Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 283
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Жаки аз не оспорвам че има велики гримьори без да са учили, таланта наистина е от огромно значение, нещо повече даже учените гримьори не са започнали с тази стъпка, сигурна съм че повечето от тях са щастливци които превърнаха хобито си в професия. Просто не ми харесва ей така под един знаменател "обучението не дава нищо" според мен зависи, от кой се учиш, и върху какво ще легне това обучение.
За България ми е страна работата, тук учих само маникюр и тази която ме учи правеше всичко за да не ме научи добре, сякаш се притесняваше че си отглежда конкуренция. В Русия и Украйна по друг начин, гримьорите които имат школа, не взимат ей така всеки да обучават и държат след обучението да получат много добър специалист, човек на който му трябва само практика за да стане много добър, защото всеки некадърен е срам за школата, всеки който не се справя е черно петно на школата.

# 601
За молив за вежди да се включа, аз не ползвам, но вчера с една приятелка бяхме в Мак  точно за такъв, предложиха и го, и тя много го хареса, Eye brow Brunette, това би трябвало да е http://bunbunmakeuptips.com/mac-automatic-eyebrow-pencil-in-brunette-review/

# 602
Момичета,някой знае ли какви са тези капки,които дамата слага в сенките,чух,че са на Иламаска,някой ползвал ли ги е или да ми предложи алтернатива,аз често се гримирам по този начин и би ми било от полза  bouquethttp://www.youtube.com/watch?v=drW__h2GATw

# 603
  • София

Охх, не знам защо, но очите ми останаха в тази жена. Изумително красиво излъчване има, без да е типичната захаросана красавица  Crazy

# 604
  • София
Ето го гелчето на Illamasqua - http://www.illamasqua.com/shop/sealing-gel

Не съм ползвала точно този гел, но Фикс спрея на Мак няма ли да свърши същата работа?

За веждите - аз използвам пудра за вежди на Инглот и съм доволна  Peace

# 605
  • София
За молив за вежди да се включа, аз не ползвам, но вчера с една приятелка бяхме в Мак  точно за такъв, предложиха и го, и тя много го хареса, Eye brow Brunette, това би трябвало да е http://bunbunmakeuptips.com/mac-automatic-eyebrow-pencil-in-brunette-review/

Мерси. Макар че никак не ми се дават 30-40 лв за молив  Rolling Eyes Може да погледна и за матови сенки при тях, сигурна съм, че ще ми предложат нещо подходящо.

# 606
Ел,благодаря за бързия отговор  bouquetАз не можах да разбера точно течно ли е или е като олио,не съм ползвала до сега подобен продукт и за това питам:)

# 607
Моите "вежди" са изцяло дело на Rimmel Professional Eyebrow Pencil Hazel. Mного добър молив, има го и в по-тъмен вариант. Държи абсолютно цял ден без никакво размазване.

# 608
  • София
Момичета, толкова много варианти ми предложихте, че със сигурност ще открия това, което търся  Hug
Определено ще погледна и Инглот! Тази табличка е явно изборът от цветове:

# 609

Охх, не знам защо, но очите ми останаха в тази жена. Изумително красиво излъчване има, без да е типичната захаросана красавица  Crazy

Има уникални очи  Flutter

# 610
  • София
Лещи са Peace - тук си личи http://1.bp.blogspot.com/-SKJmjgOFt_k/UG7Zu1VoCxI/AAAAAAAADNo/3z … msgyI/s1600/2.jpg (ако говорите за цвета)

# 611

Да и на клипчето доста си личи, че не са естествен цвят  Wink А и изкуствения тен ми е в повече. Иначе е много сладка, само да не се беше "поправяла" толкова  Crazy

# 612

Да и на клипчето доста си личи, че не са естествен цвят  Wink А и изкуствения тен ми е в повече. Иначе е много сладка, само да не се беше "поправяла" толкова  Crazy

Аз имах предвид по-скоро формата, някакси ми е красива. Не знам как да го обясня Simple Smile иначе за цвета, си личи, че са лещи  Flutter
И мерси на Тамар, че метна линк. Много красиви неща показва  Heart Eyes

# 613
Виждам, че се разгарят някакви страсти напоследък и затова не съм много активна, но не можах да се въздържа да не се включа в похвалите към panic_queen  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасни гримчета и най-после някой с тъмни очи и прекрасни цветни идеи за себеподобни  Flutter Показвай ни по-често нещата си - според мен имаш много интересна техника на преливане - какви инструменти използваш?  Peace

# 614
  • в 1001-та нощ
Алена не съм съгласна с теб за курса ако говорим за професионална реализация, не бих обобщавала така, все едно да кажеш че няма нужда човек да завършва висше. Съгласна съм че има хора които и с две висши не умеят и не могат, също така виждала съм некадърни гримьори учили у един у най известните гримьори в Русия Андрей Бахирев.
За да гримираш  себе си няма нужда от диплома.

ветоятно не съм се изразила достатъчно ясно  Rolling Eyes , мисълта ми беше, че да изкараш един курс и да вземеш диплома  - не те прави професионален гримьор; прави те опита след това  Peace

да  Peace основата е важна, но тя може да се добие и без курс  Blush

с курс или без - основата се полага и е по-важно след това - какво се надгражда -  е т- това е лично мнение, уважавам правото на всеки да има свое такова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт