Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви техники и материали обикновено се използват във форума?
Какви видове проекти споделят участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви техники и материали обикновено се използват във форума?
-
Какви видове проекти споделят участниците във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Как се рамкират гоблени с мъниста?

Уших маковете на Лейди за 1 седмица.Направо геройство.Тук съм ги изпрала ,още съхнат , но нямах търпение да ги поставя и в рамка/виртуална/

... Като за начало си забравих телефона вкъщи и отидох на работа. Сина ми е приемал обажданията с информация"Мама е на работа, обаче си е забравила телефона". Получил се е и СМС от Еконт че имам пратка, но защо пък това да е важно и да трябва да ми се предаде. На работа- да не си помислите че шефа ми се сети какъв ден е , даже едно "Честит празник " не му се отрони от устата. Както и да е- аз съм доволна че не ми говори, аз също не изгарям от желание да общувам с него. Тези, които знаят кой е шефа ми са наясно за какво говоря. Към 10 часа вече беше спокойно и използвах момента да си отида до вкъщи , за да си взема телефона, а и да отскоча до пепен, за да й оставя изненадката на вратата. Добре че съм с кола и свърших всичко много бързо. Шефа ми уж трябваше да пътува за София по обяд, но милия решил че ще използвам момента че него го няма и ще изляза да празнувам от рано и дойде към 14 ч да ми направи проверка дали не съм си тръгнала. Мота ми се в краката до 16ч и замина. Вечерта мина общо взето добре- хапване, пийване и към 23 часа реших че ще си лягам. Виктория отиде да се види с приятеля си. Получавам обаче СМС от Виваком че имам пропуснато повикване от една дружка, а до него съзирам и СМС-а от Еконт за пратка. Ама аз не съм получавала скоро нищо чрез Еконт и много се изненадах. Гледам датата вчерашна и тогава ми "светна", че сина ми го е прегледал и не ми предал за него. Както и да е, легнах си и заспах и в един момент към 24 часа се прибира Виктория и казва че й е зле, та ходене до Бърза помощ и така до 1,30ч. После не можах да заспя до никое време. Днес обаче бях на работа и пратих мъжа ми да получи пратката. След като я получи му казах да даде на Виктория да отвори пакета. Какво си мислите че беше това- подарък изненада за осми март от Хриси за мен и за Виктория. Очарована съм- изненадата е невероятна. Изумена съм, кога това момиче е намерило време да подготви тези подаръци за нас, студентка е и с малко дете. Сърчицата, които ни е приготвила са много хубави. Не очаквах че ще я запаля толкова много по тези фигурки, но явно зарибявката е страшна. Ученичката надмина учителката. Ето снимки, за да видите за какво говоря:

Ето един такъв жест ти стопля душата,човек с който почти не се познаваш,е направил нещо от душа и сърце,поздрави и за двете старани