Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 874
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!! newsm51
Чета ви от близо две години и следя всяка нова тема ! Не е истина в колко трудни  моменти сте ми помагали ,в нашето сиво ежедневие е много трудно да се открият такива позиивни и усмихнати хора .Сега съм в много съдбоносен преиод ,положих изпити и резултати са от огромно значение за мен ,ако ги взема успешно ще премина към нов етап от живота си ,и ми е необходима малко подкрепа ,макар и виртуална ,защото въпреки усилията които полагам да изгоня отрицателните мисли те все нахлуват .Благодаря ви и продължавайте в същия дух,защото не знаете колко много помагате !!!! smile3525 smile3525

# 691
taraa  Hug
имаш моята подкрепа и позитивизъм.
От опит знам, че когато някой те подкрепя резултатите винаги са по-добри.

Аз открих човека, който ме подкрепя във всичко. Този човек ме измъкна, когато бях в най-дълбоката дупка в живота си. Това беше скоро.... Безкрайно съм благодарна!
Сега отново се чувствам жива!
Продължавам да действам и да работя върху себеси... но знам,че имам човек, който ме подкрепя и така ми е по-лесно.
/Между другото не говоря за любов, а приятел, човек който усещам винаги до себеси, дори когато не е до мен/
Понякога приятелството е по-ценно от любовта, защото любовта малко или много натоварва и води до прилепване, а приятелските отношения носят свобода...
Извинявам се за дългия пост, и за оф... но не съм писала скоро и реших да споделя част от моите преживявания...

# 692
Благодаря много ! Подкрепата винаги дава сила и спокойствие ! Simple Smile

# 693
  • Варна
Здравейте момичета,
току що попаднах на една статия: "25 неща, които трябва да се откажете да правите още днес".
Мисля, че някои от съветите са доста ценни. Ето линк:
http://www.burgasutre.bg/2013/04/09/162367-25_neshta_koito_tryab … ravite_oshte_dnes

# 694
Здравейте и от мен момичета. И аз съм решила това новолуние да правя карта на желанията. Видях примерната от първата страница и дано желанията ни се сбъднат на всички. Аз просто съм много объркана за това каква работа искам, защото не знам. Искам да е някъде където да се чувствам добре и да ходя с желание и да се чувствам полезна. Но не знам кое е това място, нито каква трябва да е дейността. Определено искам де е нещо спокойно и леко с добри хора. Тези седмици ми е натоварено в работата и все по-често си мисля за място, което няма да ме натоварва и няма да ходя с нежелание. Не знам дали има такава работа, но се надявам да се намеря призванието. Така съм се отпуснала напоследък, че нищо не ми се работи. Искам да си се занимавам с моите си неща дето ми доставят удоволствие. Много е хубаво като видя някой, който работата да му е хоби, а не да ходиш с едно такова чувство, че просто така трябва. Дано с картата на желанията успея да привлека правилната за мен работа. Май много негативен ми стана поста за което се извинявам.   bouquet

# 695
  • на последния етаж
Линкът не се отваря.
И аз имам нужда от някаква техника - имам чувството, че последната година има някаква намеса отвън: само проблеми изникват в семейството (здравословни, финансови, всякакви...). Та се чудя какво да предприема.  Thinking

# 696
Ето я техниката на Делф  Hug

....
Като казах щитчета да споделя много готин метод за защита - щит-преобразувател. Идеята е не просто да се предпазиш от негативна енергия или да я отразиш обратно към подателя, а активно да се възползваш от насочената към теб енергия за добро.
Сядаш, докарваш се до алфа, и си представяш, че си заобиколен от трипластово яйце. Външната страна е от бодли (или там каквото за теб олицетворява защита). Средната част е "филтър" - енергията отвън минава през него и променя цвета си (аз си представям как заливащата ме отвън вълна с кално-л**нян цвят се превръща в кристалносиня). Новата чиста енергия преминава през третия пласт (представяте си го красив - моят е обвит с виещи се бели рози, през които се процежда синята светлина). Вие си седите в средата и се кефите на прилива на енергия.

Иска се малко висш пилотаж във визуализацията, но получаваш двойна полза - енергия плюс удоволствието да гледаш как подателят на негативизма позеленява от яд от твоето очевадно благополучие Laughing

Пит, и аз се радвам да те видя  Hug  Heart Eyes

# 697
  • на последния етаж
Благодаря!   bouquet
Какво значи "докарваш се до алфа" - простете, но съм пълен лаик...

# 698
 Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm68

АЗ СЕ РАДВАМ ВСИЧКИ ДА ВИДЯ ТУК И МЕШЕТО И ПИТ И ФИЛ И  И  И.............АБЕ ВСИЧКИ Simple Smile Hug Hug Hug
Утре е денят момичета Simple Smile  bouquet

# 699
  • Costa Rica
И аз се радвам да видя старейшините на темата Hug

... Изключението е ритуали за прогонване на нещо (аз, например, си морЯ последиците от грип ...
Как гониш и какво друго? Може и линк.  Hug
Линкът е премахнат, за съжаление. Ако си добре с английския, мога да ти метна подкаста довечера.

Благодаря!   bouquet
Какво значи "докарваш се до алфа" - простете, но съм пълен лаик...
Joy Hug
Алфа е състоянието в медитация. Започни с някаква техника за медитация - има много, изпробвай коя най ти мърка. От там започваш да си изграждаш щит.

За протокола, понеже не посочих източник - техниката е "Сonversion shield" от книгата Grimoire for the Apprentice Wizard на Oberon Zell-Ravenheart. Детска книжка, пълна с полезни и лесни техники, много може да се научи от нея.

# 700
За протокола, понеже не посочих източник - техниката е "Сonversion shield" от книгата Grimoire for the Apprentice Wizard на Oberon Zell-Ravenheart. Детска книжка, пълна с полезни и лесни техники, много може да се научи от нея.

Мерсаж!   bouquet
Намерих я и я свалих оттук! Има и други интересни книжки в тази директория  Wink

# 701
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета. И аз съм решила това новолуние да правя карта на желанията. Видях примерната от първата страница и дано желанията ни се сбъднат на всички. Аз просто съм много объркана за това каква работа искам, защото не знам. Искам да е някъде където да се чувствам добре и да ходя с желание и да се чувствам полезна. Но не знам кое е това място, нито каква трябва да е дейността. Определено искам де е нещо спокойно и леко с добри хора. Тези седмици ми е натоварено в работата и все по-често си мисля за място, което няма да ме натоварва и няма да ходя с нежелание. Не знам дали има такава работа, но се надявам да се намеря призванието. Така съм се отпуснала напоследък, че нищо не ми се работи. Искам да си се занимавам с моите си неща дето ми доставят удоволствие. Много е хубаво като видя някой, който работата да му е хоби, а не да ходиш с едно такова чувство, че просто така трябва. Дано с картата на желанията успея да привлека правилната за мен работа. Май много негативен ми стана поста за което се извинявам.   bouquet
Знам какво изпитваш, но имай надежда, че нещата ще се променят.Преди няколко страници писах начина да променя отношението си към подобна ситуация.Всеки има изпробвани неща, на всеки са се случили чудеса и сбъднати желания.Това, което направих е много просто и не изисква кой знае какви усилия - просто благославяш себе си, живота си, работата си и всичко друго, което те подтиска или радва, например докато отиваш там, където не искаш да отиваш.Неусетно и незабележимо ситуацията се променя или по-скоро ти се променяш, а от там и ситуацията.
Много отдавна съм чела съвети да благославяме хората, които ни дразнят, но все не можех да се пречупя.Е стана така, че усетих физически дискомфорт от тази ситуация и се реших да изпробвам тази техника по този начин.

# 702
  • София
Привет момичета,
имам нужда от помощ. От известно време си търся "моята работа".
Обадиха ми най-после за интервю, за доста интересна позиция, интервюто е утре, но аз се чудя дали да отида, тъй като както знаете (повечето от вас) съм бременна и вече доста ми личи.
Та значи притеснявам се от реакцията, която ще произведа с моя корем на интервю, въпреки, че нямам намерение да спирам работа и след като родя, а и имам баба, която е в бойна готовност.
Та помагайте със съвети. Поисках от ангелите да ми дадат отговор, но от сутринта никакви знаци не забелязвам.
Мерси предварително Hug

# 703
Та значи притеснявам се от реакцията, която ще произведа с моя корем на интервю, въпреки, че нямам намерение да спирам работа и след като родя, а и имам баба, която е в бойна готовност.
Бременна взех шофьорския изпит, безкрайно притеснена "какво ще кажат хората".
Днес бих се притеснявала повече от собствената ми реакция, а не от тези на другите.
Иди, но бъди готова да приемеш и двата варианта - и да отпаднеш (заради бебето или заради себе си), и да те одобрят и да започнеш впоследствие. А започнеш ли, ще предстои адаптация към шефове и колеги, а това може да  си е стресиращо и без бременност.

# 704
Привет момичета,
имам нужда от помощ. От известно време си търся "моята работа".
Обадиха ми най-после за интервю, за доста интересна позиция, интервюто е утре, но аз се чудя дали да отида, тъй като както знаете (повечето от вас) съм бременна и вече доста ми личи.
Та помагайте със съвети. Поисках от ангелите да ми дадат отговор, но от сутринта никакви знаци не забелязвам.
Мерси предварително Hug

Ами ако се впечатлят, че дори и бременна искаш да работиш и вземат, че те харесат! Пък и дори да се стреснат, че си бременна, губиш ли нещо???  Grinning
Отивай смело и ги обезоръжи с усмивка и корем! babydust7

П.П.
Мисли, които напълно споделям. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1906710

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 17:28 от luna

Общи условия

Активация на акаунт