Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 51 976
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бг
http://www.javari.de/Waldl%C3%A4ufer-Holma-589806-Ama665-001/dp/ … ;colors=540189031

Момичета, какво ще ме посъветвате за тези? Дали си отговарят, марка?

ina.gg, не знам дали си отговаря марката, но това моделче го дават за широко стъпало. Мисля, че марката е немска.

# 1 006
Симпатични и топли гумени ботуши на Ромика, започват от 9 Е, налични номера от 23 до 41, в 2 цвята

Силно препоръчвам. Дъщеря ми изкара зимата с такива - черни от едноцветната серия. Дебел каракул навсякъде. Зимни ботуши, топли, нехлъзгащи се и най-важното носят на мръсотия, а се чистят за секунди.

# 1 007
Alexa_a, благодаря ти! Не е за мен в такъв случай. Ще търся друго   bouquet

# 1 008
# 1 009
Chance ти ако си между двата номера, сигурно ще ти станат ботушките  fingerscrossed

anbibian, чул те Господ  Praynig, и аз на това се надявам.
Одеве реших да подготвя ММ за тези ботушки специално, че той малко консерва си пада, не ги разбира "новостите"  Mr. Green  и ако ми се смее, поне сега да е, а не после като ги получа, че да ми скофти натроението. Той пък взе че ги хареса - мечешки били  Mr. Green. Тактически обаче му показах този линк  Mr. Green Joy....милия, лошо му стана. Като разбра истината почти ме потупа по рамото за превъзходната сделка  Joy hahaha.
и аз така правя - показвам колко всъщност струват после казвам за колко съм ги взела и все минавам между капките  Mr. Green

# 1 010
  • Сф
Мира, видях и тях, изглеждат чудесно и ми се сториха широчки нагоре. Твоят прасец май не беше широк?  newsm78 В глезена изглеждат "вталени", много ми допаднаха. Ако не бях поръчала моите щях да взема тези, защото са ботуш, много хубави. По мое виждане са "посестрими" на  ботите, та...Обаче ми се видяха някак неудобни...тока някак се изнася повече назад, въпреки, че като височина май са като ботите. Не съм ги пробвала, но си мисля, че за мен пак +1 би било добре. Сега, тук мнението е, че Сламандър си отговарят, но тези боти са втория чифт обувки на марката, които за мен идват умалени. Затова не бих препоръчала номер, ако ти е тесен крака може за теб да си отговарят. Няма ли как да пробваш някъде, цената наистина е чудна!

Супер си, Цъфс.  Hug Аз съм си и с голям прасец (42см) и голямо ходила 42 номер, така че голяма мъка. Мисля да отида да видя на магазиона на Витошка какво има, но нямат 42, евентуално 41  и никога не мога да преценя точно дали 42 ще ми станат или не. Имам обувки на Саламандър и 42 ми е точно, много се надявам и тези ботушки да си отговарят.  Praynig

# 1 011
  • Sofia
Симпатични и топли гумени ботуши на Ромика, започват от 9 Е, налични номера от 23 до 41, в 2 цвята

Силно препоръчвам. Дъщеря ми изкара зимата с такива - черни от едноцветната серия. Дебел каракул навсякъде. Зимни ботуши, топли, нехлъзгащи се и най-важното носят на мръсотия, а се чистят за секунди.

Доколкото знам отговарят точно, но можеш ли да потвърдиш и евентуално дължина на стелката на вашите  Praynig  bouquet

# 1 012
  • Варна
С риск вече да стана мулти досадна, моля за съвет относно тези, третия цвят Таупе или кафявото (първото). Кое ви харесва повече? Не мога да се отлепя от тях. По принцип нося 38, понякога 37,5. От тези си хванах една 37-ца с празна карта и сега се чудя да ги плаам ли или да взема 38. За първи път съм толкова нерешителна относно някакви смотани пътъци и чак се дразня от себе си.

# 1 013
От тия мнения под обувките не се знае какво да се мисли..Освен че се хлъзгат на лед. И в едното отрицателно мнение пише, че са уголемени...Но пък всички останали са във възторг.

http://www.amazon.com/FLY-London-Womens-Ota-Bootie/product-revie … ;showViewpoints=1
Ето тук виж със същата подметка са. Най-дългото мнение е за междинен номер

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 11:49 от dalil

# 1 014
  • София
С риск вече да стана мулти досадна, моля за съвет относно тези, третия цвят Таупе или кафявото (първото). Кое ви харесва повече? Не мога да се отлепя от тях. По принцип нося 38, понякога 37,5. От тези си хванах една 37-ца с празна карта и сега се чудя да ги плаам ли или да взема 38. За първи път съм толкова нерешителна относно някакви смотани пътъци и чак се дразня от себе си.
Таупе ми харесва много. На флай имам само 1 сандали и си взех 8-ца, не ми бяха големи (а съм между 7 и 8 ). За затворен модел не мога да дам мнение.

БИЖУ, ако загледаш EMU някой ден да знаеш, че си 7-ца  Hug Само не взимай от високите им модели без цип - няма обуване. 3 дни тренирах, преди да успея да вляза в едни.

# 1 015
Тони, на мен светлото пО ми харесва  Peace аз за себе си не бих взела по-малки обувки, не знам то е малко психологическа бариера т.к.....а и аз нямам голям опит с марки и т.н.

# 1 016
# 1 017

Още ли ги мислиш? Тъй като май имам нещо като "заслуга"  Wink  за твоите терзания - последните, бежовите. Харесвам  велурени обувки с по-тъмни участъци на носа и петите, а при бежовите този ефект е най-изразителен.  Peace

# 1 018
http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Leather-P210734003/dp/ … 58693&sr=1-18
http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Leather-P210702002/dp/ … 58693&sr=1-19
http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Octe-Brown-P210611000/dp/B003 … 58693&sr=1-20
http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B007UOTXTI/ref=dp_top_cm … ;showViewpoints=1
тези също са с такава подметка и в мненията пак се говори за размера, но не съм чела подробно.

So if you're a narrow size 6, or in between a size 5 and 6, I would suggest ordering a size smaller.
Едно от менията в подкрепа на избора ти:))) Ама си прочети всичко по добре, че да си по-спокойна докато пристигнат.

Другите мнения пък са че номер нагоре да се взема, но май е за точните номера...голяма каша е.

И още за междинен номер
"I am a size 7.5 so ordered a 7 and an 8. The 7s were so hard to pull on and very tight across the top of my feet. The length was fine though. The 8s were much easier to get on so I've kept them. I am going to need thicker socks though, as they are on the large side lengthwise. I bought grey because they were cheaper, but they are actually mid brown which is what I wanted."

не ти е лесен избора:(

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 12:08 от dalil

# 1 019
  • Варна
Здравейте! В петък върнах едни обувки в немското джавари. В понеделник им пратих бележката от пощата, за да ми възстановят пощенските разходи. Веднага ми отговориха на имейла, че ще ми ги възстановят, а и в сайта е отразена сумата за това. Но тези пари още не са постъпили в сметката ми. След колко време обикновено ги превеждат?

Общи условия

Активация на акаунт