Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 216
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 540
Бижу, много хубава чанта! Коя е? Аз пак съм изпуснала края... Whistling

# 541
Бижу, много хубава чанта! Коя е? Аз пак съм изпуснала края... Whistling
http://www.aliexpress.com/snapshot/214185042.html
Нищо невероятно, добре че поне има хубав фасон. Ще си я нося де. Пък единия ми син направо ме застреля като я видя и каза: мамо, хубава чанта! Рядко да ми хареса някоя дамска чанта, ама тази наистина е хубава. Laughing
Има хляб в модела, но са го прецакали като под естествения велур са го направили от изкуствена кожа. Поне не е най-долнопробната, изглежда прилично и е мека, също така не мирише лошо. Освен това нямам нито една забележка по изпълнението, с изключение на висулката на ципа на самата чанта - има някакви грапавини, които ми изглеждат като от влага. Rolling Eyes Ще я сменя.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 23:23 от Бижy

# 542
"Здравейте момичета, Преди няколко дни получихме едни боти,които са различни нюанси на сивото - едната тъмна,другата светла. Някой от вас пробвал ли е да боядиса обувки.Дали ще стане. Има едни спрейове на саламандър за боядисване на якета и абувки. Аз съм ползвала за кожено яке, но сега не съм много сигурна какво ще стане. А са скъпички, но нямат номера вече и могат да ми върнат парите.Моля, някой да сподели дали е опитвал"

Повдигам си питането, за да не ме пропуснете, че трябва да решим какво да правим. Хем не ни се връщат,хем не могат да се носят обувките така.

# 543
  • София
Бижу, много е хубава чантата Peace Със здраве да си я ползваш Hug
Аз не се престраших за 41/42, точно защото се притеснявах, че ще ми хлопат. Между 40 и 41 съм. За Шол ботушите пиша. ако смъкнат пак цената, ще ги гепна - страхотни са на живо! Поръчах обаче 7-ца на дав. Ще пиша за тях.

# 544
Благодаря, Aganka Hug

Ботушите Scholl са просто невероятни. В англ. Амазон са на 27 лири в момента. Ако тази цена те устройва(с кодове-модове Wink ), погледни там.

# 545
Тези кой ги показа... Blush
http://www.javari.de/Hispanitas%20GLASGOW_04%20HI26844_NEGRO%20K … RL=%2Fmythings%2F
http://www.javari.de/Hispanitas%20GLASGOW_01%20HI26844_ANTRAC%20 … RL=%2Fmythings%2F
Кажете кое е черно и има ли изобщо черно от двете...пулих се, обаче не мога да разбера какви цветове са.

Аз ги показах тези, чак ме е страх да ги хваля толкова, колкото мисля, за да не прозвучи като реклама. Мнооого са удобни, телешка напа, меки, все едно си с чорапи, не с обувки.
Аз имам от същия модел, само че лачени, в 3 цвята:
http://prikachi.com/images/112/5910112a.jpg

Скоро поръчах и на майка ми вторите. А днес предложих и на свекървата да си избере между няколко модела едни за рождения ден, но аз мисля, че тези най-много ще и паснат, защото тя е с широк крак и много деформирани (навън) кокалчета. В тази връзка на Linkata мислех да предложа същия модел за майка й ( и Лина да поръчва смело меки са и стават за широк крак  Peace )

Първите са черни, а вторите са сиво-кафеви, отзад на петата е тъмно бордо и отпред където е като "изрязано" също е от това тъмно бордо. Не съм 100% сигурна, но около 95  Simple Smile Виж в сайта на Хиспанитас, може да добиеш по-ясна представа. Аз имам обувки в такъв цвят, но ако искаш ще ти ги снимам утре, че сега не вярвам да се види реално цвета. И в youtube има клипове на техни обувки, но не съм проверявала за тези

Бижу, чантата е много хубава, само не мога да разбера реално какви са цветовете  newsm78 на снимките са по 2 различни начина, а в сайта, който си дала - по трети. Червеното повече ме вълнува, че си търся и аз нещо с червено.

# 546
  • Варна
Форумските Хьогелки са ми големи, както и предполагах. 38 номер са, но мисля, че отговарят поне на 38,5 за нормален крак, а може би и за 39 за тесен такъв. Много ме е яд. Взех ги от Амазон.
https://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/276-8944934-7043152/?o … _1%26pageCode%3Dd
Дали да търся 37 от тях, как мислите?

На мен пък са ми точно. Поръчах моя си номер 39, а съм с тесен крак. Само ги пробвах обаче, не съм ги разтъпквала.

