БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 71 428
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Ghibli , представи си кръстче на панама 27 каунт и гобленчето е ушито на половина. Дори купих гергеф, защото кръстче на такава панама просто НЕ става! Бочках, бочках, голям зор видях, но шия, защото искам да си го ушия и какво виждам един ден .... шие се през дупка, а аз шия във всяка дупка  Embarassed  Embarassed Embarassed И сега срам не срам, питам за панама, защото разшиването ще ми отнеме цяла вечност. Благодаря ти, ще взема 28 каунт.   bouquet

# 167
  • София
Ghibli , представи си кръстче на панама 27 каунт и гобленчето е ушито на половина. Дори купих гергеф, защото кръстче на такава панама просто НЕ става! Бочках, бочках, голям зор видях, но шия, защото искам да си го ушия и какво виждам един ден .... шие се през дупка, а аз шия във всяка дупка  Embarassed  Embarassed Embarassed И сега срам не срам, питам за панама, защото разшиването ще ми отнеме цяла вечност. Благодаря ти, ще взема 28 каунт.   bouquet

А хубаво ли се получава? Ако е ОК, на твое място бих си го завършила, просто ще е по-мъничко  Peace Аз в началото се прецаках така с една много ситна панама, но гобленчето се получи супер готино!

# 168
Носферата, много са хубави картичките!
Фърхи, много сладко!
Деси, лицето се шие гобленов бод, май няма да стане много съразмерно. А конците са доста, мисля, че ще ми стигнат. Опитах да разшивам, но това е голямо наказание ...
http://media.snimka.bg/s1/1756/029756928.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1756/029756929.jpg?r=0

# 169
nosferata, прекрасни са!   bouquet

# 170
nosferata,що да са малко бе ,жена. Те цял щанд и коя от коя по-хубави. smile3501

# 171
Мерси много, момичета!  bouquet

Аз! Lady N, а защо не го довършиш така, както си го почнала, а после не ушиеш още един, както си трябва вече...  Thinking

nosferata,що да са малко бе ,жена. Те цял щанд и коя от коя по-хубави. smile3501

Както казва ММ-"ако ги продаваш, може и да напусна работа и да си живеем от картичките ти"  Мечтиииииииии!

# 172
Аз! Lady N, а защо не го довършиш така, както си го почнала, а после не ушиеш още един, както си трябва вече...  Thinking
Разбрах защо не може да го довърши- Има гоблени, които се шият1:4 + детайл 1:1(напр Момичето на скалата- скалата и небето са 1:4 а лицето и краката на момичето са 1:1) При  Аз! Lady N е дадено вместо 1:4 да се шие на кръстче през дупка, а лицето е 1:1. Ще трябва да го разшие, защото в случая няма как да направи лицето. Моят съвет е да си почине с нещо друго и по малко да разшива и от този, така няма да й се увиди толкова разшиването.

# 173
Ааааа, разбрах и аз защо. шила съм такъв гоблен и аз- лицата 1:1, а другото- 1:4. Даааам, трудно ще е разшиването. Доколкото разбрах, поренето не е опция, нали?
Аз правя първи опити с меланжиран конец- малко сръткаво, докато го нагодиш по детайлчетата...
Успехи на всички ви!

# 174
Аз не бих разшивала 28к кръстче във всякя дупка  #Crazy. Ушитото е доста, а на гърба конците са промушнати и заплетени. Тц, няма начин да разшия това  Stop. Само ще се изнервя.
Бих постъпила като Аз! Lady N - ще си купя панама и ще го почна наново Peace. Ако не ми стигнат конците, ще си докупя.

# 175
Включвам се и аз в тази темичка Simple Smile с една молба- обещах на сина ми да му ушия гоблен с кон/коне, ама досега нито един не ми хареса от тези, на които попаднах.
Всъщност май само този ми допадна, само дето нямам идея на кого е и какъв е:
Скрит текст:
Предпочитам да е нещо "натурално", а не много приказно. Не искам да има много природа и ако може да се вижда цялото тяло, а не само главите (ама, че го обясних  Laughing).

# 176
Моите ангелчета са готови, много са ми сладки:

# 177
Ferhi, много сладко пиле  Heart Eyes, но май картичката си обърнала  newsm78 или нарочно си я сглобила така, надпис ли ще има от горе?

Бих постъпила като Аз! Lady N - ще си купя панама и ще го почна наново Peace. Ако не ми стигнат конците, ще си докупя.

И аз така  Peace

ИнаТ, поздравления !

# 178
Аз! Lady N, наистина е много за разшиване. Както казват и другите, по-добре с нова панама. На мен на 22 каунт ми е трудно, а з27 какво остава. Не знам за вас, но аз рядко мога да запазя конеца непокътнат при разшиване. Винаги с ножичка разшивам и много се изнервям.

# 179
В някои гоблени на Ланарте панамата има специални ефекти, както на моите ангелчета е някаква жълтеникава с кафеникави петънца и може Lady N да не намери същата. А и ако не продават малки парчета от тази панама, ако не и стигнат и конците, по-добре направо да си купи нова комплектовка Simple Smile .
Някой, който е правил този гоблен

може ли да ми покаже снимка на конците? Днес купих от Аксиома уж отговарящите на съответните ДМЦ конци Ариадна. Единият цвят го нямаше и взех съседния, но той е по-тъмен и малко се доближава до един от другите. За пореден път ме подразни продавачката с нелюбезното си отношение. Ако имах повече време, бих и прочела една лекция по добри обноски  Mr. Green
Другият вариант е да си измисля какво друго да купя и да си поръчам Росаче от 8888, които ще отговарят точно на ДМЦ.

Общи условия

Активация на акаунт