Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 198
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Точно така, mozila ! Simple Smile
И важното е със сърцето да го почувстваш, за да се молиш по този начин, а не защото аз или някой друг го е казал, че трябва да бъде така. Simple Smile

# 376
Момиченца мили, кажете ми с ТЕС сама ще мога ли да се оправя , или трябва някой първо да ме научи. Тази тревожност вече започна много да ме тормози и социалната фобия.......

# 377
  • София
Я да не ми обиждате зодията, по-популярна като Дееба  Mr. Green Сори, не вярвам много в астрологията.  Sunglasses Иначе и аз съм в нея.

nakude, обърни си негативите в позитиви, ако смяташ че имаш "недостатъци" виж с какво може да са ти от помощ и какви са ти предимствата, преди да свиваш рамене с "такава съм си". Не мога да знам как да се "излекуваш", сама трябва да откриеш.

Колкото до интервюто - приех го като предупреждение, залитането във всяка крайност не е добро.

dea 555, мерси за видеото   bouquet

alinnna, аз ТЕС си я разучавах сама. Твърдя, че действа. Успех  Hug

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 18:20 от phil

# 378
  • Варна
Здравейте отново, мили момичета!   bouquet
Чета ви винаги когато мога, и от време на време получавам импулс и да попиша.... Simple Smile Simple Smile
Много ми харесват постовете на много от вас  Hug Нали за това е темата - да споделяме, да помагаме, да ни се помогне да виждаме "другата гледна точка"...
По въпроса за приятелството - все си мисля, че нашите приятели и изобщо обкръжение, са отражение на нашето вътрешно състояние. Ако ние не се чувстваме добре или имаме някакви неща, за които се обвиняваме или мислим, че са "грешни" - това виждаме и в околните. За някои една и съща постъпка може да се счете като непростима грешка, за други - като път към усъвършенстване, за трети - като неспособност или незнание, за четвърти - като традиция в семейството...
Аз лично в момента тренирам и изчиствам себе си за нещата, които ме дразнят в другите или ги осъждам строго... Това значи, че аз имам проблем с тези неща Simple Smile. Да приемам хората такива каквито са и да спазвам третото споразумение - "не прави предположения".

nikolinanik много благодаря за това което си написала за молитвите! Не съм чела този автор, но някак си отвътре съм спазвала тези препоръки!
И друго - в молитвите си можем да молим за най-различни неща... може и за път към себе си, изчистване, светлина, сила, радост в работата и в живота... И да, най-важно е да се молим със сърцето Praynig

# 379
 Pollly, много ми хареса постинга ти. И бързам да ти го напиша. Grinning Обяснила си нещо, което аз твърде обобщено и повърхностно съм написала.  bouquet
По въпроса за молитвите поне няколко пъти ми идва да ви пиша, но все нещо ме възпира. Не знам защо и какво...затова съкратено ще ви го напиша.
Та, аз от години не излизам от дома, без да съм благодарила и помолила. Не бих могла да изпиша и опиша колко много, много пъти закучени ситуации, проблемни, притеснителни са разрешавани като с вълшебна пръчица. Дар от небето. И всеки път си помислям, че Господ ме обича. Heart Eyes
П.П. Всъщност,  абсолютно всички ситуации са се променяли пространствено в моя полза.  Радостна съм и щастлива.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 18:34 от luna

# 380
 Скоро детето ми вдигна температура, запалих свеща от кръщенето и казах молитвата за здраве на дете, 3 пъти я казах, след 3-4 часа  сама я свали без да давам нищо, а стигна до 38,8С.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 12:49 от flower @

# 381
  • София

nikolinanik много благодаря за това което си написала за молитвите! Не съм чела този автор, но някак си отвътре съм спазвала тези препоръки!
И друго - в молитвите си можем да молим за най-различни неща... може и за път към себе си, изчистване, светлина, сила, радост в работата и в живота... И да, най-важно е да се молим със сърцето Praynig

Simple Smile  bouquet

Напълно съм съгласна!

# 382
  • Кьолн
Николина,разбира се ,че не трябва някой да ти казва! Peace Дадох го за пример защото аз имах период в който си мислех,че молитвата трябва да е някаква заучена! А за приятелството при мен не се получава Sad раздавам се и пак нямам много приятели.

# 383
  • София
Николина,разбира се ,че не трябва някой да ти казва! Peace Дадох го за пример защото аз имах период в който си мислех,че молитвата трябва да е някаква заучена! А за приятелството при мен не се получава Sad раздавам се и пак нямам много приятели.

Дааааааа, за приятелстовто съм напълно съгласна с теб! И при теб, и при мен и при много други хора се получава така - раздаваш се за близките си и приятелите, а се оказва, че те само те използват и след това забравят за теб. Sad За мен обаче е важно, аз да правя добро и да се отнасям към всеки с добро и да помагам винаги, когато имам възможност. Simple Smile

# 384
Простете, но имам чувството, че под раздаване за приятелството имате друго наум - въриш против себе си и очакваш и другия да направи същото, когато ти поискаш или си го мислиш...  Peace Добротворството не е приятелство и не е равнозначно на договор с двупосочни задължения. Приятелството също не мери постъпките на двамата на кантар.   Peace
Удовлетворението от даването идва отвътре, не отвън.

# 385
  • София
Лично аз, когато правя добро, не го правя с очакване, че ще ми отговорят със същото.
За мен един приятел е истински тогава, когато остане до мен в най-трудните моменти, когато всички други се отдръпнат.

# 386
  • най-шареното място
Не познавам човек с много приятели. Познавам много хора с много добри познати.
Може да бъркам но "много приятели" е най-често непрецизен израз.

# 387
nikolinanik, много ти благодаря  bouquet

# 388
  • На планетата земя
О разбира се,че за да даваш трябва и нещо да получаваш.Иначе май ми прилича по-скоро на използвачество.Имахме едни приятели все искаха пари назаем и то все големи суми.А веднъж когато бяхме в затруднение и им поискахме ние неголяма сума не ни дадоха.И после с всичкото си нахалство пак продължиха да искат.Ами това какво приятелство е?

# 389
  • София
nikolinanik, много ти благодаря  bouquet

Успех!   bouquet Hug Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт