Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 460
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На мен не ми дере моята (макар и менте), но взима твърде много продукт и блестя повече отколкото ми харесва на места по лицето, на които не желая като челото, брадичката, около устата...

# 226
Представям си сега с райските как ще блесна Mr. Green
Disco dancing

# 227
О не си представяй такива неща, преди да видиш на хубаво носене, защото при мен не лъщят Розовите хич. Въобще! Да не се разочароваш! Hug

# 228
Малко извън темата за грима е, но стана дума за мигли, та се чудех дали някой има мнение за новия серум на Vishy, рекалмират го активно, за очи и мигли? Аз мразя марката, но много ми харесва рекламираният ефект  newsm78

# 229
Te и Драконите не блестяха преди да ги задера с "розовата коза" Mr. Green Иначе с други четки седят много нежно.
А тези ги пробвах за сега само на ръката, но бях много доволна от това което видях.
Ама можеха да сложат малко повечко материал вътре  smile3516Като гледам ми трябват още 2 опаковки докато стане прилично напълнено Grinning

# 230
  • София
Малко извън темата за грима е, но стана дума за мигли, та се чудех дали някой има мнение за новия серум на Vishy, рекалмират го активно, за очи и мигли? Аз мразя марката, но много ми харесва рекламираният ефект  newsm78

Аз го ползвам защото ми го подариха, иначе марката я недолюбвам и нямаше да се сетя да го купя. Не се погаждам с Виши изоооооооообщо, но този серум е страхотен наистина  Peace

# 231
  • в 1001-та нощ
кой е този серум?  newsm78 Rolling Eyes

# 232
Да се включа и аз с едно гримче  Embarassed Гледах едно клипче и реших да пробвам грима и го снимах  Blush
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 16:48 от sorriso:)

# 233
  • в 1001-та нощ
много хубаво е станало Simple Smile)) с кой продукт го прави  bowuu

# 234
И аз го гледах серума за мигли и му се чудя Thinking  Ама да не вземе да са набутали само вазелин вътре  Mr. Green че такъв супер серум и ние си имаме

# 235
Мерси  Hug на целия клепач сложих златисто розови сенки на Колистар,след това  намокрих четката за очна линия и ползвах зелени сенки от палитрата на сефора,за по интензивен цвят отгоре сложих и зелената гел линия пак от палитрата ,както е в клипчето  Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=l-03oLDkPZE

# 236
Аз ползвам спирала на Макс фактор и съм доволна.
Ето нещо за почитателката на синьото: http://www.allure.com/makeup-looks/2013/spring-makeup-colors-top … y?slide=5#slide=5
sorriso, супер изглежда!

# 237
  • София
Жаки, серумът е абсолютно течен и не е мазен изобщо. Аз си мажа здраво целия околоочен контур и миглите, че и вътре в очите вкарвам като се въодушевя твърде много  Laughing

# 238
Адри, доволна ли си? Има ли ефект за околоочния контур? А за миглите?

# 239
  • София
Аз написах по-горе, че ми харесва много, въпреки, че не обичам хич марката. Върху бръчки и фини линии ефект няма никакъв, но кожата на самия клепач определено я усещам по-стегната и сякаш вече не е чак толкова паднал (това второто може и да си го внушавам  Thinking ). Миглите също сякаш изглеждат по-добре като цяло, но най-осезаем ефект има върху долните. Забелязват се много новопоникнали косъмчета, които са още късички. Утре на срещата ще ги видиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт