Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 552
  • 762
  •   1
Отговори
# 60

Ще взема и аз да го пробвам тоЗ руж на Катрис.  Thinking

За ружа Peach Sorbet ли става въпрос?

жаки го е препоръчвала със сигурност, много е хубав, но ужасно нетраен поне при мен.

Бубс, този последния руж, който си взех на Катерин Арлей ще ти хареса мисля, той е в кафяво -розовата гама. Печен е. Ако искаш или като се видим ще го взема да го тестваш или да ти кажа къде в Младост може да го видиш  Hug

# 61
Мис Нели, благодарности за новата тема  Heart Eyes
Исках да се запиша с някаква тематична снимка за годината на змията, но така да не обичам влечуги, че дори при разглеждане на грима, вдъхновен от тази идея, настръхнах и се отказах...Ще ви следя с интерес какво ще сътворите по темата  Flutter

# 62
  • В една слънчева къща...
И аз много искам ружчето на Катрис, но тук затвориха магазина в който имаше щанд и не знам дали скоро ще се сдобия с него:(
Малви, Аленка - много хубави гримчета отново   bouquet

# 63
# 64
# 65
  • Sofia
Много красиви цветове! Не бих се осмелила с мандарината, но си представям Денси с нея.

# 66
  • Перник
Благодаря за темичката   bouquet на Мис Нели
И на момичетата за коментарите  Hug
~Elg~ ,червилото е на бразилската марка O Boticario ,ето това
Много съм доволна,защото не стои сухо,даже мазничо,не се събира,не се разтича, издържа мнооого дълго  Heart Eyes

# 67
  • Стара Загора
Много красиви цветове! Не бих се осмелила с мандарината, но си представям Денси с нея.

На мен Smother ми харесва.  Crazy
Аз все още се чудя как би ми стояла Фуксията или Amped Mr. Green

http://www.brunettebeautybanter.com/2011/07/flirting-with-fuchsia.html

http://www.makeupandmacaroons.com/2012/08/lipstick-love-sleek-true-colour.html

Малви, пропуснах да отбележа и аз, че грима ти е страшно красив и нежен.  Heart Eyes

# 68
  • София
Мис Нели, благодаря за темата!

Аз също не мога да преценя какъв цвят руж ми отива. Имам много и в най-различни оттенъци, но най-често карам само с Terracotta Light на Guerlain. Очите си обикновено гримирам в черно или тъмносиньо, устните- червено или розово- и двете в студена гама.

# 69

Ще взема и аз да го пробвам тоЗ руж на Катрис.  Thinking

За ружа Peach Sorbet ли става въпрос?

жаки го е препоръчвала със сигурност, много е хубав, но ужасно нетраен поне при мен.

Бубс, този последния руж, който си взех на Катерин Арлей ще ти хареса мисля, той е в кафяво -розовата гама. Печен е. Ако искаш или като се видим ще го взема да го тестваш или да ти кажа къде в Младост може да го видиш  Hug

да  Wink

Скрит текст:
ние от една седмица сме много болни у дома, дори срещата ще пропусна, по-натам ще се видим непременно  Hug

дали е истинско или фотошоп?
страхотно е!  Heart Eyes

# 70
  • София
Да следя красотите, които показвате  Grinning

Напоследък ми се гримира само с молив и спирала; колкото по-естествено, толкова по-добре се чувствам.
Наблягам на оснавата и ярките ружове, за да компенсирам  Grinning
Получих подарък rose gold на sleek,  за който казват, че е копие на оргазъм на Нарс. Прекрасно изглежда на лицето. Почти същия е като един руж на Радиант, който ползвам отдавна.

# 71
  • София
Момичета, преди малко получих първата си поръчка от Sleek. За тези, които се интересуват - поръчано на 14.02, шипнато на 15.02, пристигнало на 21.02. На плика е изписана стойността на поръчката + шипинга.

# 72
# 73
  • Стара Загора
Момичета, преди малко получих първата си поръчка от Sleek. За тези, които се интересуват - поръчано на 14.02, шипнато на 15.02, пристигнало на 21.02. На плика е изписана стойността на поръчката + шипинга.

Супер, значи и нашата трябва да дойде тези дни.  Crazy
Какво поръча, Ел?

# 74
  • София

Моливът е Eau La La Liner в цвят Tonic. Лилавото е Eye Dust в цвят Fantasy. Огромно количество и мноооого хубав цвят. Грамажът е 6.5 грама, за справка пигментите на Мак са 4.5 грама. Определено няма да е последна поръчка! Взех си и една тройка контур, руж, хайлайтър  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт