Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 368
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
С меки четки няма как да изръчкате блясъка. Не питайте тибетската коза какво изважда от тях Mr. Green

Жаки, коя таз Тибетска козЪ?  Mr. Green Rolling Eyes newsm78
Ивче, розовата четка Grinning

# 496
  • Стара Загора
С меки четки няма как да изръчкате блясъка. Не питайте тибетската коза какво изважда от тях Mr. Green

Жаки, коя таз Тибетска козЪ?  Mr. Green Rolling Eyes newsm78
Ивче, розовата четка Grinning

Ааа Метеоритската значи.  Grinning
Аз си чакам китайчето да видим ще става ли за нещо.  Whistling

# 497
  • в 1001-та нощ
от Малвинкините - дори само от пухчето беше невъзможен блясък, дори аз - настръхнах  Sick и не че не ми харесва, но имам достатъчно блясъци и не са ми ежедневни  bowuu

# 498
Имат много блясък, но сравнени с Драконите са направо матови с едри брокати от сребърните топчета. И на мен лично не ми розовеят, а слагам по много.

# 499
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се чудя дали да не си направя няколко вида метеорити според това кои топчета премествам от общото количество - махам розовите и цветът е един, после слагам розовите, но махам сребърните - друг, после махам белите и тъмнорозовите - трети... Laughing

При мен има осезаем розов ефект, но съм сложила наистина много, защото слагах на тъмно, освен това ми е за първи път и исках да прекаля  hahaha

# 500
Лелее, ако тези са матови, не знам какво се случва с другите тогава  Crazy Но може пък наистина нанесени върху ФДТ да не личат толкова, знам ли. Но, като си спомня какво беше върху ръката ми и настъхвам  Crazy

# 501
Лелее, ако тези са матови, не знам какво се случва с другите тогава  Crazy Но може пък наистина нанесени върху ФДТ да не личат толкова, знам ли. Но, като си спомня какво беше върху ръката ми и настъхвам  Crazy
Веси, точно над фдт се виждат адски много защото залепват за него.

# 502
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще ви снимам утре моят пуф на метеоритите - няма нито едно брокатче по него. А сега с моята четка нарочно сложих няколко пъти върху брадичката си - ами стана бледо морава на цвят  Rolling Eyes Тъмно розовите топчета много надделяват и ще взема да ги поизвадя  Twisted Evil

# 503
Значи съвсем ме отказахте, не искам чак толкова блясък на цялото лице  Crazy 01 въобще не ми изглеждаха така блестящи, може би заради по-матовите топчета  Thinking

# 504
veselina_s_p , трябва да ги пробваш върху лицето, а ръката я забрави.
След проба върху ръката и на мен ми се видяха моите ужасно лъскави, но върху лицето не е така.
Върху крем и върху ФДТ също стоят различно.
Пробвай ги!
Дори и да не си ги купиш, ще задоволиш любопитството си и ще знаеш дали ти харесват или не.

# 505
WomanBerry съгласна съм.Тя е велика.

Другите визии, които ми направиха впечетление, и чиито грим бих разучила и повторила са на Чарлийз Терон, Никол Кидман, Дженифър Лоурънс, Дженифър Анистън.

Грима на Чарлийз и на Лоурънс, изцяло Диор, вече го има публикуван при темпталиа, но за Никол и Анистън няма нищо все още.

# 506
01 за всеки ден са си екстра. Аз за това ще си купя и тях. А тези ще са за по-спешъл случаи.

# 507
Аз днес си гледах моите метеорити и установих, че са намалели значително  Shocked Rolling Eyes
Не знам какво съм правила с тях, но скоро ще трябва да си купувам нови  Crazy

# 508
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, много нюд на тез Оскари бре. Нюд и гигантски мигли навсякъде  Sunglasses

Знаете ли кой е този мъжкар? - http://www.youtube.com/watch?v=KXsp4mI30jc

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 19:18 от gadamer

# 509
  • Стара Загора
veselina_s_p , трябва да ги пробваш върху лицето, а ръката я забрави.
След проба върху ръката и на мен ми се видяха моите ужасно лъскави, но върху лицето не е така.
Върху крем и върху ФДТ също стоят различно.
Пробвай ги!
Дори и да не си ги купиш, ще задоволиш любопитството си и ще знаеш дали ти харесват или не.

Абсолютно!
На ръката ефекта не е същия, както на лицето.
Аз само с тампонче ги нанесох днес, утре ще е с четка да видя дали ще блести повече и колко  Crazy
Весе, отиди само с фдт-ен и пробвай. Така най-добре ще видиш ефекта им.

Общи условия

Активация на акаунт