Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 539
  • 762
  •   2
Отговори
# 45
хич не ми е ясна тази работа с вените  Rolling Eyes
до вчера се харесвах най-много с кафяв руж, но Жаки ме разби, че състарявал и сега се чудя какво да нося  Joy
розов, лилавеещ, прасковен ... хич не си се представям; по-скоро нещо като тъмно-морав ми е другия вариант, но и той вероятно има ефекта на кафявия  Crazy

gadamer, този модел, който си пуснала, има страховито за тена си червило  Joy

Аз мисля, че цвета на ружа е по-добре да се съобразява с червилото и грима на очите.

# 46
Привет! Мис Нели мерси за темичкатa  Hug
Аз много много в старата не се включвах, ама ви чета от до  Crazy

Аленка, Малви - страхотни гримчета  Heart Eyes И Аленка, без да се обиждаш да ти кажа, че вариантът ти за очна линия със сенки невероятно ми допада, дори повече от този с очната линия  Blush

Днес ще се захвана със змийското предизвикателство... Не знам какво искам да постигна, ама съм решила твърдо да участвам  Mr. Green
Cesari, честита палитричка  Heart Eyes Аз си поръчах новото Амо с черепчето - цветовете са същите, така и не разбрах каква е разликата със старата  newsm78 Но пък са страхотни  Heart Eyes

# 47
Hope, ето линкче със съочове - http://www.google.bg/search?hl=en&q=mac+springsheen+swatch&a … dHIIsbV4gS0_YH4Bw  Hug

Самсара, аз винаги нанасям с много лека ръка, та седи прекрасно, нежно и много естествено  Blush

Благодаря ти  Hug

Много ми харесва този грим...но това е цвета сянка, който най-не ми отива. Прави ме уморена и бляк..

# 48
  • София
Аз правя подобен грим, само че в началото слагам от пигмента Ванилия  Heart Eyes

# 49
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet.

По въпроса с ружовете, имам няколко цвята, но определено все си посягам към любимия Катрис Apricot Smoothie, добре че беше Жаки преди година-две да ми обърне внимание на него. Никога не съм мислела че ще ми отиват толкова оранжево-прасковени тонове. Но ми е най-любимият евър  Mr. Green. Също така доста често си карам и само на бронзант  Mr. Green.

Имам една идея за змийския грим, чак се учудвам от себе си при положение, че не понасям влечуги  ooooh!.

Вчера си купих две червила на ГР ама мноооого ярки. Едното оранжево-коралово, другото розово. Не съм сигурна че ще ги нося, но много ме радва мисълта че все някога бих се престрашила  Mr. Green.

# 50
Моето мнение доста съвпада с това на госпожата Мими .
Бюджетната козметика според мен трябва да включва Ревлон, Севънтийн, Буржоа, Инглот, Мейбълин, Макс Фактор, Лореал.И от тук надолу всичко е мълчание.
Но марки като голдън роуз, флормар и разни там прочее са много съмнителни и вероятно некачествени.
Наличието на олово в една козметика е нещо, което може да даде много лоши резултати във времето.
Затова най - доброжелателно ви съветвам внимавайте.Бъдете взискателни, подбирайте това, което слагате на лицето си.
Иначе годината на змията е страхотна идея за грим.Очаквам  с удоволствие какво ще сътворите.

# 51
  • в 1001-та нощ
...Аленка, Малви - страхотни гримчета  Heart Eyes И Аленка, без да се обиждаш да ти кажа, че вариантът ти за очна линия със сенки невероятно ми допада, дори повече от този с очната линия  Blush ....

как ще се обиждам, моля  Hug за мен винаги е била важна и чуждата критична оценка (добронамерена), ако не беше темата и помощта на момичетата - изобщо нямаш да имам такъв прогрес в гримирането  Hug

а и щом аз го правя всеки ден, откакто го открих  Blush всеки път ползвам различно черно  Blush за проба  bowuu днес съм от китайската 120 цвята палитра - то ми е най-катраненеото  Blush Heart Eyes

# 52
  • София
Малви, страхотно изглеждаш на последно показаната снимка! Много ти отива такъв грим!

# 53
Вчера си купих две червила на ГР ама мноооого ярки. Едното оранжево-коралово, другото розово. Не съм сигурна че ще ги нося, но много ме радва мисълта че все някога бих се престрашила  Mr. Green.
Изобщо не са ярки и много ти отиват!  Hug
Ще взема и аз да го пробвам тоЗ руж на Катрис.  Thinking

# 54

Ще взема и аз да го пробвам тоЗ руж на Катрис.  Thinking

когато се предлагаше, мислех, че не бих погледнала такъв цвят, сега ме запалихте, а него го няма  вече, беше лимитка   Tired

Аз мисля, че цвета на ружа е по-добре да се съобразява с червилото и грима на очите.

това означава, че кафявото е моят цвят Simple Smile

# 55
  • София
Бубс точно и аз си мислех, че никога не бих сложила такъв руж, и го взех на някаква промоция 50%, щото беше форумен хит  Mr. Green. И добре че го взех, много много ми е любим  Heart Eyes.
Хоуп Hug, мъжа ми като ме видя с розовото и реагира така -  Shocked  Joy.

# 56
Оoooooooo, язък за ружа!  Crossing Arms

А случайно някой да е виждал това в София и ако да - къде? (на сайта на ГР не го намирам)  newsm78
[

Ивче, напиши моля както чно се казва и кой номер е!  Praynig

# 57
  • Стара Загора
107 номер е, чакам го тези дни от размяна и ще пиша как е Mr. Green

# 58
a дали се намира все още или и той  е лимитка ?  newsm78

# 59
  • Стара Загора
a дали се намира все още или и той  е лимитка ?  newsm78