Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 531
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мис Нели, благодаря за новата тема!   bouquet
Аз също не мога да си намеря точния руж (такъв, който да кажа, че е "моя") и за това реших да си купя палитра от 5/10 ружа, но не зная към кои да се насоча. Мис Нели, съвети в тази насока?
От няколко дни се радвам на новата си палитра от Ърбан декей - отново отлично качество и цветове.

# 31
Благодаря за темата. Peace

Алена, червилото ти е много хубаво, много! Рядко се впечатлявам, но ти "изби рибата" както се казва. Mr. Green

# 32
И аз не се съобразявам с тона на кожата си при подбора на продуктите, които използвам - всъщност може би го правя, но по-скоро несъзнателно Rolling Eyes
Винаги се водя от вътрешното си усещане дали точно този продукт, нанесен по точно определен начин, изглежда добре на кожата ми. А дали бил с еди какъв си тон, а кожата ми с еди какъв си - честно казано, нямам нито желанието, нито намерението да се съобразявам.

Добрата светлина, когато се гримирам, чувството за мярка, вътрешното ми усещане и опита са най-добрият индикатор.

# 33
  • София
Cesari, страхотна палитра, честита  Peace

Ако искате да си вземете повечко ружове - може да пробвате тези на Инглот. Аз имам една палитра 4-ка, много ми харесват. Хубави, пигментирани, и матови, и бляскави. Единствен минус е, че леко се разпрашват  Peace

# 34
Ако искате да си вземете повечко ружове - може да пробвате тези на Инглот. Аз имам една палитра 4-ка, много ми харесват. Хубави, пигментирани, и матови, и бляскави. Единствени минус е, че леко се разпрашват  Peace
Абсолютно заставам зад мнението ти!  Hug

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 10:01 от Ulenceto

# 35
  • Sofia
По обратния ред определям моя тип като студен, въпреки че уж съм с 'топли' очи  - отиват ми студени или ярки цветове - и за грим , и за дрехи.

Водоустойчивите моливи за очи и устни на Севънтийн наистина са страхотни.
Обичам да ги ползвам през лятото  - нямат изтриване или размазване.
Откакто я няма веригата Бунжур обаче, много трудно откривам щандове на Севънтийн.
В Мория беше мъчително - наистина човек не може да се завърти без да бутне нещо, навалица народ и още толкова души персонал, които зорко следят какво се пипа, а някои дори  препречват достъпа до щендерите и услужливо показват каквото те решат.  ooooh!

# 36
Излизам. Ще мина през Блик и Мория  Rolling Eyes ...страх ме е  Mr. Green

hahaha Защо...че ще избухнеш ли? И мен ме естрах, особено от Мория, аз се влюбих в това магазинче/

според мен на повечето хора вените са смесени - и сини и зелени

Ел, как е  Springsheen - нежно ли стои?

Аз харесвам явно коралово - все коралови червила налитам.

А сега си рагледах ружовете нямам нито един в розовата гама, но май няма да ми стои - не съм светла и имам лек жълт подтон - (не разбрам от подтонове ли  Mr. Green  Wink)

# 37
Мерси, Ел - много ми харесва на мен този YSL, но бих искала да е маааалко по-пигментирано  Rolling Eyes
А може ли суоч на ружа?  Blush
 Hug

# 38
Благодаря за темата  Hug

Аз не се съобразявам с това какъв тон ми е кожата. Всъщност даже нямам представа какъв тон е  hahaha Слагам каквото ми е кеф.

И аз така  Mr. Green Нещо се пробвах с този номер с вените, но нищо не мога да определя и различа  Crazy За това карам на метода проба-грешка и с каквото се харесам - ползвам  Peace Вече имам известен опит и по-лесно се ориентирам какво да търся.

Ноеми, МАС нямаха ли някакво такова отровно синьо  Crazy

П.П.
Добре дошла в темата.  Simple Smile
Аз за жалост не мога да се присъединя към поздрава. Нямам никакво желание подобни негативни елементи да развалят хубавата атмосфера в темата  Stop
Мислех да си затрая, но просто много ме издразни таз "гримьорка"...

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 10:12 от veselina_s_p

# 39
  • София
Hope, ето линкче със съочове - http://www.google.bg/search?hl=en&q=mac+springsheen+swatch&a … dHIIsbV4gS0_YH4Bw  Hug

Самсара, аз винаги нанасям с много лека ръка, та седи прекрасно, нежно и много естествено  Blush

# 40
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всъщност не се сещам за кой топ на Лореал става дума?

# 41
  • в 1001-та нощ
...
Алена, червилото ти е много хубаво, много! Рядко се впечатлявам, но ти "изби рибата" както се казва. Mr. Green

и на мен ми стана тоооолкова любимо  Blush bowuu  bouquet

...

Невероятно много мразя змии  Sneaky Така че ще пасувам и от това предизвикателство. Но с удоволствие ще разгледам вашите творения, които, сигурна съм, ще са страхотни  Heart Eyes[/color]

Ел, ти си от моята кръвна група  Blush

# 42
  • София
Всъщност не се сещам за кой топ на Лореал става дума?

Скрит текст:

Аленка  Hug

# 43
Според мен ключовото за ружа е да се нанася с много лека ръка и да се наслагва до постигане на желания ефект.  Peace
Иначе ако някой се съмнява с какъв подтон е, може да отиде в Мак, Есте Лаудер, Клиник и др. хай-енд магазини и може да поиска да му match-нат (много тъпа дума, но не се сещам за по-точна Joy). Предполагам и Инглот имат подобни шаблони.  Peace

Springsheen е страхотен и според мен е must have за лятото. Наскоро открих Style който е подобен на него, но по-прасковен. Много, много красив.  Heart Eyes

# 44
  • Отвъд алеята зад шкафа
Божее, гледам го този лак от толкова време и си мисля, че е черен лак с бели частици. Ще го купя, ако го намеря. Но въпреки това ми се иска частиците да са някакси вътре в цвета на лака, а не отгоре на повърхността, да не е топ лак, а самият лак да е вътре с неброкатени частици.

Общи условия

Активация на акаунт