Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 339
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Метеоритите миришат на бонбони теменужки, които аз о-б-о-ж-а-в-а-м! Мога да изям 2 пакета един след друг, мгоа да ги ям непрекъснато.  Joy
Но не го правя, не е полезно.   Blush

# 526
Bоryana, преди няколко дни и аз направих това откритие за моите мигли  Peace Първо с обикновена четка и после със силиконова дооформям. Готино става.
Доядоха ми се бонбони теменужки  fiuuuuuu

# 527
И аз съм пристрастена към метеоритения аромат!  Heart Eyes

А пък днес си взех двата нови ружа на Катрис, но нещо не мога да ги схвана  newsm78 Уж са кремообразни, а след нанасяне стават сухи  newsm78 Утре ще ги пробвам върху ББ крем, дано не са за боклука  Thinking

# 528
  • София

А точно ти доскоро казваше, че не ги искаш заради гадната миризма  Laughing
Убедена съм, че има дрога вътре. Нямам метеорити от две седмици, не чувствам абсолютно никаква липса, но съм убедена, че като дойдат пак ще съм по цял ден със заврян вътре нос, както с предишните  Laughing

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам чувството, че метеоритите изсушават кожата ми - още като ги сложих ми се стори, че ми се опъна лицето, а сега няколко часа по-късно направо си усещам бузите супер дехитратирани.

# 530
Имам чувството, че метеоритите изсушават кожата ми - още като ги сложих ми се стори, че ми се опъна лицето, а сега няколко часа по-късно направо си усещам бузите супер дехитратирани.
И на мен ми се е случвало  Rolling Eyes
Ако си чувствам кожата прекалено суха не си слагам от метеоритите, че от тях ми се пресушава още повече

# 531
И на мен ми се е случвало  Rolling Eyes
Ако си чувствам кожата прекалено суха не си слагам от метеоритите, че от тях ми се пресушава още повече

Само последно мнение да момичета те са предназначени най-вече за мазна кожа...

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 02:05 от NovemberRain

# 532
  • в 1001-та нощ
И на мен ми се е случвало  Rolling Eyes

newsm78 вероятно, за да матират  Rolling Eyes

аз не съм го усещала, но и никога не съм слагала много  newsm78

# 533

А точно ти доскоро казваше, че не ги искаш заради гадната миризма  Laughing
Убедена съм, че има дрога вътре. Нямам метеорити от две седмици, не чувствам абсолютно никаква липса, но съм убедена, че като дойдат пак ще съм по цял ден със заврян вътре нос, както с предишните  Laughing

Даааааааа, пълен абсурд !  Crazy Обаче, не знам дали аромата изветрява или просто свикнах с него, но не  е така силен, като беше в началото  Thinking

# 534
a.l.e.n.a, аз за да усетя пресушаване не е нужно да си слагам по много.....достатъчно е кожата да ми е по-суха и да не се нуждае от матиране и веднага усещам пресушаване  Rolling Eyes За моя радост кожата ми не е непрекъснато много суха и мога да си ги нося  Grinning
Докато си бях в България заради вятъра и слънцето кожата ми се пресуши ужасно и тогава не можех да си слагам от метеоритите. По същото време започнах да се мажа и с един крем на Shiseido от който се оплаках в другата тема, защото хем го виждам, че е доста мазен, хем кожата около очите ми беше станала много суха и трябваше да се мажа по 3-4 пъти на ден с него, а сега като смених населеното място и кремчето започна да ми се отразява добре  Grinning
На дамите с много суха кожа, които нямат нужда от матиране, не бих им препоръчала да си купувам метеорити.
При моите метеорити също ароматът изветря и вече почти не го усещам.  Sad

# 535
  • в 1001-та нощ
...

Момичета, направихте ли змийския грим вече?

имам две идеи и се моля да имам време да се пробвам  Praynig Praynig Praynig

едната се опитах да я подхвана, но .... нещо не бях настроена... или бях изморена ... или припряна и  Rolling Eyes не докарах до край, но не ми се е изпарил ентусиазмът, просто моментът ми не е най-подходящ  Heart Eyes

има още мъничко време  Blush

# 536
  • варна
Момичета, какъв молив да използвам само за ,,горната,, водна линия,така,че да не ми се размазва и на ,,долната,, водна линия?Предварително благодаря!

# 537
Момичета, какъв молив да използвам само за ,,горната,, водна линия,така,че да не ми се размазва и на ,,долната,, водна линия?Предварително благодаря!
Твърд задължително твърд...

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 02:03 от NovemberRain

# 538
  • в 1001-та нощ
Дами, темата е за грим, нека сме във вихъра му  Heart Eyes    bouquet

# 539
  • в 1001-та нощ

водоутойчиви ползвала ли си?

не знам дали ще ти дразни водоустойчива водна линия тип писец - тя не би мръднала никак  Blush

с водоустойчив молив - според мен няма да стане, но пробвай  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт