Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 51 944
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Момичета някой да е купувал кецове на Element. Според таблицата в 1-я пост са умалени, но не разбрах с колко номера точно. Аз нося UK4, EU37 и съм харесала тези:

http://www.javari.de/s/ref=home_ss_mn?node=344076031&sizes=5 … 51%26pageCode%3Dd

Ако пиша на съпорта им предполагам няма да ми кажат. Преди имах такъв случай, писах на съпорта отговориха ми, че избраните от мен обувки отговарят на 37, поръчах ги и отговаряха на 38,5  Laughing.
От това намаление поръчах само едни обувки и те дойдоха умалени.... та без кецове си останах.

# 1 051
немците имат над 3600 модела намалени ... на -70 %  нз защо ама се надявам още на голямо намаление  при тях   Praynig

Fly London от 75 на 30 лири

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 15:38 от pepine86

# 1 052
# 1 053
http://www.amazon.co.uk/Panama-Jack-Womens-Nataly-Brown/dp/B0069 … 888280&sr=1-1
Понеже не е ясно 38 номер кой точно е според таблицата им.
Писах на амазон..5-6 писма си разменяхме с толкова различни и учтиви индийци  и накрая ми казват, че uk 5 e 37eu. Но цяла седмица продължи тази сага и аз писах директно на Panama jack  и от там  ми казват, че uk5 e 38eu. А техния size guide е малко особен.
Иначе един ден ми остава да ги платя. На кой да вярвам в крайна сметка:(

# 1 054
dalil, моите обувки Панама № 5 и 6 ги чакам на 3-ти, но вече ще ти е късно. Само за тези мъжкитеПанама, мога да дам отзиви, ако на някой му е от полза, че 43 номер си отговарят и са за широк крак. За съжаление на ММ са му големи и дори с друга стелка не се оправя положението. Сега ми е поръчал ако пак ги намалят/бяха 43 евро/, да пробваме дори с 41 номер/а носи 42/. 

# 1 055
Гледам  уж за пролетни обувки,а ума  ми в тия мечешки  ... или лъскави ботушки .39 номер съм значи 40 да  поръчам.
ММ свикна с мисълта за нови ботуши,но къде да ги слагам не знам, набутала съм кутии и под спалнята. Вие как решавате проблема със складовата база ? Какви прекрасни помещения имат в амазон Joy

# 1 056
dalil, моите обувки Панама № 5 и 6 ги чакам на 3-ти, но вече ще ти е късно. Само за тези мъжкитеПанама, мога да дам отзиви, ако на някой му е от полза, че 43 номер си отговарят и са за широк крак. За съжаление на ММ са му големи и дори с друга стелка не се оправя положението. Сега ми е поръчал ако пак ги намалят/бяха 43 евро/, да пробваме дори с 41 номер/а носи 42/.  

мъжките не можеш ли да ги върнеш?

Може би ще рискувам пък ще ги връщам, нищо че с амазон по трудно ми се вижда, след тия тегави разговори.
Иначе Панамата ги искам, защото са хубаво качество и на добра цена 25 паунда. С нормален крак съм и си мисля, че ще ми станат на ширина....друг е въпроса, че аз дори нямам вече поли в гардероба си, а тези ботуши са точно за пола. Предполагам ,че дънки няма да мога да навра, а не нося скини дънки.

https://www.javari.de/dp/B00829OVHY
Иначе получих тези. Благодаря на мацката, която пусна линка. Довечера ще знам дали ми стават.
38 номер са.
А днес поръчах тези, защото  другите, който исках някой ги е купил и следващите чифтове са с двойна цена.
https://www.javari.de/dp/B007XF14OQ
И след обяд таз дилема с панамата, след като получих почти едновременно писмата.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 17:17 от dalil

# 1 057
Получих Bearpaw-а.Нямаше 6-ца и поръчах моя си номер 5.Точни са ми, много са хубави.Не съм чела форума от няколко дни, другите получили тази марка какво мислят за обувките?
Уж бях ориентирана за английската номерация, но сега се обърках.Харесах едни боти от детския сектор, които са 4.5 Child UK и други подобни които са 4.5 UK Toddler.И двата модела ли са 21 номер?

# 1 058
Мари-ана всъщност ако можеш измери стелката на мъжките.

# 1 059
  • Бургас

Ще те помоля, ако имаш възможност за реална снимка на чантата, от месец и се чудя и все не ми стиска да я поръчам, пък да съм в тон със змийската година искам Mr. Green

# 1 060
Получих Bearpaw-а.Нямаше 6-ца и поръчах моя си номер 5.Точни са ми, много са хубави.Не съм чела форума от няколко дни, другите получили тази марка какво мислят за обувките?
Уж бях ориентирана за английската номерация, но сега се обърках.Харесах едни боти от детския сектор, които са 4.5 Child UK и други подобни които са 4.5 UK Toddler.И двата модела ли са 21 номер?
Toddler ако има е детско. Гледай и като я сложиш в кошницата дали я има тази дума.

# 1 061
Доколкото помня отговорите на амазонци и колко са компетентни, аз бих разчитала на съпорта на сайта на марката. Ти си знаеш де, но...ако някой ги няма няма как да отговори с точност. Дано ги уцелиш, защото са много сладки. В джавари мерна подобни...уф, ама забравих марката...пък и те май бяха по- ниски. Ще си купиш и поли и ще си ги носиш.
Още едни симпатични хиспанити:
http://www.javari.de/Hispanitas%20MILFORD_01%20HI26536_ANTRAC%20 … RL=%2Fmythings%2F

# 1 062
Доколкото помня отговорите на амазонци и колко са компетентни, аз бих разчитала на съпорта на сайта на марката. Ти си знаеш де, но...ако някой ги няма няма как да отговори с точност. Дано ги уцелиш, защото са много сладки. В джавари мерна подобни...уф, ама забравих марката...пък и те май бяха по- ниски. Ще си купиш и поли и ще си ги носиш.
Още едни симпатични хиспанити:
http://www.javari.de/Hispanitas%20MILFORD_01%20HI26536_ANTRAC%20 … RL=%2Fmythings%2F
Ще си пробвам ябълките първо пък дано ми дойде смелост:)Три чифта вече връщам на амазон. Никакъв късмет с номерата нямам. А мъжа ми квото му купих всичко му заспа и сега всеки ден с различни чепици на работа пък с едни и същи парцалки:)

Иначе да, не ги видях точно тези в сайта на Panama jack. Харесвам и ниските...даже са по практични, затова CAfeNoir си взех, като компенсация:)

# 1 063
Toddler ако има е детско. Гледай и като я сложиш в кошницата дали я има тази дума.
Преди да ги сложа в кошницата са тoddler, а в нея са сhild и понеже другия модел и в кошницата си остава тoddler се зачудих какъв размер са всъщност.

# 1 064
вероятно едните са големи. Но амазон с номерцийте си не са от най-прецизните.Скоро някой получи кроксове ....едни мънички бяха колкото цигарена кутия:)

Общи условия

Активация на акаунт