# 547
Бижу, чантата е много хубава, само не мога да разбера реално какви са цветовете  newsm78 на снимките са по 2 различни начина, а в сайта, който си дала - по трети. Червеното повече ме вълнува, че си търся и аз нещо с червено.
Реалните цветове са на снимката със светкавицата. Велурената част е бежова, а не като в сайта жълтеникава. "Кожената" част е червеникаво-кафява.

# 548
  • Пловдив
Бижу, синът ти е прав! Подкрепям го и ти завиждам с бяла завист  Mr. Green Чак се ядосвам на себе си, че я обмислях до вдигането на цената. А пък и ако точния цвят е като на снимки 3 и 4  Heart Eyes точно такъв ми трябва.
С подмяната на висулката съм сигурна, че ще изобретиш шедьовър, както с ботичките с копчето  Hug

Ауу, *Мариана*, много хубави! И да си признаеш, че получаваш % за реклама на Хиспанитас Simple Smile))

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 22:49 от Rusalka:)

# 549
  • В кошера...
Ясмина и Събина ме озадачихте сега. И аз чакам същите, имам тесен крак - 39. Дано не са ми големи. А извивката как е - височки ми се виждат, но се надявам да не е неудобно високо...

# 550
Ясмина и Събина ме озадачихте сега. И аз чакам същите, имам тесен крак - 39. Дано не са ми големи. А извивката как е - височки ми се виждат, но се надявам да не е неудобно високо...
И аз се попритесних очаквам 39 , но съм междинен номер между 38 и 39, да не се наложи да търся 38 newsm78 иначе отдавна ми се иска да пробвам марката ....толкова добри мнения се изписаха   bouquet
Бижу страхотна е чантата и по различна с тази цветова комбинация, със здраве да я носиш Peace

# 551
*Мариана*, много ми харесаха трицветните лачени Хиспанитас! Може ли линк към тях?

katuha, вие най-добре може да прецените има ли вероятност да се получи! Не знам как някой може да се наеме да даде съвет,без да види за какво става дума. Зависи колко тона е разликата. Ако е един полутон може и да стане с боя. Но може и да не стане и да ви дразни тази разлика всеки път като ги погледнете.
 Аз бих ги върнала,ако ми поемат пощенските и обувките са скъпи.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 23:06 от sasi6

# 552
Влюбих се в тези , но ме притесняват пайетките - хем не ми харесват особено, хем се чудя дали, ако ги преглътна, няма да изпопадат...Но пък моделът е точно това, което търся - спортна обувка със скрита платформа  Heart Eyes Давайте акъл и съвет  Praynig Приемам идеи за подобни модели на подобна цена  Peace

# 553
BansheePeace  Hug Кръвната група е ясна  Joy
Много ме е яд за мъжките Camel, дето бяха 18лири. Видяха ми се много велурени за ММ, особено отпред на пръстите и докато се наумувам - свършиха, а на него Camel най-добре му лепват на шляпките.
Тия дни доста почетох за "грозните" ботушки (Ukala, EMU, Bearpaw, UGG),много снимки изгледах и направо вече съм влюбена и нямам търпение да получа моите. Едва ли ще ги изпробвам на бос крак, но гледах много снимки на "звезди" в супер жеги с тях  Peace
Русалче, добре сте си вие в Пловдив откъм магазини  HugТи дръж фронт  Heart Eyes

@ aniK  Hug  за групова терапия може би ще ни минат с отстъпка  Joy  , но после със спестените пари ... нали   Mr. Green 
И аз така с нетърпение си чакам G-star-ките. Пристигнали са вече при превозвача,   амазонци са ги пуснали с тракинг - сега следя и ровя с копитце   Laughing   

# 554
  • София
*Мариана*, много ми харесаха трицветните лачени Хиспанитас! Може ли линк към тях?

katuha, вие най-добре може да прецените има ли вероятност да се получи! Не знам как някой може да се наеме да даде съвет,без да види за какво става дума. Зависи колко тона е разликата. Ако е един полутон може и да стане с боя. Но може и да не стане и да ви дразни тази разлика всеки път като ги погледнете.
 Аз бих ги върнала,ако ми поемат пощенските и обувките са скъпи.
Не питате мен, ама и аз ги гледам от дни , та ето :
http://www.javari.de/Hispanitas-GLASGOW-02-CHI26991-BLUGRI-Klass … L=%2FshoppingCart  Mr. Green, но без джувката

Общи условия

Активация на акаунт