Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Сигурно е България Мол.
Аз съм много близо до него.Има и по-нов мол, ама той работи от няколко дни, а щом работи от месеци, значи е в България.

Да там, ще се видим ли?  newsm18

А за Биопулсар при мен, моля  Twisted Evil

# 646
Сигурно е България Мол.
Аз съм много близо до него.Има и по-нов мол, ама той работи от няколко дни, а щом работи от месеци, значи е в България.

Да там, ще се видим ли?  newsm18

А за Биопулсар при мен, моля  Twisted Evil

Не те разбирам Ради Simple Smileкакво имаш в предвид???

# 647

Не те разбирам Ради Simple Smileкакво имаш в предвид???

В случай, че някой се интересува от Аура-камера, да спомена, че има и Биопулсар. Демек, ако някой иска да си види енергийте  Laughing

# 648
 Shocked тук цари, позитивно мълчание  Grinning

# 649
Ради, ами май повечето са били на позитивни разходки, а сега спинкат и сънуват позитивни сънища. Simple Smile

# 650
Днес изчетох "Лечебният код", хареса ми книжката , но още не съм пробвала упражненията. Някой от вас правил ли ги е, или имаме само инфото от другата тема ? Напомнят ми на ТЕС, и тях съм ги правила и то много малко време, но ми повлияха много добре тогава...дори не си спомням за какъв проблем ги ползвах . Скоро нищо не съм правила, но сега ще се заема с кода...
На 10 ти и аз ще пиша желания, карта няма да правя,седмицата ще ми е много натоварена и няма да имам кога .. Наскоро си намерих желанията ,които съм си писала преди година време...не бяха много  на брой, повечето се бяха сбъднали , но това,което най чакам, още не е станало ....явно не му е дошъл момента. Може пък сега да стане, нали така?  + това, щерка ми си хвана златна рибка на  една Японска вечер бяхме....имаше игра с рибки .Веднага и купихме малко аквариумче, с всичките  неща вътре,рибето се чувства много добре...Сега ще я изчакам малко да посвикне и ще ходя да я питам дали  иска да ми изпълни едно желание ? Joy Joy
какво друго на Новолуние се прави?  Всичко,което искаме да "порасте"?

# 651
В случай, че някой се интересува от Аура-камера, да спомена, че има и Биопулсар. Демек, ако някой иска да си види енергийте  Laughing

И какво е Аура-камера и Биопулсар, че за пръв път го чувам това  newsm78, как може човек да си види енергиите?

dea 555 Благодаря за линка, не веднъж съм го чела , но в много мислене как да го формулирам, да е правилно, колкото се може по буквално и нещо все се измествам вече от самото желание, става ми някак неестествено .....

# 652
  • София
svedd , аз мисля, че едно желание казано ли е от сърце, то се чува от когото трябва! Simple Smile

# 653

И какво е Аура-камера и Биопулсар, че за пръв път го чувам това  newsm78, как може човек да си види енергиите?

Аурата е енергията на човека. Например хората които работят с акупунктура използват, енергийните точки. На ръката са 43. Аура камерата и Биопулсара, са уреди върху който се слага ръката, единия показва Аурата на човека като цяло, а другия аурата на всеки орган по отделно, как работят и ако са извън норма на кой трябва да се обърне внимание Simple Smile
В последствие видях, че сайта е за друго и за това не писах подробности. Просто фокусирах аура и се обърках  smile3534

# 654
radi_san  Joy Joy hahaha hahaha Joy hahaha smile3532 smile3532 smile3534 smile3534
С това объркване отваряш интересна тема, може пък да не е било случайно  Joy Joy

# 655
Няма нищо случайно  Hug
Значи качвам едно клипче само за обща представа, не познавам хората, не е реклама и НЕ ги препоръчвам  Mr. Green  Laughing Нямам идея дали си разбират от работата или не.

Скрит текст:

За Биопулсара има много клипчета в Ютуб няма да ви ги показвам  Simple Smile

# 656
  • Costa Rica
Момичета, утре, тоест днес, цял след-обяд съм в София. Желаещи за кино или кафе?  Laughing

Е, хубаво де, не можа ли по-рано да извикаш Naughty И аз бях там и скучах сама през половината от времето.

Да се похваля, вчера си сбъднах едно от големите желания. Бях си внушила, че ако го изпълня, ще ми се отпуши късметът, че нещо взе да буксува. Ха, дано Praynig

И нещо дребно, но приятно - търсех си ново портмоне, но никое не ми измърка. Вчера си купих чанта и получих към нея подарък от собственика на магазинчето познайте какво Laughing Сега го зареждам.

# 657
Аурата е енергията на човека. Например хората които работят с акупунктура използват, енергийните точки. На ръката са 43. Аура камерата и Биопулсара, са уреди върху който се слага ръката, единия показва Аурата на човека като цяло, а другия аурата на всеки орган по отделно, как работят и ако са извън норма на кой трябва да се обърне внимание Simple Smile

Grinning За аурата знам какво е, но не знаех, че има такива апаратури с които може да се види пък и на всеки орган поотделно, и сега ми изниква въпроса, аз къде мога да отида да си видя моята  Laughing

# 658
  • София

Да се похваля, вчера си сбъднах едно от големите желания. Бях си внушила, че ако го изпълня, ще ми се отпуши късметът, че нещо взе да буксува. Ха, дано Praynig

Така ще е, да знаеш  Peace  Grinning И голямо честито за голямото сбъдване  Hug

Аз пък установих, че след моето сбъдване най-малкото съзнанието ми се отвори за много повече неща. Оказа се че от фиксирането върху него (въпреки че се опитвах да не се вкопчвам), не съм можела да виждам друго... Сега съм планирала едно голяяямо и всеобхватно искане след три дни  Mr. Green

А и друго - открих си набързо скалъпената карта от есента. Уж скоро я гледах и отчетох, че хич не върви, а сега установих, че по-дребните са реалност, а част от другите - в процес  Rolling Eyes Четох, че наред с големите е добре да включваме/искаме и по-малки, дори смешни неща, защото те са по-лесни за изпълнение, а изпълняването именно отпушва.

По повод предложението за ритуалите по новолунието - започнах да си пиша планове с цели за 1,3,6 мес. и 1,3,5 години. Сложна работа се оказа. Като ги довърша, ще ги препиша "ритуално" на 10-и. По тях ще си формулирам и част от желанията за картата. Всички тях пък ще драсна на по едно малко листче за кутията на съкровищата. Голямо писане съм планирала, но от малка съм си драскач  Crazy  Laughing

Споделяйте и вие, иска ми се и други неща да направя, но още не мога да си избера още нещо по сърце  Heart Eyes

Не знаех, че има апарати за аурата. Обаче тя нали се променя - както според периода, така и според настроението? Т.е. това е може би моментна ориентировъчна снимка?

# 659
Момичета, утре, тоест днес, цял след-обяд съм в София. Желаещи за кино или кафе?  Laughing

Е, хубаво де, не можа ли по-рано да извикаш Naughty И аз бях там и скучах сама през половината от времето.

Ето казвам, другата седмица 3 пъти съм в София, не съм определила дните който иска, да пише. Имам работа за по час и после свободно време за разходка и снимки, както казват тур операторите  Laughing
Тия суеверия са в противорез с позитивното. Не си внушавай повече. За придобивката да ти е честита и много да ти се зареди. Чула съм, че червеното е на пълно.

svedd Писах ти на лични.

Общи условия

Активация на акаунт