Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 498
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

Невероятно много мразя змии  Sneaky Така че ще пасувам и от това предизвикателство. Но с удоволствие ще разгледам вашите творения, които, сигурна съм, ще са страхотни  Heart Eyes

# 16
Hope по принцип се приема, че на топли кожи повече отиват прасковено-коралови ружове, а на кожи със студен подтон отиват розови. А на такива като мен с неутрален подтон отиват всякакви ружове.  Laughing Peace

# 17
  • София/Горна Оряховица
Ноеми  Hug . Наскоро си бях помислила, че точно теб трябва да питам нещо - веднага като те видях тук се сетих какво.
Бях в зоопарка  Mr. Green и от опашката на пауна се замислих за някое искрящо зелено, няма начин да нямаш идеи за нещо такова  Heart Eyes .

# 18
Край.Ком по темата за "рекламите" дайте сега да си говорим за качествена козметика и да не се обвиняваме за глупости...

Дано, защото темата няма нужда от тънкообидни сцени.
Всеки пише за свое удоволствие, но задължително спазва правилата на форума.
Ако някой не ги е чел, пак има начин да бъдат спазени.
С което Ви отговарям и на снощната провокация, и на доклада Ви до модератор, което обяснява и реакцията на Денси.
Всякакви други уточнения и реплики - на лс. Трия, предупреждавам.
Добре дошла в темата.  Simple Smile

# 19
Hope по принцип се приема, че на топли кожи повече отиват прасковено-коралови ружове, а на кожи със студен подтон отиват розови. А на такива като мен с неутрален подтон отиват всякакви ружове.  Laughing Peace
Laughing аз пък не мога да реша с какъв подтон съм , май клоня и аз към неутралните, но нещо все не си нацелвам ружа. Всичко, което ми харесва като цвят в кутийката не е точно моето като го сложа... Thinking

# 20
Мис Нели благодаря за темата  Hug
Мисля си, че новото предизвикателство дава много широко поле за изява и за интересни и провокативни комбинации. Не мразя змии.

Ел, събра ми очите с инглотските си палитри. Аз едва ще се престраша тепърва с една мъничка 4-ка или 5-ка.

Laughing аз пък не мога да реша с какъв подтон съм , май клоня и аз към неутралните, но нещо все не си нацелвам ружа. Всичко, което ми харесва като цвят в кутийката не е точно моето като го сложа... Thinking

И аз. Как се определя? Каквото и да съм чела все не успявам да си го определя.

Един син грим за Ноеми Simple Smile

Скрит текст:

# 21
  • София, Лагера
Ноеми  Hug . Наскоро си бях помислила, че точно теб трябва да питам нещо - веднага като те видях тук се сетих какво.
Бях в зоопарка  Mr. Green и от опашката на пауна се замислих за някое искрящо зелено, няма начин да нямаш идеи за нещо такова  Heart Eyes .
Joy Joy Joy Hug Севънтийн имат такова, но аз го нямам. Аз ползвам на Буржоа , едно на Сан Суси, доволна съм и от ГР, колкото и да ги плюят:
Скрит текст:

На живо изглеждат по-ярки. Да ги донеса ли на срещата?

Аз не знам на на теория на каква кожа какъв руж отива, но нося и розов, и прасковен (по-оранжев). В зависимост от грима, по-скоро от червилото. С червено и кафяво нося прасковен, с розово или лилаво - розов.

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 09:38 от Ноеми

# 22
Самсара, има една теория за цвета на вените (ако са зелени - си с топъл, ако са сини - със студен)обаче моите са и от двата цвята  Laughing

# 23
Самсара, има една теория за цвета на вените (ако са зелени - си с топъл, ако са сини - със студен)обаче моите са и от двата цвята  Laughing

И моите, повече май са зелените Simple Smile

# 24
  • Отвъд алеята зад шкафа
Търся си лак за нокти, искам да е мраморен, с частици вътре, но да не са брокатени, нещо ей такова -
Скрит текст:

Цветът няма значение. Гледах на ГР, обаче там частиците са брокатени, с блясък, а аз искам ефект на кал и пясък  Laughing Има ли такъв лак, изключвам показаните за пример, че не ми се занимава да поръчвам от сайтове?

Моите вени са синьо-зелени  Joy

# 25
хич не ми е ясна тази работа с вените  Rolling Eyes
до вчера се харесвах най-много с кафяв руж, но Жаки ме разби, че състарявал и сега се чудя какво да нося  Joy
розов, лилавеещ, прасковен ... хич не си се представям; по-скоро нещо като тъмно-морав ми е другия вариант, но и той вероятно има ефекта на кафявия  Crazy

gadamer, този модел, който си пуснала, има страховито за тена си червило  Joy

# 26
  • София, Лагера
А моите вени като не се виждат?  newsm43  Laughing

Излизам. Ще мина през Блик и Мория  Rolling Eyes ...страх ме е  Mr. Green

# 27
  • София
gadamer, сигурно си видяла, но Л'ореал имат нов топ лак, който, според мен, създава същия ефект.

Аз не се съобразявам с това какъв тон ми е кожата. Всъщност даже нямам представа какъв тон е  hahaha Слагам каквото ми е кеф. Единствено от корала бягах, но една прекрасна подстрекателка ме нави да си взема коралов руж - та вече и това нося. Взех си и коралово червило  Flutter
Така че си носете каквото ви е кеф  Peace

Едно от нещата, които категорично не ми отиват, са жълто-златните сенки. Правят очите ми адски уморени.  Tired

# 28
Аз сега съм точно в издирване на коралов руж и коралово червило. Приемам препоръки!  bowuu

# 29
  • София
Аз си взех на Мак Springsheen А за червило - една мнооого лека версия на корала - YSL Rouge Volupte Shine Corail Intuitive Като червилото е много интересно - ту е корал с лек розов тон, ту си е розово с лек коралов тон  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт