Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 377
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
LOSHKA   Heart Eyes много хубаво гримче  Heart Eyes с какви сенки е?  Rolling Eyes

# 481
  • София
Лошка, коя е лилаво-синята сянка? Прилича ми на една Пупа, но тази сякаш е с по-едри частички  Thinking

# 482
Лошка, страхотно гримче  Flutter
Ара_Бела, Джейн Фонда според мен слага всички в джоба си - не само като визия, но и като игра Simple Smile
Скрит текст:
Как бих гледала пак Свекървище  Heart Eyes
Ниана, честити придобивки. Чакам гримче с Глиндата, толкова й се чудех, а гледам половината форум си я поръчал  Flutter

# 483
Оооо, много бързо пишете!

Копче, ако говорим за един и същи грим (последния син, който пусках) то сенките май са на МАК...

На Глиндата и аз ѝ се чудех, но реших, че не ми трябва.  Crossing Arms (дали?  Mr. Green )

# 484
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Тази снимка на Адел е от същата вечер, http://www.imdb.com/media/rm3224150784/rg1494194688 , изглежда прекрасно. Джейн Фонда също. Но са ужасно различни двете, какъв е смисълът да се сравняват? Ретро вълната в момента продължава да е все така модерна и ще бъде още много време. На Адел й подхожда тази визия, стои съвсем на място и когато едно нещо работи добре, по-добре да не се променя.

# 485
 a.l.e.n.a, NovemberRain, WomanBerryHug Благодаря Ви.

не можах да уловя всички цветове, не че са много.Лилаво-синята е точно на Pupa, много красив цвят./China doll eyeshadow 04/На неподвижния клепач ползвах от новата колекция на Artdeco един розовозлатист цвят, но не се забелязва на снимка.Във вътрешния ъгъл едно бледорозово с блясъчета на Isadora.И съвсем леко отдолу към вътрешния ъгъл малко синьозелено на Max Factor.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 21:27 от LOSHKA

# 486
Elle-même 4.8 гр. е  #Cussing out Егати, излиза доста скъпо този руж!

г-жа Стихийно бедствие от френската Сефора, но не доставят до БГ, ползвах роднини.

П.П Сега го пробвах  на скули- не прилича на триото, доста се различава....много е красив, с доста едри шимъри. Но самият му цвят е прекрасен.
Не може ли с посредник?
Ще видя във темата за пазаруване.
Момичета толкова отдавна сте тук и толкова се познавате че не виждам причина да се приема нещо като реклама, аз много бих се радвала ако пишете от къде си поръчвате нещата, аз например си направих поръчка от тук, това дали ще се брои за реклама?
 (ако прицени модератора да трие, няма да се нацупя Laughing)
http://www.makeupatelierparis.co.uk/

# 487
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не мисля, че има проблем, много пъти сме пускали чужди сайтове, от които може да се поръчва.

За френската Сефора предполагам, че няма проблем с посредник, но трябва да видиш в раздела На пазар, защото аз не съм запозната с посредниците за Франция.

# 488
  • Стара Загора
gadamer, честити придобивки и на теб  Hug Да ги носиш на следващата среща  Mr. Green
Ох, покрай вашите радости, вече нямам търпение да ми дойде и моята розова Пупа  Crazy

Ивче, на теб ти стоят супер метеоритите, но на мен ми идват суупер блестящи  Rolling Eyes Като пробвах тези на Малви на срещата - от едно леко докосване на ръката и цялата светна, като коледна елха, че и като гора от коледни елхи бих казала. Не е за мен това. Митик и Драконите мисля, че са доста по-дискретни  Thinking

Весе, както писах и по-горе - при отварянето на кутията цялото дъно беше в прах от тях и пуха отгоре, намазвайки си китката блестях ужасно много и в едри брокати. Предполагам, че сребърните топчета пускат такива. Прибирайки се, само с крем на лицето, реших веднага да ги пробвам и пак резултата беше долу горе същия, идея по-добре. Измих се с гел и нанесох фдт-ен (Фейсфинити на MF). Метеоритите ги сложих с тампончето, което посочих по-горе. Според мен фдт-ена "обира" по-грубите и остават само фини, точно с каквито трябва да е една пудра. С база или само с крем ще стоят много по-очевадно. Не прекалих обаче, както правя с Митик и резултата ми хареса. Утре обаче ще ги напластя, за да видя как е.

gadamer, аз съм просто изумена - как така нямат блясък твоите? Shocked Още като отвориш кутията и се виждат. Crazy

# 489
Аз лично мога да кажа за пролетните, че нямат никакви блясъци и брокатчета. Е, имат, ама с лупа трябва да ги търся върху лицето си. За сметка на това съм стабилно розова. Но пък бая сложих. Пудрената четка на Екотулс супер ги нанася.
Ами не знам, от това което видях на срещата и от снимките на Ивчето, ми се струват супер блестящи и много по-забележими от Драконите и Митик  Rolling Eyes Предишните метеорити на снимка беше почти абсурд да се видят. А при Ивчето се виждат съвсем ясно върху кожата.
За мен също са много по-незабележими от Митик и от 01. От Драконите също. Те са най-блестящи. Но пък Пролетните ако се сложат повече правят лицето розово и трябва много да се внимава с тях.

# 490
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами нямат бе, като отворих кутията се разлетя прах из въздуха, сложих няколко пъти с пуха, после отгоре с четката за пудра на Екотулс и лицето ми е направо розово, но брокатчета по лицето почти не се виждат, направо се напрягам да ги търся. Имам сребърни топчета в кутията  newsm78 Не знам, аз ли недовиждам нещо? Изобщо не може да се сравняват с драконовите, които са супер пълни с частици брокат.

П.П Поправям се - сега изгря слънце за първи път днес и реших да се видя на слънчева светлина - ми аз съм като диско топка в лицето, бая съм сложила, ужас - има от всичко по много - розово, перлено, блескулки  hahaha Но на обикновена дневна светлина вкъщи (явно е тъмничко) нямат такъв ефект.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 16:51 от gadamer

# 491
  • Стара Загора
И аз се зачудих как така нямат никакъв блясък. Laughing
Аз се гримирам на лампа, не много силна. Като приключа ходя в банята и после до прозореца. Така ако има нещо излишно го поправям.  Crazy

# 492
С меки четки няма как да изръчкате блясъка. Не питайте тибетската коза какво изважда от тях Mr. Green

# 493
  • Sofia
Адел има много красиво лице, дори и с тези към 30 излишни кг. Тя роди ли вече?
Много еднотипно са гримирани повечето дами - подчертани с черно очи, ммного изкуствени мигли и нюд устни. Явно се търси ефект 'естествена хубост'.
Направи ми впечатление и че имаше доста метализирани рокли.

# 494
  • Стара Загора
С меки четки няма как да изръчкате блясъка. Не питайте тибетската коза какво изважда от тях Mr. Green

Жаки, коя таз Тибетска козЪ?  Mr. Green Rolling Eyes newsm78

Общи условия

Активация на акаунт