и практики за привличане на положителни енергии и постигане на цели. Тези включват използване на свещи, хоопонопоно, закопчаване с цип, представяне на колегата на сцена, хранене със сладко с малини, писане на договор за нова работа и други методи за привличане на желаните събития.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от методите за привличане на желани събития, споделени във форума?
-
Какви са някои техники за справяне с неприятни хора и ситуации, обсъдени във форума?
Идеята ми не е, че ще помогна на някого така. Но знам аз като намеря паричка как си казвам "я, късметче". Та мисълта, че ще зарадвам така дребно някого ме радва и се чувствам мнооого добре като посея 2 стотинки
когат я заболи нещо/което често се случва на възрастен човек, почва да се ТЕС-ва
Казва винаги,че има резултат!Ама трябва много да вярваш в това,което правиш!

1 златен и 3 сребърни. За сега още нямам снимки, утре е втория ден, в понеделник се прибира. Исках да ви благодаря придружено със снимка, но не мога да чакам до тогава. Ще споделя два от смс - те. За да почувствате и вие, това което направихме днес. Той, ние и Вселената.