Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 869
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
А как се докарвате до АЛФА преди да направите ритуал за защита / напр. яйцето/ , ако срещнете неприятният човек или ситуация насред мегдана  Rolling Eyes Като се опитвам да си се представя с полу - замрежени очи , хванала за ръка детето сред тълпата от хора. hahaha Joy hahaha Joy

Сега пък немога да спра да се смея Joy

# 706
Линкът е премахнат, за съжаление.

За протокола, понеже не посочих източник - техниката е "Сonversion shield" от книгата Grimoire for the Apprentice Wizard на Oberon Zell-Ravenheart. Детска книжка, пълна с полезни и лесни техники, много може да се научи от нея.

А няма ли нещо на БГ по въпроса, линка и той ли е бил на английски или аз нещо се обърках вече....

И да се похваля с едно сбъднато мое желание вчера, не беше на картата ми с желания, но е факт  Simple Smile

# 707
  • София
Ахой  Grinning

По ред на номерата, днес ще съм на всяка манджа мерудия  Laughing

klem4e и Лита, алфа на пръв поглед е трудна за докарване, а и за разбиране, кога си там. Но само на пръв поглед. Клемче - когато се научиш да "влизаш", няма да ти трябват техники или поне не повече от това да си кажеш "Аз съм спокойна" (или от сорта, ключова фраза). И първо ще ти е бързо, второ просто рядко ще има ситуация, в която да трябва да го правиш по изключение - става част от теб. Т.е. тва е идеята.
Преди това си трябват малко тренировки по отпускане. Аз най-добре се справям с поетапното - сядаш/лягаш и почваш - отпускаш ляво стъпало, прасец, бедро, дясно, ръцете по същия начин, задни части корем, гърди, шия, чело, бузи, уста. Ако някоя част не ти поддаде, се връщаш към нея, докато се предаде. После се съсредоточаваш над нещо (тук вече има различни варианти). Като си почувстваш тялото от олово и като отделено, значи е станало. При трудности за отпускането на частите, първо я стягаш и после я отпускаш, така тялото прави разлика. Примерно стискаш длан, отпускаш я и наблюдаваш какво чувстваш.

wild flower, possibilities are too important to be missed  Grinning Това беше от някаква реклама. Задължително иди и не мисли, какво щели да си помислят. Иначе не трябва изобщо никъде да ходиш и никого да срещаш, щото всеки може да си помисли нещо си. Да не говорим, че сама си кандидатствала, никой не те е накарал. Simple Smile И успех  Peace

Val27, пиши и мисли, това, което знаеш (спокойна, смени, бла бла). Не мисли точно каква и къде, то ще ти се разкрие. Често разбираме къде е "нашето място" едва като го открием.

Утре е денят момичета Simple Smile  bouquet

superuu И да се похвалиш!  Grinning

Stupid Затова залагам повече на психоанализата и търсенето на себе си преди ритуалите (против които не съм, просто ги приемам за помощни колела).

Някого или нещо, ако съм изпуснала, да не се успокоява, може да се сетя след малко  Mr. Green

И ви обичам  Heart Eyes

# 708
И аз ви обичам.
Няма да правя карта,не съм се подготвила,но ще си напиша малко желания,много бих се радвала ако едно нещо се случи,но ще видим на 27 Април.Ако стане ще споделя.

# 709
Момичета, някоя от вас беше пуснала примерна карта на желанията и сега не мога да я намеря. Моля за помощ линк към някоя карта. Изрязвам картинки и се приготвям за утре

# 710
# 711
  • Costa Rica
А няма ли нещо на БГ по въпроса, линка и той ли е бил на английски или аз нещо се обърках вече....

И да се похваля с едно сбъднато мое желание вчера, не беше на картата ми с желания, но е факт  Simple Smile
Честито сбъднато желание Hug

'Начи, и аз се обърках, но ще се опитам да обясня. Laughing Говорим за две различни неща:

1. conversion shield е техниката, която описах тук, а mijjka репостна - просто посочих откъде съм я взела, да не излезе, че си присвоявам чужд материал:

Скрит текст:
Ето я техниката на Делф  Hug

....
Като казах щитчета да споделя много готин метод за защита - щит-преобразувател. Идеята е не просто да се предпазиш от негативна енергия или да я отразиш обратно към подателя, а активно да се възползваш от насочената към теб енергия за добро.
Сядаш, докарваш се до алфа, и си представяш, че си заобиколен от трипластово яйце. Външната страна е от бодли (или там каквото за теб олицетворява защита). Средната част е "филтър" - енергията отвън минава през него и променя цвета си (аз си представям как заливащата ме отвън вълна с кално-л**нян цвят се превръща в кристалносиня). Новата чиста енергия преминава през третия пласт (представяте си го красив - моят е обвит с виещи се бели рози, през които се процежда синята светлина). Вие си седите в средата и се кефите на прилива на енергия.

