Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 323
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Дами, темата е за грим, нека сме във вихъра му  Heart Eyes  bouquet
Това е любимата ми тема-Грим и красота...

# 541
  • в 1001-та нощ
...
Момичета, какъв молив да използвам само за ,,горната,, водна линия,така,че да не ми се размазва и на ,,долната,, водна линия?Предварително благодаря!
Твърд задължително твърд...

кой твърд молив би се отпечатал добре на горната водна линия, да се фиксира и да не засяга долната?

конкретни примери? правила ли си го? опит?

# 542
# 543
  • в 1001-та нощ
нещо съм на странна вълна  Rolling Eyes Embarassed

# 544
Аз само веднъж съм пробвала да си сложа черен молив на това място и не повторих......беше ми страшно неприятно и очите ми се насълзиха  Rolling Eyes
Пробвах да си сложа молив между миглите с цел сгъстяване, но и това не успях да направя.
Много съжалявам, че не успях да си купя тризъбеца на Clarins - с него сигурно щях да се справя по-добре.  

# 545
  • в 1001-та нощ
аз в последните дни в/над миглите  ползвам черни сенки със скосена четка, мисля, че много ще ти хареса  bowuu

лореал имат очни линии - подобни на тризъбеца, но с 1 "зъб"  Blush

# 546
a.l.e.n.a вълната ти е зверски красива Simple Smile Относно молива...Всеки твърд ще свърши работа но да се слага внимателно...Аз съм доволна от тези на ORIFLAME като бръсначи са,няма цапане,няма размазване.... Междодругото сега се замислих че май не съм разбрала баш въпроса за молива...Дайте ми малко уточнения момичета....Горната водна линия??? newsm78 Къде точно искате да се слага този молив,който да не се размазва......Че аз май друго съм разбрала...

# 547
  • в 1001-та нощ
водната линия е мократа лигавица - към окото, аз например виж в подписа ми - там съм с бяло - на долната

според мен с твърд молив трудно ще стане каквото и да е на тази водна линия - просто няма да пусне цвят и мокрото ще го размаже

# 548
  newsm57 Оф голяма съм овцааааааааааа.......Мариносана чак.....Хаххахахааа
Там спасение няма,окото е винаги влажно....Хубаво е молива да не е мазен,има т.н. сухи меки моливи....Те изсушават водната линия...Такива предлагат много фирми......За да не се размазва след слагането с клечка за уши го разнесете нежно.....Помага...
Леле ще се гръмна чак....Каква съм овца верно....  animal085  animal085  animal085

# 549
руснаците го наричат "внутренний каял"
Очната линия на Боби браун е идеална за това.

# 550
Много съжалявам, че не успях да си купя тризъбеца на Clarins - с него сигурно щях да се справя по-добре.  
Невероятно добър е. Още го ползвам и е като нов. Мислех, че ще свърши бързо.

# 551
  • в 1001-та нощ
Привет Прекрасни  Blush Heart Eyes  bouquet

усдпях да си намеря новата сянка на Инглот - 612 и да я ползвам, както и ползвах хайлайтъра на Колистар - без други блясъци  Heart Eyes

няма да им пускам снимки отново - да не утежнявам темата, на моя монитор цветът е много реален - бананов, мат с леки шимърчета, подобен на розовата сянка, която ползвам и за Hope специално погледнах, че е 488

Снимах с 2 червила, едното по-леко, съобразено с дрехите ми, но исках да видя как ще стои и с тъмно  Blush (в момента не съм настроена да нося тъмно червило  Blush )

Скрит текст:

# 552
Момичета, какъв молив да използвам само за ,,горната,, водна линия,така,че да не ми се размазва и на ,,долната,, водна линия?Предварително благодаря!

Аз не слагам нищо на горната водна линия, но напоследък за долната ползвам автоматичен молив на Ревлон Колър Стей и съм супер доволна  Peace Мисля, че ще ти свърши работа и за горната линия  Wink
Иначе и Гош имат хубави меки, водоустойчили и пигментирани моливи. Имат и страшно много цветове  Grinning Но се нанасят малко странно - трябва леко да подсушиш самата линия с клечки за учи, докато нанасяш молива. Поне при мен иначе хич не се получава добре. Но един път нанесен, няма мърдане  Peace А е и много приятен, като усещане.

Аз за змийското предизвикателство най-вероятно няма да смогна  Sad Имам толкова много задачи всяка вечер след работа, че дори тях не знам как ще смогна да свърша  ooooh!

Ау, Аленка, това банановото е много готино  Flutter И комбинацията ми харесва. Само белия молив нещо не ми се връзва. Според мен с молив в телесен цвят, ще е по-добре  Peace

# 553
АленкаHeart Eyes много е хубава тази сянка

B & C, опитай наистина вместо молив да сложиш черни сенки между миглите  Peace

veselina_s_p, ти отдавна не си ни показвала нищо  Crossing Arms

Ароматът на метеоритите наистина е пристрастяващ, моите са 03 и ми се струва, че са доста по-дискретни от останалите показвани тук в темата.

Аз, ако измисля нещо днес ще се включа в предизвикателството, но пък времето е ужасно дъждовно и мрачно и се съмнявам да се получат свестни снимки.

# 554
Знаех си, че не е моята сянка  Laughing МОята е тази банановата, която си показала после, Алена. Но ще взема твоето розово и ако и там не се получат нещата това ще е края на всичко между нас с Inglot  Crossing Arms Laughing

Аз не препоръчвам черни сенки между миглите, защото те не са водоустичиви, могат да влязат в окото и да причинят дразнене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт