Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На новолуние да е пълно, а на пълнолуние да е празно нали така?

Аха  Peace

newsm44

Скрит текст:
Разхождам си настроението. Грабете с пълни шепи!

Mr. Green Няма, и аз ще раздавам - днес също имам в повече, така че да да има за повече  Hug

Насочвам вниманието към формулировката при желанията, със сигурност сте чели, май и тук е коментирано - за детайлите. Споменах ви, че си изрових старата карта от есента, където съм писала, че почвам работа с еди-ква си заплата. Да ама, сега почвам при по-малка. Казах си "аре са, голяма работа...". А днес като отидох да оправяме документация зацепих, че бруто е точно колкото съм си пожелала. Просто в картата не съм уточнила, че под еди-колко-си имам предвид нето  Laughing  Grinning

Благодаря ви, че ви има    Hug   bouquet

# 676
  • На острова

Аз съм си заплюла спиране на месото, не че кажи речи не съм вече.  Grinning Цигарите за по-нататък  Rolling Eyes

Аз спрях месото и млякото. А цигарите ги спрях от раз преди близо 6 месеца. Не знам какво ми стана, получих буквално сигнали отгоре. Винаги съм твърдяла, че обичам да си пуша и че не ми се спират. Ето на, не било така. Ужасно горда съм. И свободна.

С картата съм до никъде..В смисъл, желания отдавна си пиша, та може и това новолуние само така да направя. Просто трябва много внимателно да ги обмисля..Много съм обстоятелствена, премислям всяка дума...

didinka82, като за начало препоръчвам и "Разговори с Бога" на Нийл Доналд Уолш.

Заповядайте и "Не пипай тази книга": http://chitanka.info/text/15396-ne-pipaj-tazi-kniga. но тя е за по-натам. Поне при мен така беше.

Напоследък чета книга така - чета една глава/абзац и после един/два дена я обмислям. После следващата. На почивки някак си, да ми го попие съзнанието...Много странно.

# 677
  • София
Аз даже месец изкарах на вегано-суровоядство, отвътре ми дойде, без никакви мисловни подготовки. После периодично подкарвам пак, сега мисля месо да е по изключение, а млечни рядко. Мисълта ми е, че е до "узряване" явно. Никога не съм си слагала нещо за "задължително". За цигарите не съм узряла, но планирам да си подкокоросам подсъзнанието в тая посока.

Този род книги и аз ги чета на пресекулки - чете ми се още, но имам чувството че мозъкът ми не успява да поеме и осмисли толкова наведнъж. Ако се изхвърля да лапна стотина страници на вечер, после се оказва че не помня.

# 678
  • Costa Rica
Здравейте момичета:)Аз преди малко си сътворих моята карта на желанията,от сайта който сте дали руският.Въпроса ми е,дали денят е подходящ за картата ,или да я направя на друг ден?
Не е подходящ.  Последните три дни преди новолуние не се препоръчва да се правят никакви ритуали. Изключението е ритуали за прогонване на нещо (аз, например, си морЯ последиците от грип; не че не изгълтах 3 антибиотика, но да включим и малко вълшебство хи-хи - написах вълшебство и по телевизията казаха вълшебство секунда след това - говорете ми за положителен фийдбек Wink) Но не се правят ритуали за привличане - изчакай  10-ти.

# 679
  • София
Здравейте момичета:)Аз преди малко си сътворих моята карта на желанията,от сайта който сте дали руският.Въпроса ми е,дали денят е подходящ за картата ,или да я направя на друг ден?
Не е подходящ.  Последните три дни преди новолуние не се препоръчва да се правят никакви ритуали. Изключението е ритуали за прогонване на нещо (аз, например, си морЯ последиците от грип; не че не изгълтах 3 антибиотика, но да включим и малко вълшебство хи-хи -написах вълшебство и по телевизията казаха вълшебство секунда след това - говорете ми за положителен фийдбек Wink) Но не се правят ритуали за привличане - изчакай  10-ти.

Добре де, не може ли да си я направи, когато й е било кеф, а на новолуние само да я "активира"?  newsm78 То аз и за себе си донякъде питам, щото всичкото подготовка няма как само на 10-и да я направя.  Confused

# 680
  • Costa Rica
Добре де, не може ли да си я направи, когато й е било кеф, а на новолуние само да я "активира"?  newsm78 То аз и за себе си донякъде питам, щото всичкото подготовка няма как само на 10-и да я направя.  Confused
Може, разбира се.

# 681
То аз и за себе си донякъде питам, щото всичкото подготовка няма как само на 10-и да я направя.  Confused

А, "нямало как"  Laughing Има, има как и още как!   Joy  Wink
Няма да забравя първото си официално НоволуДие - мисля, че беше в края на септември 2008г  Joy
Тъкмо се бяхме "намерили" в тази тема   Laughing (Desss Heart Eyes)
Тогава всички си направихме Карти! Аз моята я спретнах точно за един ден  Grinning
Всичко от нея ми се реализира!  Peace
Включително и някакви абсолютно ирационални неща, които не знам и защо бях лепила тогава (вероятно "за цвят"  Laughing) като парфюм, който се оказа, че имам след като съм била абсолютно забравила за него  Simple Smile За "големите" неща няма да изпадам в подробности, но и те се реализираха  Grinning

Това Новолуние не съм решила дали ще правя Карта....
Но със сигурност ще пиша желания! Още повече, че започна Мощния ми период по Жан Спилър  Hug

Делф, изключително много ти благодаря за техниката "трислойно яйце"  Hug
Изпробвах я вече няколко пъти - ефектът й е невероятен!   Grinning
"Работи" дори и само "за зареждане"  Peace  Wink

# 682
Този род книги и аз ги чета на пресекулки - чете ми се още, но имам чувството че мозъкът ми не успява да поеме и осмисли толкова наведнъж. Ако се изхвърля да лапна стотина страници на вечер, после се оказва че не помня.

Един съвет от мен, ако приемаш?  Simple Smile
Не бързай с четенето, това не е маратон и подобен вид литература просто не върви да се чете бързо. Чети си ги книгите с темпо, което да ти даде възможност да осмислиш нещата спрямо твоите собствени нужди, въпроси, търсения и цели  Hug

# 683
Здравейте момичета,
от доста време попрочитам нещо тук, но не смея да пиша. Реших и аз да направя своята първа карта, за която много ми помагате.   bouquet
Каква е тази техника "трислойно яйце"?

# 684
  • Costa Rica
mijjjj, пак заповядай Laughing

Каква е тази техника "трислойно яйце"?
Техника за защита:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=24830907;top … 696ed37865919dd72
Защо не смееш да пишеш? Не сме страшни, нищо че ни се носи слава Whistling

# 685
~Миа~, за цигарите имаш дълбок поклон от мене!  bouquet
Как искам и аз да получа сигнал от горе! Тоооолкова зависима се усещам.
Утре и аз ще правя карта. Пак.
Успех на всички.

# 686
  • София
Един съвет от мен, ако приемаш?  Simple Smile
Не бързай с четенето, това не е маратон и подобен вид литература просто не върви да се чете бързо. Чети си ги книгите с темпо, което да ти даде възможност да осмислиш нещата спрямо твоите собствени нужди, въпроси, търсения и цели  Hug

Приемам не, ами прегръщам - така е!  Hug  bouquet Някои продължават да са ми на бюрото, за да им извадя есенцията. Преписвам и преосмислям.

(След като преди време установих, че краткото описване ми върши работа повече, от преглеждането на самата книга)

# 687
... Изключението е ритуали за прогонване на нещо (аз, например, си морЯ последиците от грип ...
Как гониш и какво друго? Може и линк.  Hug

# 688
Не е подходящ.  Последните три дни преди новолуние не се препоръчва да се правят никакви ритуали. Изключението е ритуали за прогонване на нещо (аз, например, си морЯ последиците от грип; не че не изгълтах 3 антибиотика, но да включим и малко вълшебство хи-хи - написах вълшебство и по телевизията казаха вълшебство секунда след това - говорете ми за положителен фийдбек Wink) Но не се правят ритуали за привличане - изчакай  10-ти.

Благодаря ти много Hugще се наложи май да я изтрия от компа,и на 10-ти наново да си я направя.

# 689
Мишенцеее, откога не съм те виждалааа!  Heart Eyes
То и аз само чета.
Но съм се запънала да правя карта и желания да пиша. Толкова се бях засилила, че се бях объркала че днес е новолунието...
Имам нужда от поне 10-20 сбъднати желания в този момент, но като се замисля май и едно ще му повдигне духа.
Благодаря на всички ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт