БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 72 218
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
  • Дълбоката провинция
ba4iiska,прекрасни неща си ушила  bouquet.Калъфчето е много идейно,а гобленчето е толкова свежо и нежно...

# 406
Това са нещата над които се трудих тези дни ,яйцето го правя за първи път и не се получи много добре ,но другото дано се получи по хубаво.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 22:14 от Liliq Vasileva

# 407
  • Балчик
Делфинче, извинявай, ако си писала, не съм го видяла, лалетата оригинална комплектовка ли са ти или шиеш пренабор?

# 408
  • Пловдив
Има ли гобленарки от Пловдив?Иска ми се да обменим малко информация за рамки и рамкиране.

# 409
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.........................
Има ли гобленарки от Пловдив?Иска ми се да обменим малко информация за рамки и рамкиране.

Тук сме..........

# 410

Бачийска , много са хубави  Simple Smile

Измислих уникален начин да боядисам панама като на Ланарте -червен пипер и куркума  Mr. Green

Стана жестоко  bowuu
Децата ме питат какво готвя ,викам: вие ще ядете по-късно , сега готвя панамата Laughing

# 411
дай снимки де

# 412

Още е в тенджерата , като постои малко , и изсъхне , ще снимам ...Ако искате пробвайте на някое по-малко парче и вие.

# 413
  • София
Децата ме питат какво готвя ,викам: вие ще ядете по-късно , сега готвя панамата Laughing

hahaha hahaha hahaha

# 414
# 415
  • София и там където не се пуши
И моите ще си останат гладни днес

# 416

Ето какво стана Party

# 417
  • Пловдив
diana_at досега съм давала гоблени за рамкиране в галерия Рим,където все се мъчат да ми налагат техния вкус и паспарту-уж давало дълбочина,но мен ме дразни.Веднъж дадох за рамкиране и зад централни хали-там цените са поносими.Ти къде си даваш гоблените за поставяне на рамка?

# 418

а сега дай точна рецепта на манджата  Mr. Green

# 419
  • София /Абсурдистан

Ефекта е поразителен  Peace
Може ли рецепта с точните съотношения?
Каква панама използва?

Общи условия

Активация на акаунт