Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 373
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
WomanBerry мерси. Ще ги донеса на следващата среща. Но току виж пусна супер оргазма за размяна, обмислям го.

Ух, аз не мога да идвам на срещите, а така искам... ама нищо де, надявам се август да не го пропуснете и да има срещичка, за да мога да се натреса и аз на нея  Mr. Green
А защо ще пускаш оргазма в размените? Нали написа, че е страхотен?  newsm78

Оххх, искам и сенките Мода пък! хахахах  Crazy

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами много е хубав, но съм направо шашната от миниатюрния му размер. Досега не съм имала руж на Нарс и  не очаквах такава малка кутийка, малко по-стабилен си го представях. А е толкова готин, че ако тръгна да го ползвам, ще го офъшкам за нула време.

Еlle-meme ще трябва пак да донесе триото, за да сравня цвета на ружа със супер оргазма, имам усещането, че ще имат доста близък цвят, без частиците на супер оргазма обаче.

# 467
Според мен Оскарите наистина трябва да се гледат по ТВ, за да се види истинската атмосфера и всичко. Със снимки е доста оскъден ефекта  Wink

Аз лично мога да кажа за пролетните, че нямат никакви блясъци и брокатчета. Е, имат, ама с лупа трябва да ги търся върху лицето си. За сметка на това съм стабилно розова. Но пък бая сложих. Пудрената четка на Екотулс супер ги нанася.

Ами не знам, от това което видях на срещата и от снимките на Ивчето, ми се струват супер блестящи и много по-забележими от Драконите и Митик  Rolling Eyes Предишните метеорити на снимка беше почти абсурд да се видят. А при Ивчето се виждат съвсем ясно върху кожата.
Жаки, на теб как ти се струват пролетните сравнени с Драконите  Grinning

# 468
  • София
Колко грама е? Не го отписвай толкова бързо  Flutter Със сигурност има причина да е толкова обичан руж. А и предполагам, че ще е икономичен - ще е нужно много малко топване с четката.

Тройката е общо 20 гр., като контура и ружа са най-много. Предполагам е нещо от рода на 7-8 гр. за руж, толкова за контура и остатъка за хайлайтъра
.

# 469
Момичета, дойдоха ми нещата от Франция, фантастични са  newsm44

Супер оргазма - прекрасен, прекрасен, прекрасен...но ужасно малък  Tired

Метеоритите - ужасно красиви, ухаят много, веднага си сложих на лицето - страхотно розово сияние  Heart Eyes

Получих 2 комплекта ФронтКовър, които тук не съм ги виждала, които се оказаха....WOW, ще ги снимам после всички неща. Едната палитра отгоре е с много интересен ефект - лице, което като въртиш кутията се променя, като релефните картички от едно време. Вътре е на 2 нива и има 12 цвята сенки, които са супер, а на долното ниво е хайлайт зона от 6 цвята.

Имам и подаръци с тестери на кремове и парфюми, единият крем е от ...домати  newsm78

от къде ще споделиш ли?

# 470
  • Варна
Дами, мога ли с лепило за мигли да залепя едни камъчета по лицето? Пластмасови са, лъскавки  Crazy

# 471
  • София
Можеш. Аз съм лепила  Peace

# 472
  • Варна
Ох, благодаря ти, успокои ме, че поне няма да търся вариант  Hug
И още един въпрос - глитърните сенки на ГР стоят ли мирно върху база на Артдеко?

# 473
  • София
Дами да ви споделя какво си купих преди малко, ето тези кремообразни ружове от някаква серия на Катрис нова, която са заредили в Лили:
Скрит текст:
Много интересна формула. На пипане си е кремообразен руж, но в момента на нанасянето му върху кожата изсъхва като пудрен такъв  Shocked. Смисъл, че не е мазен и все едно никога не е бил кремообразен. На пръв поглед много ми харесват и двата цвята, ще пиша подробно като ги разнося няколко дни на лицето си  Laughing.

# 474
  • София
mari6a, седят глитърите върху обикновена база, но трябва да се сложат преди да е изсъхнала напълно или да ги нанесеш с влажна четка  Peace

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Elle-même 4.8 гр. е  #Cussing out Егати, излиза доста скъпо този руж!

г-жа Стихийно бедствие от френската Сефора, но не доставят до БГ, ползвах роднини.

П.П Сега го пробвах  на скули- не прилича на триото, доста се различава....много е красив, с доста едри шимъри. Но самият му цвят е прекрасен.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:32 от gadamer

# 476
Да споделя радостта си - дойде ми Глиндата!!! Много, много хубава - от първия до последния цвят! Дойде и матовия Нейкид, изненадах се, че кутийката не е такава гадна пластмаса, каквато очаквах от снимките. Имам си и китайска метеоритна четка, мерси Адри, че ни отвори!  bouquet

# 477
Грим от днес

# 478
  • Варна
mari6a, седят глитърите върху обикновена база, но трябва да се сложат преди да е изсъхнала напълно или да ги нанесеш с влажна четка  Peace
Пак ти благодаря!  Hug
Скрит текст:
Мисля, че съм готова с моето си предизвикателство за събота  Party Остава да го изпълня с моите две леви ръце  Crazy

# 479
Адел
http://www.imdb.com/oscars/galleries/2013-oscars-redcarpet-photos-rm422224640
беше най-ретро и плътно следваше така почитаната все още от много дами, според мен вече старомодна, стилистика а ла "Бриджит Бардо в блясъка на своята слава" http://www.slava.bg/profiles/61.html   в грим и прическа.

Джейн Фонда беше безупречна, от това разстояние, на тази светлина, с тази висока резолюция.

Кет Балу

http://www.imdb.com/media/rm653767424/tt0059017?ref_=tt_pv_md_2 порасна наистина.

Но Джейн слага Адел в джоба си като визия, а и не само нея все още .

Ето сравнете

Адел
http://www.imdb.com/media/rm2485822208/nm2233157

Джейн

http://www.imdb.com/media/rm3442254592/nm0000404

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:47 от Ara_bella

Общи условия

Активация на акаунт