Иска се малко висш пилотаж във визуализацията, но получаваш двойна полза - енергия плюс удоволствието да гледаш как подателят на негативизма позеленява от яд от твоето очевадно благополучие Laughing

2. Другото, с английския линк, беше в отговор на един въпрос на radi_san какво и как се опитвам да прогоня. Тази техника е само на английски, защото разчита на прости стихчета, рима и ритъм - няма как да се побългари, затова не я споменавам тук. Така че тая част я пропуснете. Laughing
Надявам се така да е ясно.
 Hug

Мижжжке, тенкю за линка - намерих си книжки, които нямах в колекцията  bouquet

# 712
  • Varna
Утре мисля до напиша до 10 желания - да сложа листа с желанията в някоя книга и да видим след време да ли нещо се е сбъднало Simple Smile Надявам се да има положителен резултат .. Simple Smile за първи път ми е Simple Smile и доста се притеснявам - но не знам защо  Laughing

# 713
  • Varna
Здравейте и от мен момичета. И аз съм решила това новолуние да правя карта на желанията. Видях примерната от първата страница и дано желанията ни се сбъднат на всички. Аз просто съм много объркана за това каква работа искам, защото не знам. Искам да е някъде където да се чувствам добре и да ходя с желание и да се чувствам полезна. Но не знам кое е това място, нито каква трябва да е дейността. Определено искам де е нещо спокойно и леко с добри хора. Тези седмици ми е натоварено в работата и все по-често си мисля за място, което няма да ме натоварва и няма да ходя с нежелание. Не знам дали има такава работа, но се надявам да се намеря призванието. Така съм се отпуснала напоследък, че нищо не ми се работи. Искам да си се занимавам с моите си неща дето ми доставят удоволствие. Много е хубаво като видя някой, който работата да му е хоби, а не да ходиш с едно такова чувство, че просто така трябва. Дано с картата на желанията успея да привлека правилната за мен работа. Май много негативен ми стана поста за което се извинявам.   bouquet

Вал ,  и аз съм в същото положение като теб - точно не ориентирана каква трябва да е работата. Макар че аз знам какво ми е призванието - вътрешно си го усещам така и ми доставя удоволствие .. нооо ... винаги има НО ... Sad

# 714
phil
Много ти благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Напишете в гугъл "Карта на желанията" и ще ви излезе примерна такава Simple SmileВ сайта на дреам ленд Simple Smile

# 715
Благодаря за бързия отговор и примерните карти. Готова съм с картинките и ги наредих на един голям лист. Не съм я разграфила на полета, защото някои картинки са големи, а други съвсем малки. Просто такива открих, надявам се това да не е от значение. В средата задължително ли е да сложа моя снимка или може само да си напиша името. Всички снимки са ми на компютъра и не мога да намеря подходяща , на която изглеждам щастлива? И снимките за здраве мога ли да сложа отгоре в средата? Подготвих и желанията които да напиша, но за някои неща не мога да ги формулирам правилно. Даите примери за утвърждения за здраве, пари и семейството. За семейството мислех да пиша щастливи сме, но много малко ми се вижда. Извинявайте за многото въпроси, но правя карта за първи път.

# 716
Да Делф така е ясно вече, и аз си помислих че двете неща са различни , но все пак не бях сигурна, и аз се интересувах от "прогонването", но с английския не се разбираме чак толкова  Wink

Val27 Всякак може не се придържай към разни правила, щом така ти идва от вътре, така го правиш, мисля, че може само име....
Утвърждения:
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=176.msg1010#msg1010
Аз съм здрава и пълна с енергия.
Парите идват с лекота при мен.
Аз съм обичана.
Аз съм силна и уверена.

# 717
  • София
За снимката - да. Само пожелателна е. За утвърждения: За семейство - в пълна хармония и разбирателство сме; парите идват по много и от неочаквани източници; всички болести и болежки ме/ни заобикалят. Ако имаш конкретни проблеми, не пиши не/нямам, пиши противоположното. Примерно боли ме коляното - не пишеш "не ме боли коляното", а "коляното ми е здраво и силно".

Докато пиша svedd ти е линкнала темата, която и аз щях. Разгледай я.
Успех!
  bouquet

П.С. Един съвет - не пиши само такива общи, че те трудно се преценяват и след време може да ти е демотивиращо. Напраскай и няколко дребни или конкретни, каквото ти хрумне. Те поне са ясни като се изпълнят. Преди време някой беше писал, че от немай къде си пожелал къща и съпругът и взел че купил такава съвсем скоро и неочаквано Simple Smile Извинявам се, че не помня чий беше разказът.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 23:32 от phil

# 718
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Някои от вас няма да правят карта, а само ще пишат желания на лист. Каква е разликата?

# 719
  • UK
Добро утро, дами!
Минавам да се похваля, че си направих карта на желанията. Много си я харесвам, сега остава нещата, които съм си намислила и написала, да се сбъднат!  Mr. Green
Хубав и положителен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт