Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 276
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Дами, моля пускайте новите колекции в "Мак и Сефора" или в друга тема. Тази се пълни доста бързо, а и до скоро ги пускахте там.  Wink

# 631
  • София, Лагера
Ето днешния ми грим:
Не знам какво се вижда, но цветовете са: синьо, лилаво, виолетово и розово във вътрешния ъгъл на окото.
Скрит текст:

# 632

Напомняне - само 2 дена остават до края на предизвикателство Годината на Змията(28ми включително). Засега има много малко но мноооого готини участия!

# 633
  • в 1001-та нощ
Лепи, Ноеми  bowuu Heart Eyes прекрасни сте  Heart Eyes

Лепи - от къде е палитрата на Wet’n wild  Rolling Eyes

# 634
  • в 1001-та нощ
Жаки, направи ли змиите?  Rolling Eyes

# 635
  • София/Горна Оряховица
Лепи, и аз покрай теб щях да рипам от щастие, ако можех да си ходя ежедневно с драматичен грим  Mr. Green . Днешния ти е страхотен, зеленикавото е страхотно  Heart Eyes .
Wet'n'wild - къде  Flutter ?

Мария, модовете  не защитават потребители, а правилата на форума.

Да отворя стара тема - грим за работа, за интервю  Rolling Eyes . С какво бихте си позволили да отидете на интервю, с оглед че позицията, за която кандидатствате има връзка с продажба на грим и козметика.
В понеделник бях на интервю и запазих доста самообладание в грима, невиждано за мен  Mr. Green .  Но все пак се замислих дали скулптурирането, ружът и хайлайтъра не са били в повече  Blush . Така или иначе ми се обадиха де, но все пак - интересна и полезна тема е  Flutter .

# 636
Жаки, направи ли змиите?  Rolling Eyes

Не съм. Но утре ще опитам да направя нещо....но то ще е по-скоро взаимствано само от цветовете й. Не ми се рисуват змийски люспи (то няма и да мога) Grinning

# 637
Жаки, направи ли змиите?  Rolling Eyes

Не съм. Но утре ще опитам да направя нещо....но то ще е по-скоро взаимствано само от цветовете й. Не ми се рисуват змийски люспи (то няма и да мога) Grinning

Ти ли няма да можеш?!  Hug Аз съм убедена, че твоето ще се получи идеално.  Flutter Аз нарисувах едни и ми иде да ги изтрия от албума  Joy Харесвам си само едното очО  Crazy

Бори, аз лично предпочитам нещо изчистено като грим за интервю, без много блестулки и прочее. Не знам обаче, ако става дума за козметика и гримове, ама предполагам, че нещо нежно като една очна линия, хубаво червило и малко руж, са достатъчни.  bowuu
Скрит текст:
Къде ще ходиш? Или си ходила? Русо съм, не разбрах   Blush

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 20:28 от bubanka

# 638
  • София/Горна Оряховица
Бери, ходих вече  Blush .
Но си задавах въпроса ей така - малко да си поговорим, да почешем клавиатури.
В интерес на истината се чувствах някакси по-добре спрямо останалите момичета около мен - изглеждах най-свежа в лицето, а например изразено акне, много тъмни кръгове под очите - не ми направиха добро впечатление. Някакси - ако аз съм клиент, и консултантката тръгне да ми препоръчва козметика за конкретен проблем, а не се е справила със собствената си кожа, как да ѝ се доверя?

# 639
Няма да мога Sad Те имат много сложни кожи, гадинките
Но каквото стане, това Flutter

# 640
Изтървала съм ви края и се връщам да чета. Видях, че е имало One Man Show. Мисля все пак, че това се дължи на някакво недочитане и объркване. Темата малко или много е като частен клуб и не е изключено някой нововключен да настъпи мотиката, ако си мисли че тонът е като в другите подфоруми.  Wink

Много ми харесва идеята за змийския грим, но по никой начин не мога да осъществя идеите си. Затова пък с нетърпение очаквам да видя участващите.  Simple Smile

# 641
  • София/Горна Оряховица
Замислих се, че можем с Ноеми да си спретнем едно "пауново" предизвикателство  Mr. Green . Ама и аз няма да рисувам пера, абсурд!

# 642
благодаря момичета  Hug
след като се прибрах направих по-добри снимки на естествена светлина
трябва да взимам уроци по фотогрфия, че само се излагам  Mr. Green

Скрит текст:

B & C дневното гримче е много добро , доста често нося подобно в офиса
Sladkishi
Скрит текст:
Face:
Sugar Girl
Revlon Whipped Color Stay 320
Ben Nye – white powder
Rimmel Stay Matte
Cheeks:
Glossy Rosewood
ELF Contouring set
MAC Whisper of Gilt
EYES:
Nyx HD Eyebase
Wet’n wild pallet – 737 – Blue Had Me At Hello
Essence eyebrow set
Mascara- GR – Wonder Lash
LIP:
Mac – Boundlessly
И преди съм го казвала, за себе си не съм фен на лъскавото и може би само вечерен грим бих си направила такъв, но пък това няма общо че си го изпълнила много добре, много чисто (особено ако не си бърсала) а това което ми хареса най много в твоя пост че си описала продуктите които използвала. Аз например в ютуб не гледам видео ако няма описание на продукти, струва ми се някак некоректно спрямо потребителите които гледат.
Адмирации smile3501

# 643
  • в 1001-та нощ
Боби, ако ходя на "грим" интервю - ще заложа на контуриране на зоните - нямам предвид кафяво на вдлъбнатото и лъскаво на изпъкналото - а на скриване на дефекти и подчертаване на ефекти на цялото лице - деликатно и ненатрапчиво  bowuu

например - за очите - на клепача - свеж - матов цвят в телесната гама, на костта бледа светлосянка в тъмен тон - както напоследък правя клепач/кост - окото изглежда отпочинало и с дълбочина

изкуствени мигли не - моите си, леко подчертани, веждите подредени и като елегантен детайл (нито много тънки, нито много дебели, нито прекалено тъмни .... просто да личи, че са пипанти и се вписват)

лек руж - като руменина, която освежава, бб крем, без блясъци

червило - близко до цвета на устните, колкото да разцъфнат  Peace

опитен човек - ще се ориентира какво мога и ако иска да види и други умения - шарении, брокати и т.е. - ще си поиска  Peace

Мими   bouquet личи си, че си добронамерена, ако съм те засегнала с нещо - съжалявам, не е било умишлено,

НО - темата е за красота, пресъздадена със средствата на декоративната козметика, представи си, че влизаш в арт среди на одухотворени хора, тук влизаме да ни е хубаво, красиво, да починем, да поемем глътка свежест, да получим вдъхновение, да хванем идея и да я пресъздадем чрез своите средства

затова, аз намирам за неуместно - тук да се размахва пръст така, неумесно е, не се вписва, виж как не си говорим така, не се обиждаме

всеки е добре дошъл, има какво да покаже, научи и т.н.

покажи ни някой свой грим, разкажи ни с опита си  Hug вместо да се цупиш - би било далеч по весело и ползотворно и красиво   Heart Eyes

# 644
Те в клипчетата дори да слагат описание, рядко ми се намират същите неща. Каквото ми харесва гледам да го изкопирам с наличните ми продукти. Почти всяка марка си има неща, които се дублират.
Спомням си преди 5-6 години като гледах Panacea81 и само се повтаряше MAC това, МAC онова. А аз нямах нищо тяхно. Чак след това разбрах какво толкова ги хвалят yes

Общи условия

Активация на акаунт