Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 552
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Мен ме прави този цвят уморена. не ми отива, а обожавам бордо.

пак синьо Simple Smile

# 91
  • София
Мис Нели благодаря за темичката!  bouquet

Нямам търпение да оздравея и да започна да експериментирам! Със сини и винено червени красоти!
И да се мажа с хайлайтери и с ружове! Hug
Скрит текст:
Старая се да мисля положително. С грип съм за 2ри път в рамките на 20-25 дена. Първо изболедувах грипа на дъщяря ми със същите симптоми, като при нея, сега синът ми е цяла седмица с грип в къщи и ето ме мен -болна от вчера. Sad ooooh! Tired

# 92
  • на последния етаж
Здравейте, може ли някой да се включи с линк към сайта за закупуване на мостри на MAC гледах го някъде в темата, но не мога да го открия. - Мнения дали нещата там са оригинални????
Благодаря!
https://www.thebodyneeds2.com
Благодаря за новата тема!   bouquet

# 93
Денси, не дойде ли Глиндата? И аз я чакам с нетърпение и ми е любопитно да разбера мнението ти. Май и Аленка я беше поръчала?
Ел, трябваше да снимаш и ружовете на Инглот.  Mr. Green  Hug Аз имам един техен коралов, харесва ми. А на MAC Small vanity е доста универсален според мен - и към кафяв, и към нюд, и към цветен грим.

# 94
  • София
Ще снимам  bowuu

# 95
Някой да е ползвал или да има наблюдения върху изглаждащото червило на Арт Деко?

Скрит текст:

# 96
densi, да ти кажа една моя теория - талантливите хора (без значение в каква сфера е таланта им) имат дар от Бога със своята дарба. И понеже е дар от Бога, те имат дълг да я споделят с останалите хора - музикантът да свири, певецът да пее, художникът да рисува, архитeктът да проектира и т.н. Та да си дойда на думата - с твоя талант на познавач, колекционер, ценител на козметика и разказвач на нейните чудеса и тайни, си длъжна да направиш блог и да споделяш с останалите хора опита си. Грехота е да нямаш твое пространство за грим и парфюми. Толкова безценни прозрения, описания, проби  и опит ще останат скрити. Помисли и за нас  newsm03
Ооо това са страхотно мили думи трогна ме, благодаря ти много! Heart Eyes Hug  bouquet Не заслужавам обаче! Blush
Не бих направила блог по няколко причини: най-важната е, че не пускам свои снимки в нета. А ревюта без снимки не става. Grinning
 Втората е, че нямам време, а съм перфекционист и няма да направя блог, в който да пиша веднъж на седмица или в месеца. Контактувам тук в темите, на лични, скайп, във фейса и в доста други форуми вк. чуждестранни, със страшно много хора. Ще се побъркам. Mr. Green Почти всеки ден получавам над 30 лични съобщения само тук  и отговарям задължително на всички. Съжалявам, че ви разочаровам.
Ще ви покажа част от колекцията си от парфюми и ще помоля Мария да снима и да пусне статия в блога си, за колекцията ми от гримове, специално за вас. Hug  bouquet

Не Ниана, не дойде Глиндата, а Бухала-руж. Чакам я тези дни. Hug

# 97
Оoooooooo, язък за ружа!  Crossing Arms

А случайно някой да е виждал това в София и ако да - къде? (на сайта на ГР не го намирам)  newsm78
[

Ивче, напиши моля както чно се казва и кой номер е!  Praynig
Ако не го намериш, мога да съдействам веднага. У наше село го има  Wink

# 98
  • София, Лагера
Ноеми, МАС нямаха ли някакво такова отровно синьо  Crazy
Ами отдавна не съм ходила в МАК, май е време да отида  Flutter Peace

Излизам. Ще мина през Блик и Мория  Rolling Eyes ...страх ме е  Mr. Green
hahaha Защо...че ще избухнеш ли? И мен ме естрах, особено от Мория, аз се влюбих в това магазинче/
Да, от това се опасявах, но бюджета отиде другаде - за шапка от ламска кожа!!!
Моля модераторите да ме извинят  Praynig, ще я покажа, че много, ама много й се радвам!!! Освен шапка имам и грим, да не съм хептен спам  Laughing

Скрит текст:

Уф, гримът ми е много ярък, ама от ш...ния фотоапарат нищо не се вижда  Crossing Arms.
Днес влизам в Блик и питам дали имат много силно наситено сини сенки и консултантката: Като тези на очите ви ли?  Mr. Green

# 99
Лита, Много ти благодаря!

# 100
  • София, Лагера
Hope, видях този руж на щанда на ГР в ДъМол. Иначе Севънтийн имат абсолютно същия (сравнявах ги). Peace

Самсара, с това синьо ме тормозиш  Cry Crazy Mr. Green

# 101
Здравейте красиви дами  Hug
Чета темата отдавна, скришом  Mr. Green Включвам се само, за да кажа, че статията в блога на Мария за densi, е една от най-любимите и съм я чела много пъти  Flutter А като прочетох, че може да има и такава за гримовете ...  Heart Eyes Чакам с нетърпение Praynig
Прекрасни сте всички, продължавайте в същия дух   bouquet

# 102
  • Отвъд алеята зад шкафа
densi, да ти кажа една моя теория - талантливите хора (без значение в каква сфера е таланта им) имат дар от Бога със своята дарба. И понеже е дар от Бога, те имат дълг да я споделят с останалите хора - музикантът да свири, певецът да пее, художникът да рисува, архитeктът да проектира и т.н. Та да си дойда на думата - с твоя талант на познавач, колекционер, ценител на козметика и разказвач на нейните чудеса и тайни, си длъжна да направиш блог и да споделяш с останалите хора опита си. Грехота е да нямаш твое пространство за грим и парфюми. Толкова безценни прозрения, описания, проби  и опит ще останат скрити. Помисли и за нас  newsm03
Ооо това са страхотно мили думи трогна ме, благодаря ти много! Heart Eyes Hug  bouquet Не заслужавам обаче! Blush
Не бих направила блог по няколко причини: най-важната е, че не пускам свои снимки в нета. А ревюта без снимки не става. Grinning
 Втората е, че нямам време, а съм перфекционист и няма да направя блог, в който да пиша веднъж на седмица или в месеца. Контактувам тук в темите, на лични, скайп, във фейса и в доста други форуми вк. чуждестранни, със страшно много хора. Ще се побъркам. Mr. Green Почти всеки ден получавам над 30 лични съобщения само тук  и отговарям задължително на всички. Съжалявам, че ви разочаровам.
Ще ви покажа част от колекцията си от парфюми и ще помоля Мария да снима и да пусне статия в блога си, за колекцията ми от гримове, специално за вас. Hug  bouquet

Не Ниана, не дойде Глиндата, а Бухала-руж. Чакам я тези дни. Hug

Оо, чела съм го това интервю с парфюмите, даже няколко пъти го четох  Hug Искам още! Няма търпение и за колекцията ти от гримове. А защо не пускаш снимки в нета, поне на продукти и проби на ръка?

# 103
  • Пловдив
Денси, и аз съм го чела няколко пъти... Hug Hug Hug
Ще чакаме с нетърпение колекцията от гримове!  Hug Hug
Страхотна си!!! Hug Hug

# 104
  • София
...но бюджета отиде другаде - за шапка от ламска кожа!!!
Скрит текст:

Уф, гримът ми е много ярък, ама от ш...ния фотоапарат нищо не се вижда  Crossing Arms.
Днес влизам в Блик и питам дали имат много силно наситено сини сенки и консултантката: Като тези на очите ви ли?  Mr. Green
Ноеми, честита шапка! Peace
Аз много обичам шапки и шалове (колекция от над 36 бр. Crazy), с коланите ситуацията е сходна, та знам каква радост е! Hug
Много ми хареса синият грим на второто фото! Уникално завършен ъгъл и извивка. Да позная ли синьото? Wink

Апропо да не збаравя да кажа, че си го мисля от прредната тема ooooh!, елфичката да пуска фото урок. Степ бай степ, шрит нах шрит! Grinning
С нейните 2 четки, ще стане просто знаменита! Hug
Познавам и набюдавам нейните изяви, още когато постигаше този ефект с апликаторите си и съм и верен почитатател от онова време още, точно защото само с двете си ръце постига това съвършенство!  bouquet bowuu Peace

Общи условия

Активация на акаунт