Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 380
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • гр.Добрич
WomanBerry, Sladkishi, благодаря за милите думи.
Розовата сянка е Мода 309. Много мазни, трошат се, но често я използвам.
 Ружът е Elf Peachy Cheeky Backed Blush - очаквах да е прасковен, но при мен излиза само някакъв блясък. Може би трябва повече да слагам, но се гримирам в банята и светлината ми пада само от едната страна. Другата я карам на магия.

И аз това забелязах........ много подчертани бръчки на "Оскарите"
- защото не са ни питали кой ФДТ да ползват. Mr. Green

# 451
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, дойдоха ми нещата от Франция, фантастични са  newsm44

Супер оргазма - прекрасен, прекрасен, прекрасен...но ужасно малък  Tired

Метеоритите - ужасно красиви, ухаят много, веднага си сложих на лицето - страхотно розово сияние  Heart Eyes

Получих 2 комплекта ФронтКовър, които тук не съм ги виждала, които се оказаха....WOW, ще ги снимам после всички неща. Едната палитра отгоре е с много интересен ефект - лице, което като въртиш кутията се променя, като релефните картички от едно време. Вътре е на 2 нива и има 12 цвята сенки, които са супер, а на долното ниво е хайлайт зона от 6 цвята.

Имам и подаръци с тестери на кремове и парфюми, единият крем е от ...домати  newsm78

# 452
gadamer, честити придобивки и на теб  Hug Да ги носиш на следващата среща  Mr. Green
Ох, покрай вашите радости, вече нямам търпение да ми дойде и моята розова Пупа  Crazy

Ивче, на теб ти стоят супер метеоритите, но на мен ми идват суупер блестящи  Rolling Eyes Като пробвах тези на Малви на срещата - от едно леко докосване на ръката и цялата светна, като коледна елха, че и като гора от коледни елхи бих казала. Не е за мен това. Митик и Драконите мисля, че са доста по-дискретни  Thinking

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 14:38 от veselina_s_p

# 453
  • в 1001-та нощ
и на мен ми се видяха - брутално бляскави, няма къде да ходя така, а блясъци вече имам много  Heart Eyes

# 454
Наистина на Оскарите няма нищо интересно от към грим  Rolling Eyes
Много съм разочарована от визията на Катрин Зита-Джоунс. Тя обикновено е супер стилна, блестяща /не в буквалния смисъл/ и женствена. Много я харесвам. Но тазгодишната рокля ми е тип Софи Маринова  Crazy

# 455
Като пробвах тези на Малви на срещата - от едно леко докосване на ръката и цялата светна, като коледна елха
Въобще не те навивам да си купуваш пролетните метеорити, но според мен от проба на ръка не може да се прецени.
Аз бях пробвала моите 01 върху ръката и ми се видяха прекалено лъскави, но върху лицето въобще не са ми лъскави и много се радвам, че си ги купих  Heart Eyes

# 456
http://www.imdb.com/oscars/galleries/2013-oscars-redcarpet-photos-rm3576275712,как са могли да окепезят хубавата жена,толкова некадърно са и подчертали бръчките Naughty

Не бих казала.
Джейн Фонда е на 75 и изглежда превъзходно.Слаба, с тънка кожа.
Снимката , както повечето фотоси на Оскарите, е правена с безпощаден обектив на много силна светлина.

Не виждам какво повече може да се иска или пък какво повече може да бъде постигнато.

Общо взето звездите показаха атлетични фигури и никакво притеснение по отношение на нормални неща като бръчки, лунички, бенки.
Което показва стил и елегантност.

Само си представете Андреа, Галена, Анелия, Мара, Николета Лозанова и прочее все едно коя фолкаджийка на тази церемония - всички ще решат, че идва някой зловещо евтин и закъсал с парите травестит.

# 457
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз лично мога да кажа за пролетните, че нямат никакви блясъци и брокатчета. Е, имат, ама с лупа трябва да ги търся върху лицето си. За сметка на това съм стабилно розова. Но пък бая сложих. Пудрената четка на Екотулс супер ги нанася.

# 458
Не виждам какво повече може да се иска или пък какво повече може да бъде постигнато.
И аз така мисля.....жената все пак не е първа младост.

# 459
Kaкто всяка година гледах Оскарите на живо до край (не питайте сега на колко кафета съм Mr. Green) и номер едно от към грим си беше Адел!
Перфектно контуриране, просто перфектно. Руж, сенки, мигли....изпипано в детайл.
И беше с Ruby Woo като взимаше наградата!
Просто прекрасна визия Heart Eyes

Джейн Фонда също изглеждаше зашеметяващо. А който е видял подчертани бръчки, му пожелавам като стане на нейната възраст също да изглежда по този уникален начин! Барбра Стрейзанд, Шърли Беси....всичките бяха страхотни. Никога няма да кажеш на колко години са. За Сали Фийлд времето също е спряло.

# 460
Ара Бела,според мен колкото и да е виновен обективът,можеше да се поспести малко от пудрата,точно тя е виновна за повечето бръчки.Иначе дай Боже всекиму да изглежда като нея на тези години Crazy

# 461
Не съдете само по снимките. На живо по телевизията изглеждаха 1000 пъти по-добре Peace

# 462
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, пудрата определено е доста при Фонда. А тук погледът ми е само върху мишниците  Sick

http://www.imdb.com/oscars/galleries/2013-oscars-redcarpet-photos-rm3072893696

То пък толкова една лазерна епилация да не си направи?

На тази снимка все едно са снимали жена и ...травестит - http://www.imdb.com/oscars/galleries/2013-oscars-redcarpet-photos-rm2972230400

# 463

Общо взето звездите показаха атлетични фигури и никакво притеснение по отношение на нормални неща като бръчки, лунички, бенки.
Което показва стил и елегантност.

Само си представете Андреа, Галена, Анелия, Мара, Николета Лозанова и прочее все едно коя фолкаджийка на тази церемония - всички ще решат, че идва някой зловещо евтин и закъсал с парите травестит.

Много съм съгласна!  Flutter
Само, че Кристен Стюарт милата много се е изложила (поне според мен де). Хич не ми харесва с този грим, а в главата изглежда все едно сега е станала от сън. То не, че аз съм първа красавица, ама мен поне не ме снимат 6000 фотографа и снимките ми не обикалят земното кълбо  Joy

Аз страшно харесвам Джейн Фонда и честно казано ме впечатли страшно със стилното си излъчване  Blush
А, Жаки, за Сали Фийлд си много права. Тази жена е уникална!

Скрит текст:
Аз нещо се бях объркала иииии мислех, че Оскарите са на 28  ooooh! Толкова ме е яд!

Гадамер, честити нещица! Всичко звучи страхотно  Heart Eyes

# 464
  • Отвъд алеята зад шкафа
WomanBerry мерси. Ще ги донеса на следващата среща. Но току виж пусна супер оргазма за размяна, обмислям го.

Общи условия

Активация на акаунт