Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 560
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Elle-même ,колко е доставката до бг? Hug

# 76
  • Стара Загора
Elle-même ,колко е доставката до бг? Hug

Зависи от продукта и бройките, които поръчаш. Започва от 1,80 долара някъде. Плаща се и такса за всеки продукт или по-скоро процент върху стойността на всяка поръчка.

# 77
  • София
Зависи от броя (тежестта) на поръчката. За моите неща - 3-ката, молив и прахообразните сенки е 5.16 долара + такса 2.80 долара.

Тройката

Хайлайтърът е Ж-Е-С-Т-О-К!

# 78
  • Стара Загора
Ел, чуден е.  Heart Eyes Честити.  Hug

http://www.sleekmakeup.com/face/bronzers-and-highlighters/glo аз харесах това, но реших да го взема за лятото
Сега и твоята тройка ми хареса, само че матовата част за какво ще я ползвам?  Rolling Eyes

# 79
  • София
Благодаря  Hug

Води се за контур. Суочнато малко се разпраши. Утре мисля да пробвам как ще седи и ще пиша отзиви  Hug

Сега погледнах фактурата - цените са в долари, но като адрес е посочен UK, така че не би трябвало да отиват на митница пратките.

# 80
Много красиви цветове! Не бих се осмелила с мандарината, но си представям Денси с нея.
Благодаря! Hug
Да аз днес съм с оранжева блуза и с точно такова червило. Малко ме беше срам да отида на работа с толкова ярко червило, но колегите ме харесахапи много хора ми го казаха, а това не е характерно по принцип за средата, в която работя. Ще повторя опита пак по нататък.

# 81
Здравейте, може ли някой да се включи с линк към сайта за закупуване на мостри на MAC гледах го някъде в темата, но не мога да го открия. - Мнения дали нещата там са оригинални????
Благодаря!

# 82
Кога успяхте да минете в нова тема,че и 6 страници да навъртите  CrazyТо да не си изгуби човек кирилицата.Една вечер да пропусна и адиос мучачос на всичко Laughing

Сега ще чета назад,но на прима виста видях Алена със сребристия грим  Heart Eyes
Мноого добър!Алена,със сенки вместо очна линия ми харесваш много повече.По меко е и не е толкова строго  Heart Eyes И как ти отиват само такива червила,тц,тц  Thinking Heart Eyes

# 83
Много ми харесва този грим...но това е цвета сянка, който най-не ми отива. Прави ме уморена и бляк..
Скрит текст:
И аз много харесвам този цвят, направо съм пощуряла да си намеря такъв нюанс - на срещата ще си получа един ЕЛФски пигмент, да видим дали съм уцелила Praynig Иначе рядко слагам подобни цветове на целия клепач, по-често опушвам бронзови сенки с тях и се получава страхотно Crazy

# 84
  • София
Мога да ти кажа точния цвят - пигмента на MAC Pigment Heritage Rouge  Heart Eyes

# 85
И той ми е в уишлиста, заедно с глитъра Reflects Blackened Red Crazy Ще ги взема обезателно при някое следващо намаление на семпъли Flutter

# 86
# 87

Получих подарък rose gold на sleek,  за който казват, че е копие на оргазъм на Нарс.

Не е.

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, чета ви блоговете, много са готини, ама пишете по-често де, ако може всеки ден по една нова публикация  Laughing Знам, че изисква много усилия и време (моят блог го зарязах на 3-тата публикация), ама аз лично съм жадна за нови ревюта на продукти, снимки...

densi, да ти кажа една моя теория - талантливите хора (без значение в каква сфера е таланта им) имат дар от Бога със своята дарба. И понеже е дар от Бога, те имат дълг да я споделят с останалите хора - музикантът да свири, певецът да пее, художникът да рисува, архитeктът да проектира и т.н. Та да си дойда на думата - с твоя талант на познавач, колекционер, ценител на козметика и разказвач на нейните чудеса и тайни, си длъжна да направиш блог и да споделяш с останалите хора опита си. Грехота е да нямаш твое пространство за грим и парфюми. Толкова безценни прозрения, описания, проби  и опит ще останат скрити. Помисли и за нас  newsm03

# 89

Много ми харесва този грим...но това е цвета сянка, който най-не ми отива. Прави ме уморена и бляк..

Скоро си правих такъв грим, но не мога да го хвана на снимка. А и ме мързи да качвам снимки. но следващия път ще се пробвам.
Не седи като за уморена.

Малви- смени малко аватара си, да ти се порадваме.

Общи условия

Активация на акаунт