Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 099
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна

Още две леко копирани идейки, не е точно едно към едно, но и не са се измъчили много с разработката на моделите  Wink

Gerry Weber - Fendi

Не е същата, отгоре го няма портмонето, но има много добри реплики. Имам една такава, реплика естествено, но с много добро качество . Нося рядко заради идиотския цвят/особено на слънце:-))/, но е много ефектна и събира ужасно много неща  Sunglasses

# 631
  • Sofia
Момичета, кой беше мерил тези El Naturalista в магазина и потвърди, че са умалени  Rolling Eyes Изчетох всичките ревюта във всички амазони, моето стъпало е тясно, дали да рискувам  Confused

# 632
  • Където е сърцето
http://www.amazon.co.uk/G-Star-Womens-Franklin-Gs43060-266/dp/B0 … 1&tag=bgma-20
Tърся си чанта за тези,някакви предложения на добра цена ?

# 633

Ще го пробвам това с босия крака - просто ми е далече от ума и първият такъв коментар, който прочетох ме хвърли в тъча  Crazy после обаче доста четох, гледах снимки... такава им е идеята - естествен материал, да топлят, да не спарват... чакам ги  Crossing Arms
mentina, на мен чантата като форма и размер много ми хареса, но пусто имам много ... Може пък да си се харесате  Hug
[/quote]

Anik,ти кои поръча в крайна сметка,може ли линк? Май и нам много ми се приискаха еднички. На мен са ми много сладки.

# 634
  • Sofia
.....
Anik,ти кои поръча в крайна сметка,може ли линк? Май и нам много ми се приискаха еднички. На мен са ми много сладки.

Бордото (rose) ot ТЕЗИ.

Пфу, тия Ел Нат. как ми влязоха...  Confused тук-там има мнения в някои сайтове и че си отговарят, а също и от чифт до чифт имало разлика  Confused

# 635
http://www.amazon.co.uk/G-Star-Womens-Franklin-Gs43060-266/dp/B0 … 1&tag=bgma-20
Tърся си чанта за тези,някакви предложения на добра цена ?
Чанта, която си струва парите и по качество не отстъпва на ботушите http://www.amazon.co.uk/Urbancode-Womens-Uc1584-Shoulder-Sparrow … 16630&sr=1-31
Те просто заслужават качествена чанта. Grinning

# 636
 Момичета, някакви отзиви за този модел? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0088VYOZ0/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

Известна е марката, но не съм имала техни ботуши ....... качествени ли са, на 40 номер, 7-ца ли да взема?

# 637
За тези някакво мнение?

Отчаяно си търся такъв тип спортни обувки със скрита платформа докъм 60-70 лв., кожени, 38 номер и нищо не откривам. Много ми легнаха на сърцето онези Бъфало, които показах одеве, ама за синтетика толкоз пари не давам  Crossing Arms

# 638

Още две леко копирани идейки, не е точно едно към едно, но и не са се измъчили много с разработката на моделите  Wink

Gerry Weber - Fendi

Не е същата, отгоре го няма портмонето, но има много добри реплики. Имам една такава, реплика естествено, но с много добро качество . Нося рядко заради идиотския цвят/особено на слънце:-))/, но е много ефектна и събира ужасно много неща  Sunglasses

Естествено, че не е Wink... същата - казах само, че идеята е взаимствана - вижда се прилика, нали? Peace   (даже и без портмонето). 
И аз имам едно такова менте spy, но му падна висулката  Confused

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 17:35 от Banshee

# 639
  • София
Момичета, кой беше мерил тези El Naturalista в магазина и потвърди, че са умалени  Rolling Eyes Изчетох всичките ревюта във всички амазони, моето стъпало е тясно, дали да рискувам  Confused
Аз съм 39 с тесен крак и от тези 40 хлопат, каишката не може да ми държи крака  Confused

# 640
  • Sofia
Аз съм 39 с тесен крак и от тези 40 хлопат, каишката не може да ми държи крака  Confused

Hug ей такова мнение ми трябваше  Mr. Green

# 641
За тези някакво мнение?

Отчаяно си търся такъв тип спортни обувки със скрита платформа докъм 60-70 лв., кожени, 38 номер и нищо не откривам. Много ми легнаха на сърцето онези Бъфало, които показах одеве, ама за синтетика толкоз пари не давам  Crossing Arms

Виж тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/276-1864681-5586641/?ons … s&x=0&y=0

Взех си в тъмно синьо и са уникални  Heart Eyes

# 642
За тези някакво мнение?

Виж тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/276-1864681-5586641/?ons … s&x=0&y=0

Взех си в тъмно синьо и са уникални  Heart Eyes

Мерси, заглеждам ги и аз тези, но в сиво. По принцип търся черни, обаче, със скрита платформа.
Досега сравнявах модели, които са с описание Glattleder в немското джавари, в английското са описани като естествена кожа, а във френското част от тях са описани като естествена кожа, а друга част като синтетика. И все пак първоначална цена от 109 евро за синтетика...Това във връзка с Бронкса, на който се чудя  Rolling Eyes То всъщност колебанието ми е само относно кожата - ако съм сигурна, че е естествена, поръчвам смело.

# 643
  • Златна Добруджа
Пак аз, с нови терзания  Crazy
Сложила съм в кошницата тези два модела боти:
Rockport
Rehab
И от двата модела сложих 41 номер. Четох в темите назад и съвсем се обърках. Едни казват, че Рокпорт-а е умален, друг, че е уголемен. За Рехаба разбрах, че са качествени, но други отзиви не намерих. Затова молбата ми е някой с номер като моя или близък до моя с обувки от двете марки, да бъде така добър да ми измери стелка. По принцип съм с ходило 26 см, според таблицата в Джаварито и от двата вида съм за 41, но явно тази таблица е универсална и мога да очаквам изненади...

# 644
реших за 8 ми март да направя подарък на  свеки   хареса си тази чанта заслужават ли си парите  при положение че е  изкуствена кожа  има 2 положителни коментара  мога ли  да им се доверя ?

Общи условия

Активация на акаунт