Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 040
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 855
  • Бг
Джавари поемат ли пощенските разходи за връщане на обувки, ако не сте си оцелили номера? Гледам, че си връщате без проблем.......... Thinking

Галя, възстановяват пощенските само при грешка от тяхна страна или дефектни обувки, при не уцелен номер нямаш претенции да изискваш възстановяване на пощенските.

# 856
  • sofia
39 номер  много намалени

красиви сандалки но с много висок  ток

Сандалките са супер, ама наистина много високи! ooooh!

aniK, страхотни са!!! Heart EyesС кеф да си ги носиш, много са изпипани! Мерси за снимките! Grinning

# 857
  • Варна
Алекса, благодаря. Аз прочетох на първа страница, но все пак реших да попитам, че ми направи впечатление.  Party

Много ми харесаха ето тези сандалки , въпреки че ми идват ужасно скъпи като за ежедневни сандалки. Но не пречи да ви разпитам за марката и номерацията. Някой поръчвал ли е на тази марка и как са номерата - отговарят ли. А ако ги засечете някъде и още по-евтино ще ви бъда много благодарна.  Hug

Да си групирам питанките.  Grinning

Моля за мнение и за тези сандали дали си отговарят на номера. Мисля днес да поръчам едни 39 номер, че отдавна ги наблюдавам и сега са на оферта.

# 858
# 859
Ауууу, Ани, страхотни са!!! И чантата, и чантата! Коя е? Моят номер в черно вече е на 43 евро...но пък черни не искам. Бордото е уникално, но пък са 60 евро, нещо не съм сигурна, че ми се дават. Я разкажи удобно ли са, усеща ли се височината, меки ли се, широки?

# 860
  • Бг

Fous De La Mer, по всяка вероятност ще пристигнат ботички, т. к. така пише в описанието  Mr. Green.

АниК, сега ги разгледах и аз, честито със здраве да си ги носиш, много са яки.

# 861
  • Austin,TX
aniK, какво да ти кажа СТРАХОТНИ Mjus  coolcool  Crazy Със здраве да си ги късаш  Hug

# 862
39 номер  много намалени

красиви сандалки но с много висок  ток

Сандалките са супер, ама наистина много високи! ooooh!

aniK, страхотни са!!! Heart EyesС кеф да си ги носиш, много са изпипани! Мерси за снимките! Grinning

Чанта от къде ти е много е  хубава ? Тръся си такъв цвят   bouquet

# 863
  • sofia

Fous De La Mer, по всяка вероятност ще пристигнат ботички, т. к. така пише в описанието  Mr. Green.

АниК, сега ги разгледах и аз, честито със здраве да си ги носиш, много са яки.

Те и ботите 2 вида ooooh! Laughing Е, не разбирам защо ги събират в едно различни модели...Бъг ли е? Някой да си е изпатил?

Аз така преди месец гледах едни дънки Томи - на снимката тъмно сини, а цвета пише черно.  Crazy Свързах се с лайв чата - не можаха да ми кажат кое е вярно...трябвало да проверят в склада бла, бла...щели да ми пишат до три дни..Нищо не направиха. Еми, нищо не поръчах.  Crossing Arms

# 864
Случайно излезнаха една 1- ца и веднага ги взех на детето. Кода ги лови излезноха ми 28 лв
http://www.amazon.co.uk/Geox-Kids-Bianca-Waterproof-Boot/dp/B004 … rhf_sc_p_t_1_YVYK
има още някой свободен номер.

# 865
От няколко дни ги мисля и не мога да реша. По принцип ми трябват топли ботушки. 35см ми е прасеца, не че стигат до там.

CAFèNOIR
http://www.javari.de/CAF%C3%A8NOIR%20LC602%20Damen%20Boots%20T%2 … RL=%2Fmythings%2F

Apple of Eden
http://www.javari.de/Apple%20Eden%20Timb%2077%20Fashion/dp/B0082 … _1%26pageCode%3Dd

Remonte Dorndorf
http://www.javari.de/Remonte%20Dorndorf%20R4282%20Halbstiefel%20 … RL=%2Fmythings%2F
 за тази марка  нищо незнам, но вътре по ми прилича на вълна

# 866
Случайно излезнаха една 1- ца и веднага ги взех на детето. Кода ги лови излезноха ми 28 лв
http://www.amazon.co.uk/Geox-Kids-Bianca-Waterproof-Boot/dp/B004 … rhf_sc_p_t_1_YVYK
Нямам опит с зимни обувки на geox. Имахме гуменки и през дупчиците отдолу влиза вода. Има стелка, но за големи локви не би спасила положението.

# 867
  • Sofia
Ауууу, Ани, страхотни са!!! И чантата, и чантата! Коя е? Моят номер в черно вече е на 43 евро...но пък черни не искам. Бордото е уникално, но пък са 60 евро, нещо не съм сигурна, че ми се дават. Я разкажи удобно ли са, усеща ли се височината, меки ли се, широки?

Рони, ама това е кафявото, не е черно. На живо не е толкова тъмно Peace За първи път като ги погледнах и аз мислех, че тези са черни и ги прескочих. Уникално удобни са - днес тръгнах в дъжда с тях, цяла сутрин ми е на тичане и за капак с малката на ръце, че тя обича да я "гИшкам" - все едно съм с маратонки. Те не са високи - от тази височина, дето хем си повдигнат, хем да не ти се набива петата, хем не я усещаш.
Чантата е Coccinelle, купувана офлайн, има дълга дръжка през тялото. Снимах я до тях, защото исках да те убеждавам, че трудно се напасват цветовете - това във връзка с Oxblood на Urban Code и бордото на Mjus-а. Обаче пък тези моите се вързаха (ако не ги наложа БАШ едно до друго  Mr. Green). Иначе мислех с бежова чанта да ги нося, да не се "сблъскат" два тъмно кафяви цвята. На бордото не бих търсила бордо чанта, ами точно някоя кафява като лентата отстрани или направо бежова. Те "понасят" и черна, защото на петата и отпред на бомбенцето преливат в черно  Peace

Fous De La Mer, вече няколко модела на Пепе в Амазон ги виждам така - различните цветове - различен модел. Щях да пиша тук да се внимава с това, че често правят грешки  Peace Тия от лайф-чата... нищо не могат да кажат - нали една съфорумка писа за какво иде реч - хале колкото стадион, поточна линия и стотици опаковащи работници. Много от обувките са и в други складове (may take a few days to dispatch). Забелязала съм, че за доста марки френският, немският и италианският амазон показват едни и същи налични количества - значи са с една складова програма  Mr. Green Аз питах за цветовете "rose" на два различни модела EMU - дали ми помогнаха  hahaha

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 14:08 от aniK

# 868
  • Варна
Нямам опит с зимни обувки на geox. Имахме гуменки и през дупчиците отдолу влиза вода. Има стелка, но за големи локви не би спасила положението.
Аз имам 2 чифта ботуши на Геокс, дъщеря ми има кецове и маратонки, а за двете деца поне 5 чифта сандали от тан съм взела. Нито един чифт не ми е пропускал някога, нито пък са ми вмирисвали крака. Естествено никога не съм взимала изкуствена кожа, защото някои модели са им такива. Тези са waterproof и не предполага да пропускат вода принципно,  не знам...

# 869
Аз имам 2 чифта ботуши на Геокс, дъщеря ми има кецове и маратонки, а за двете деца поне 5 чифта сандали от тан съм взела. Нито един чифт не ми е пропускал някога, нито пък са ми вмирисвали крака. Естествено никога не съм взимала изкуствена кожа, защото някои модели са им такива. Тези са waterproof и не предполага да пропускат вода принципно,  не знам...
Ние имаме маратонки и обувки на Геокс. Много съм доволна не се е случвало да пропускат. А тия хич не се загледах от какъв материал са. Toni_baraboni хич пък не знаех че имат изкуствени

Общи условия

Активация на акаунт