Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 357
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Вчера обещах снимки на ботите mjus -ето ги  в този албум № 38, стелката я меря някъде около 25.5 см, Аз за съжаление ще се разделям с тях. Нося 38.5, тези ми са добре на дължина, но съм с висок свод и вчера след час в офиса кокалчето на свода ми беше червено и болезнено и си усещах краката като в менгеме. За сега ще ги предложа в другата тема и ако никой не си ги познае пътуват обратно, а аз ще си поръчам по-големите.

# 121
Момичета,марката ASICS  отговаря ли на номера и качествени са...Звучи ми като Азис   Mr. Green и ги подминавах до сега

# 122
  • DE
Снощи пристигнаха тези, белите http://www.javari.de/Puma%20court%20353649%20Unisex%20violet-/dp … RL=%2Fmythings%2F
малкия толкова ги хареса, че искаше да спи с тях  Joy

# 123
моля ви съжалете ме  някой да вземе 5-цата   ... ММ ще ме изгони вече ... а  са страхотни балетките

# 124
  • София
Момичета,марката ASICS  отговаря ли на номера и качествени са...Звучи ми като Азис   Mr. Green и ги подминавах до сега
Трапециза, точно такава асоциация не ми беше идвала на ума  hahaha
Преди време поръчвах на приятелка, страхотни маратонки, леки и удобни, отговаряха си на номера.

# 125
  • Златна Добруджа
Момичета,марката ASICS  отговаря ли на номера и качествени са...Звучи ми като Азис   Mr. Green и ги подминавах до сега
Трапециза, точно такава асоция не ми беше идвала на ума  hahaha
Преди време поръчвах на приятелка, страхотни маратонки, леки и удобни, отговаряха си на номера.

Трапезица, според мъжа ми са качествена италианска марка. Аз взех тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005SC9LUU/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 7-ца за 14,40 паунда.  Мога да помогна със стелка, ако е необходимо  Peace

# 126
  • София
Ехеее, колко сте изписали  Laughing

# 127
Как стоеше въпроса с Хьогелките? Умалени, уголемени?
За тези питам по-специално.

Давайте примери и за мъжки обувки, че дойде ред на мъжката половина! Търся за зимата, тип боти, н-р 9, естествена кожа, черни или кафяви. Hug

# 128
  • Бг

Точно за тези нямам представа, но форумските за мен си отговарят съвсем точно на номерацията.

моля ви съжалете ме  някой да вземе 5-цата   ... ММ ще ме изгони вече ... а  са страхотни балетките

Бих те "отървала" от изкушението, но точно снощи ММ ми дръпна една лекция как така мога да купувам толкова обувки, а като обуя едни не ги менкам с другите закупени  Mr. Green. А аз го попитах, тогава той, защо напира и на него да му купувам, на което отговорът беше - "За да те стигна по бройка"  Joy

# 129
  • Сливен
Чакам си чантата Бенетон, дето никой не ми отговори, ще си отива ли с форумските Хьогел. Laughing

Мерси за темата!   bouquet
ще те помоля за снимка като пристигне,че я умувам за едни обувки.мерси предварително.

# 130

Варианта в черно ми харесва на вид(без цвета на връзките). Някой има ли на тази марка, дори да е друг модел? Интересува ме качеството и как върви номерацията.
Сега се колебая между тези и белите кроксове. На крокса ме притеснява номерацията..

Аз имам този модел на Rubber Duck http://www.amazon.co.uk/Rubber-Duck-Womens-Sporty-Sno200485357/d … 456084&sr=1-1
Страхотна топла апреска с дебел грайфер, откакто ги получих преди две седмици не ги свалям  Crazy В сняг и лед не успях да ги пробвам, защото не е имало откакто дойдоха, но джапах в локви с тях- не пропускат.
Номерът отговаря, даже си мисля, че са съвсем лееко уголемени- аз ги нося с дебел чорап и са ми свободни. Нося 38, поръчах УК 5. Стелката в момента не мога да измеря, но до няколко часа ще мога, ако има нужда.
За кроксовете- аз нямам, но поръчах за малкия ботушки и неговите са умалени ПОНЕ с номер, ако не и с два, не мога да преценя. Според коментарите в амазон, въпреки че пише uk, номерацията е usa, то това го знаете сигурно, де...

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 16:34 от *peteto*

# 131

Давайте примери и за мъжки обувки, че дойде ред на мъжката половина! Търся за зимата, тип боти, н-р 9, естествена кожа, черни или кафяви. Hug

нещо подобно ли ?

# 132
Тези Хьогелки за мен за уголемени!
Нося между 38 и 39, всех 39 и ми хлопкат. Ще ги предлагам в другата тема за размяна..или ще ги връщам Rolling Eyes

# 133
  • София
 Hug Записвам се, отивам да чета и се моля да ми намалят избраните ботуши.

# 134
  • Sofia
Изпуснах ви днес - връщам се да изчета 9 страници, да не пропусна нещо  Mr. Green
Чакам Audley от амазон, Mjus гуменките на платформа и Manas боти на платформа. Още се чудя на Ukala-та от 10лири, з'то от Bearpaw няма толкова евтини, пък за този тип не ми се дават повече пари  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт