Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 459
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Мила, аз преди да си купя Ланком, най-скъпата спирала ми беше една на Пупа за 30лв. Мога да ти кажа, че с нея изкарах 2 пъти повече /6мес./ от всяка друга спирала преди това /3мес./  Crazy И дори я изхвърлих, когато още ставаше за ползване. Просто реших, че е време да я сменям. Ако и тази на Ланком се държи така, инвестицията си заслужава от всякъде  Peace

# 211
  • София

Joy gadamer, не си казала по-рано. Моите метеорити ги разкарах вече  Laughing Чакам нови в момента, но това е съвсем друга тема  Mr. Green

Е, кога успя  Joy Не е истина колко си бърза в оборота на продуктите  Laughing

Реших, че не искам 02, а 01. Мъжът ми обеща 01 за Св. Валентин и веднага засилих 02 в размените. после пък се оказа, че не е могъл никъде да намери 01 и ги поръчахме от ФЮ и сега още си ги чакам  ooooh!
Та от две седмици съм без метеорити, ама грам липса не усещам. Просто не са продукт, който да има какъвто и да било Уау ефект за мен. Опаковката, видът и ароматът им обаче ужасно ми харесват и ми е приятен самият факт, че ги притежавам, но нищо повече...

# 212
  • София
Да, така е.
Метеоритите имат огромна...притежателска стойност. Mr. Green
Моите се сещам от дъжд на вятър, че ги имам, камо ли ползвам. Ама как ме радват само! Как ми стоплят душичката като отворя капачето и си ги гледкам малките топченца и им се радвам, като на малки бебенца. Joy Laughing

# 213
  • София
Здравейте,

Извинявам се, че  нахлувам в темата с въпрос, но може ли да ми кажете къде мога да открия сенките за очи на MODA ?

Благодаря Ви!

# 214
  • София, Лагера
kopche,  Joy
Аз пък не притежавам метеорити (може би съм единствена тук  Mr. Green) и някак дори не ме блазнят  Thinking Извън миризмата.

Мила, за спиралата не мога да кажа нищо, но ако мислиш да я купуваш от Сефора... мога да кажа  Confused

Момичета, доволни ли сте от спиралите на МАК? Аз лично - да. Но все пак МаксФактор ми е фаворит. Simple Smile

Dessi_8313, на пътеките в Младост.

# 215
Ноеми, не мисля от там - просто линка, на който попаднах, за да демонстрирам, беше произволно избран. Интересен накрайник има и много я хвалят, затова питах за нея конкретно.
Някоя от на Диор, Ланком или ИСЛ има ли подобен на харесвания от мен накрайник, показан по-горе?
За МАК - само Зуум лаш съм ползвала и ми хареса сравнително, но знам, че според болшинството спиралите не са им сила. Моите лични впечатления са добри.
Веси, аз и сега ползвам спирала за 20-30лв, само веднъж бях пробвала с Л'Ореал 4Д по препоръка на Жаки, но не се спогодихме и пак се върнах на моята. Просто ми е интересно ако дам 60 и нагоре, какво толкова различно ще получа?! По принцип и аз съм за инвестирането в по-качествени продукти, но специално при спиралите ми е интересно в какво се изразява стойността. Веднъж една консултантка ми каза, че главата/накрайникът нямали никакво значение, важно било качеството на туша при различните ценови класове. Но все пак аз колкото пъти съм пробвала накрайници за обем или силиконови такива, независимо от ценовия клас, резултатите не са били никак очарователни в сравнение с такива за издължаване. Интересна тема е тази за спиралите...

# 216
Ами аз преди да си купя тази на Пупа, карах най-вече със спирали на МаксФактор, които са около 20лв.
Основно разлика между спиралата за 20лв и тази за 30лв, както казах е това, че я ползвах двойно повече време  Wink Иначе и Мастърпийса много ми допада  Peace
Тази на Ланком не съм я ползвала толкова дълго, за да направя сравнение. Но на първо четене - супер ми оформя миглите. Това до сега никога не е било  Wink Туша има страхотен лек аромат и го усещам някак "мазно" да се нанася по миглите. Предишните ми спирали бяха по-сухи още от самото начало. Пък и в момента, след като туша се пооправи, ми прави общия изглед също най-добър от всичките ми спирали до сега. С две думи - аз виждам разлика и за това ще пробвам още някоя и друга спирала от високия клас  Peace

# 217
Здравейте,

Извинявам се, че  нахлувам в темата с въпрос, но може ли да ми кажете къде мога да открия сенките за очи на MODA ?

Благодаря Ви!

И в подлеза на Окръжна. И в едно магазинче на Дондуков, но точен адрес не знам.

# 218
За малко да ви изпусна  Crazy  Вместо запис снимчица  Blush

# 219
Ами аз преди да си купя тази на Пупа, карах най-вече със спирали на МаксФактор, които са около 20лв.
Основно разлика между спиралата за 20лв и тази за 30лв, както казах е това, че я ползвах двойно повече време  Wink Иначе и Мастърпийса много ми допада  Peace
Тази на Ланком не съм я ползвала толкова дълго, за да направя сравнение. Но на първо четене - супер ми оформя миглите. Това до сега никога не е било  Wink Туша има страхотен лек аромат и го усещам някак "мазно" да се нанася по миглите. Предишните ми спирали бяха по-сухи още от самото начало. Пък и в момента, след като туша се пооправи, ми прави общия изглед също най-добър от всичките ми спирали до сега. С две думи - аз виждам разлика и за това ще пробвам още някоя и друга спирала от високия клас  Peace

Коя спирала на Ланком ?
Ох, търся си нещо ново и чудодейно:)

# 220
Както съм писала в предишния пост - Стар.

# 221
Аз чух добри отзиви за новата а Гърлейн, но в момента ползвам На кларанс Wonder perfect  и съм много доволна, а е и 7мл

# 222
Tifany1, сега като прочетох за Clarins, се присетих, че съм имала тяхната Instant Definition - беше с много интересна четка и никак не лоша, но не знам защо не повторих покупката.

# 223
Хахаха, момичета, чета една от старите теми - kopche обяснява как не иска метеоритите, защото й напомняли на перлите на Ейвън, Жаки казва, че метеоритната четка на Герлен я дере и не я ползва (Денси също), също така има недоволни от Нейкид 1. Ами ...давайте ги насам, аз ще приема и метеоритите, и четките, и Нейкид  hahaha
Оооо няма такова нещо. Тая четка е божествена Big Ups Аз преди мрънках за нея, защото бях пипала само тестерите в магазините. А те наистина са ужасно груби и разперени. Моята е съвсем прибрана и изобщо не ми дере лицето. Дори ми е адски приятна.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 18:19 от Жаки°

# 224
На мен обаче ми дере и си виси. Ползвам я не повече от няколко пъти в месеца и нямам и намерение да я ползвам повече.

Общи условия

Активация на акаунт