Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 32

• 34 232
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И аз съм фен на нюд грима. Всъщност, като подхванахте темата започнах да размишлявам кога и в какви случаи слагам нещо различно от нюд и всъщност се оказа, че това е само за нашите срещи и за снимки за блога (гримирам се, снимам и трия)  Laughing
Просто за мен от нюд грима (не говоря за съвсем измит безцветен грим, за за неутрални и ненатрапчиви цветове) лъха чистота, нежност и стил и е най-сигурният избор за всеки един повод.

Скрит текст:
Като стана сума за снимки на пра-баби. Ще кача снимки на моята пра-пра-леля Heart Eyes Когато се нанесохме в апартамента ѝ със съпруга ми, се наложи да разчистваме безброй стари вещи и едва тогава разбрах каква невероятна жена е била тя. Имаше снимки, които ми завъртяха главата - качена на кон в Гранд каньон, нагласена с изумителна рокля на бала за встъпването в длъжност на Рузвелт... невероятна наистина... но просто е имала късмета да не живее в България по това време  Confused Връщането ѝ тук напълно съсипва живота ѝ и я превръща в грохналата старица, която аз помнех преди да знам за миналото ѝ...

# 736
NovemberRain много бих искала да видя тази дама.

# 737
Много обичам разкази за отминали времена.

Жаки беше изумително хубава на срещата с нюд грим! Heart Eyes Все ми е пред очите.

# 738
Денси, заслужаваш почерпка!  Hug Hug

Много хубава дискусия сте започнали, ще се върна да прочета всичко Big Ups

# 739
Току-що измайсторих (силно казано) гримът за предизвикателството. Не съм гледала снимките, дано е станало нещо, че да пратя....

# 740
  • в 1001-та нощ
Браво  Heart Eyes , аз обикновено правя грима, качвам снимките и всеки ден пооглеждам и поизтривам по някоя  Joy hahaha , но сега няма време, вчета го правих, утре се пуска  Blush

Жаки  Hug densi е много обективна и не преувеличава, след срещата и аз се възхитих в темата  bowuu

# 741
 Hug Hug

На мен това си ми е най-любимият ежедневен грим. Само бялото злато понякога го сменям с ванилията. Почти всеки ден ходя така.
Само от време на време ме обзема тъмна вълна и ходя няколко месеца в годината със силно опушен грим.

# 742
Ауу, Адри, колко хубаво звучи! Качи снимкииии  Heart Eyes
Моят дядо е бил гримьор на старите български филми - Аспарух, Сватбите на Йоан Асен и е правил уникални неща върху лицето на баба ми...
Уви, снимката й е в България, много бих искала да ви я покажа - с уникална черна очна линия тип Бриджит Бардо, направена с туш, мигли с туш, всичко само с един материал, с много красива руса коса и небесно сини очи..  Heart Eyes Ех, трябва да си направя копие като се прибера в България  Flutter

Жаки, може ли да пуснеш снимка с нюд гримче, за да тези, които не сме били на срещата  Praynig Blush

# 743
  • в 1001-та нощ
Жаки  Hug аз имах такъв период от няколко месеца - есента, всичко цветно ми беше отвратително и ме дразнеше, но ми мина  bowuu

Сега съм се фиксирала на светъл клепач и кафяво с бордо на костта  Blush  а после ще ми стане пролетно, предполагам  Heart Eyes

Другото, което обичам е - като си купя нещо ново - да го пробвам, например, като взех глитърите на ГР - в поредни дни ходих с различни  Blush

# 744
  • Варна
И аз искам да видя нюда на Жаки  Flutter

# 745
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жаки, по-назад питах за твоя грим с моно сенките на Шанел, били пуснала и него, моля те  Praynig

# 746
Аз пък, ако тръгна да се гримирам със сенки, не обичам да правя един и същи грим в поредни дни  Crazy

Като стана дума за стари роднински снимки, аз нямам почти никакви снимки от моите баби  Sad Да не говорим за прабабите ми  Rolling Eyes Но пък и те никога не са били от "наконтените" жени. Едната ми баба винаги слагаше червило и си спомням, че имаше по няколко цвята на тоалетката. Имаше и 1-2 ружа, но това беше. Но пък имаше прекрасна кожа  Grinning А другата ми баба си е била типична селска мома  Laughing Без "глезотиите" на градските момичета.

# 747
Тези сребърните в бурканчето ли? Той самият грим не е нищо особено, просто намазаният цвят на клепача. Сега ще го потърся

# 748
B&C, да не си зодия козирог ?  Laughing Те са страстни любители на антики, казвам го като потърпевш  Laughing

Аз се чудя, като остаремм как ще с е гримираме....сега като видя някоя баба (над 65) , която е омазана в сенки, руж и червило и ми става лошо  ooooh! Но пък не искам да спирам да се гримирма, само защото съм станала баба  Crazy Много сериозни проблеми имам, както е видно  Joy

Ето една омазана баба. А може вече да е и прабаба.
http://woman.-spam082-/n/dzhejn-fonda--seksualno-aktivna-i-na-73-.10736.html

# 749
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тези сребърните в бурканчето ли? Той самият грим не е нищо особено, просто намазаният цвят на клепача. Сега ще го потърся

Да, точно. Чудя се между илюзоар и епатан, гледам снимки, но не мога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт