Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
 radi_san, прочетох дума по дума всичко което си написала и ти БЛАГОДАРЯ!
 Hug

# 481
  • На планетата земя
radi_san,както казваш за всичко си има съдба.
Само не разбрах какви са тези изтъквания,че ти не работиш,а мъжът ти прави бизнес в чужбина,май на завист нещо мирише. newsm78
Ама не им обръщай внимание де.

# 482
radi_san, прочетох дума по дума всичко което си написала и ти БЛАГОДАРЯ!
 Hug
И аз Благодаря  Hug

# 483
  • На острова
radi_san, и аз Благодаря за споделеното  Hug

Наистина не се бях замисляла, защо децата не се събудиха онази нощ (ние живеем на двойно по-висок етаж от теб и макар, не точно до епицентъра, много силно го усетихме...Месеци наред не можех да заспивам преди 03:00 ч., бях в страшна страхова невроза)..Но наистина, нито детето ми, нито племенника ми, нито другият..На никой познат детето също не се беше събудило тогава.

Между другото, няколко пъти от тогава насам го сънувам това земетресение, но..с апокалиптичен край. Събужвам се винаги на последната глътка въздух..

Сега по друга тема - започнах от известно време да си правя ТЕС /клипчето за здраве, щастие и богатство от 1-ва стр./. Без значение по кое време на деня го правя, ми направи впечатление, че винаги се прозявам, поне по един път. А не е като да ми се спи, не е и да съм отегчена, защото ми е приятно докато го правя. Не че е кой знае какво, но дали имате обяснение за това?

# 484
radi_san, и аз Благодаря за споделеното  Hug

Сега по друга тема - започнах от известно време да си правя ТЕС /клипчето за здраве, щастие и богатство от 1-ва стр./. Без значение по кое време на деня го правя, ми направи впечатление, че винаги се прозявам, поне по един път. А не е като да ми се спи, не е и да съм отегчена, защото ми е приятно докато го правя. Не че е кой знае какво, но дали имате обяснение за това?
Нямам обяснение, но на мен пък винаги ме засърбява кожата около и по носа... и почвам да търкам лицето си с длани.
Ради сан, човек като открие отговорите за себе си, намира и спокойствието, и увереността и всичкото щастие.  Hug Прочетох те с удоволствие.

# 485
Момичета, имам много информация и материали, за здравето, парите и всичко съпътстващо нашето щастие. Само искайте  Laughing
С радост ще ви ги показвам, също ще се радвам и да се запознаем в един даден момент  Hug

# 486
  • София
radi_san, впечатляващо подреден разказ, разсъждения и изводи! Доста сте преживели, чудесно е, че сте намерили начин да се справите  Hug

Масово е прозяването при ТЕС (и при мен) - някъде четох, че е знак, че го правиш правилно. И сърбежът по носа също е масов (и при мен го има), но нямам идея защо се случва. Във всеки случай очевидно е нормално.

Снощи четох нещо, което ми беше много интересно и полезно - най-грубо казано да не правиш сделки с Вселената (или Бог, в каквото вярваш) и да не пожелаваш "с компромиси". Замислих се, че често го правя  Whistling Дано и на вас ви е интересно - Как не се мечтае/пожелава

# 487
  • Costa Rica
Масово е прозяването при ТЕС (и при мен) - някъде четох, че е знак, че го правиш правилно. И сърбежът по носа също е масов (и при мен го има), но нямам идея защо се случва. Във всеки случай очевидно е нормално.

Прозяването е защото мозъкът ти слиза до ниво алфа и надолу - като при сън и транс. Същото се случва и при молитви. За сърбежа - не знам.

# 488
Не мога да се включа в темата за ТЕС, нищо не знам за нея. Не съм се интересувала. Не за друго но не обичам обикалянето по доктори. Казвам го метафорично. Както болния, ако започне да обикаля в търсене на специалист, ще се обърка, от всички мнения който ще чуе по пътя. Така и с желанията, изчистването и всичко останало. Начина който съм избрала е водата, и върши чудеса. Вижте може да ви допадне.
http://www.youtube.com/watch?v=Lz_4LiM8cuM
http://www.youtube.com/watch?v=SH4rL652_XY
http://www.youtube.com/watch?v=no9mRKan9h8
http://www.youtube.com/watch?v=FetWcCLM_aM
http://www.youtube.com/watch?v=iXWvC73LlDo

phil Метнах го на стената във фейса  Laughing много се смях, страхотно е. Трябва повече хора да го видят   bouquet

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 13:08 от radi_san

# 489
Ради, благодаря ти за откровенията и желанието да споделяш с нас!!!   bouquet

# 490
Прозяването е защото мозъкът ти слиза до ниво алфа и надолу - като при сън и транс. Същото се случва и при молитви. За сърбежа - не знам.
[/quote]

Лелеее , това ме втрещи .  Забелязала съм , че понякога в присъствието на някои хора се прозявам и то доста упорито и като си тръгнат въпросните хора се оправям. Това пък какво означава .... newsm78..... дали изпадам в такова състояние защото ми пият енергията или нещо ....не ми идва на акълът какво Rolling Eyes

# 491
Лелеее , това ме втрещи .  Забелязала съм , че понякога в присъствието на някои хора се прозявам и то доста упорито и като си тръгнат въпросните хора се оправям. Това пък какво означава .... newsm78..... дали изпадам в такова състояние защото ми пият енергията или нещо ....не ми идва на акълът какво Rolling Eyes

Според мен е точно обратното, такива хора са със силна енергия, действат ти добре, успокояват те. Направи им разбор и ще прецениш. Добри хора ли са, спокойни ли са, позитивни ли са? И сама ще си отговориш. Хората с високи вибрации, са недостижими за лошото(мисли, магии и др.) в 4 измерение няма лошо. То работи на ниски вибрации 3D.

# 492
Ради  Hug newsm51 благодаря за споделеното, много ми помогна да си отговоря на моите си въпроси - най-вече да ги задам правилно  Hug което до сега не знам защо не ми се получаваше.
Обаче забелязах нещо друго - всъщност се оказа че приоритетите ми съвсем не са това което  декларирах преди. Първо реших че промяната им е резултат на натрупан опит, ама като си поговорих вчера с човека в огледалото се оказа че просто не е така. 

# 493
radi_san, много ми хареса написаното от теб.
Момичета аз от една седмица не спирам да се прозявам, но все едно не ми стига въздух и от вчера започнах да се тес-ам за това прозяване, защото ме подлудява. Мислих, че може да е на нервна почва, малко повече емоции имах последните 10 дни.
Момичета, утре имам нужда от стиснати палчета  Praynig.

# 494
Ами аз на работа непрекъснато се прозявам, но колегите ми са страхотни. И всички си се прозяваме от известно време.....може би просто ,защото ни се прозява  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт