Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 365
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Много благодаря за отговорите! Много сте бързи, стоножки Wink
А дали е достатъчна само оригиналната кутия (опакована) или тя трябва да е друг кашон?

# 211
А дали е достатъчна само оригиналната кутия (опакована) или тя трябва да е друг кашон?
Никакъв друг кашон, че и той тежи! Naughty

# 212
Щооо?  Embarassed
Аз си ги сложих и в кашончето, но то беше малко, почти колкото кутията. Отгоре му увих "амбалажна" хартия и така. Зат'ва ли ми струваше 22лв.  newsm78

# 213
Момичета, дали някой е връщал обувки в немското? Искам да върна един чифт (малки са ми), следвайки инструкциите в сайта ми излизат етикети за принтиране и залепване върху пратката, а също и надпис "Option für kostenlose Rücksendung auswählen" - опция за безплатно връщане.
Та - действително ли е безплатно връщането? Как точно се процедира - като обикновен колет или препоръчано? Никога не съм пращала дори колет Embarassed та ще съм благодарна на малко помощ!

и връщаш само оригиналната кутия на  обувките .. да не им върнеш и кашона в който са ти ги пратили ...   вземи си  бял лист  от  книжарницата и  опаковай кутията в  него  когато отидеш в пощата ... носи  си  тиксо и  ножица

# 214
Ако ти е удобно, моля те премери, Бижу. Супер си   bouquet
Не мога да измеря отвътре, но опред има доста място. Опитах се да покажа отвън
http://store.picbg.net/pubpic/61/47/e5666885b6f66147.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/98/09/b12926ef01fa9809.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C8/8A/8eaed730d8f9c88a.JPG

Имам бели балеринки, които са този размер и са ми доста големи, като се има предвид, че те са без подплата, смятам, че и тези са същата големина. Подплатата не е дебела. Ако намеря снимката с балеринките, ще я добавя за илюстрация на думите ми.

Цъфче, ако прасецът ти е наистина е 43 см широк, тези "комини" на Хъш пъпис не вярвам да ти станат, извинявай!

# 215
  • София
Изпуснах ви днес - връщам се да изчета 9 страници, да не пропусна нещо  Mr. Green
Чакам Audley от амазон, Mjus гуменките на платформа и Manas боти на платформа. Още се чудя на Ukala-та от 10лири, з'то от Bearpaw няма толкова евтини, пък за този тип не ми се дават повече пари  Embarassed

Да кажа за тези: вчера ги разходих  -  удобни са, топлички, меки, но не са много подходящи за тесен крак според мен.  Кройката им е такава, че са доста широки, меки и свободни около глезена и петата започва да се движи т.е. събуват се. Моят крак е нормален към тесен, а на дължина са ми съвсем добре, но при още по-тясно стъпало  проблемът ще е по-голям, а като се посмачка  и вълната отвътре съвсем ще се вадят. Иначе са много сладки  "мечешките лапи"  и аз даже си поръчах още едни, преди да ги пробвам както трябва. 
пп. Може Ukala-та да са по-различни, ама ... надали   Peace
Айде и аз да кажа Simple Smile Винаги съм смятала този тип обувки за доста грозни и никога не ми е минавало през ума да си взимам такива. Но тъй като краката ми са непрекъснато ледени, а сега с бебе ми се налагаше често да ходя по улиците в студа, реших да взема едни за ходене по градинките Simple Smile С тесен крак съм и нося 34-35 номер. Взех си детски Emu, размер 3 (отговаря на 36). Големички са ми, широчки, отвсякъде имам място Simple Smile И въпреки това са ми супер удобни, изобщо не ми се криви кракът като стъпвам, формата им не е мръднала, независимо, че ги спуквам от носене. Чистят се много лесно, а и не хващат много мръсотия. Вече съм решила, че ще си взема и едни дамски, защото те са и водоустойчиви. Не знам с другите марки как е, но аз от моето Emu съм много доволна и не ми се обува друга обувка откакто ги имам Simple Smile

# 216
  • Сф
Там, където си натиснала ти е големият пръст, нали? Мноооого много се изкушавам  Crazy Мерси, Бижу  Heart Eyes Hug

# 217
Изпуснах ви днес - връщам се да изчета 9 страници, да не пропусна нещо  Mr. Green
Чакам Audley от амазон, Mjus гуменките на платформа и Manas боти на платформа. Още се чудя на Ukala-та от 10лири, з'то от Bearpaw няма толкова евтини, пък за този тип не ми се дават повече пари  Embarassed

Да кажа за тези: вчера ги разходих  -  удобни са, топлички, меки, но не са много подходящи за тесен крак според мен.  Кройката им е такава, че са доста широки, меки и свободни около глезена и петата започва да се движи т.е. събуват се. Моят крак е нормален към тесен, а на дължина са ми съвсем добре, но при още по-тясно стъпало  проблемът ще е по-голям, а като се посмачка  и вълната отвътре съвсем ще се вадят. Иначе са много сладки  "мечешките лапи"  и аз даже си поръчах още едни, преди да ги пробвам както трябва. 
пп. Може Ukala-та да са по-различни, ама ... надали   Peace
Айде и аз да кажа Simple Smile Винаги съм смятала този тип обувки за доста грозни и никога не ми е минавало през ума да си взимам такива. Но тъй като краката ми са непрекъснато ледени, а сега с бебе ми се налагаше често да ходя по улиците в студа, реших да взема едни за ходене по градинките Simple Smile С тесен крак съм и нося 34-35 номер. Взех си детски Emu, размер 3 (отговаря на 36). Големички са ми, широчки, отвсякъде имам място Simple Smile И въпреки това са ми супер удобни, изобщо не ми се криви кракът като стъпвам, формата им не е мръднала, независимо, че ги спуквам от носене. Чистят се много лесно, а и не хващат много мръсотия. Вече съм решила, че ще си взема и едни дамски, защото те са и водоустойчиви. Не знам с другите марки как е, но аз от моето Emu съм много доволна и не ми се обува друга обувка откакто ги имам Simple Smile

ако ти е удобно може ли да се снимаш с тях искам да видя как седят на крачето ...  нещо не мога да ги възприема така  ...

# 218
Там, където си натиснала ти е големият пръст, нали? Мноооого много се изкушавам  Crazy Мерси, Бижу  Heart Eyes Hug
Там, където съм натиснала, свършва палецът и напред е празно.

# 219
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
http://www.amazon.co.uk/Feud-Britannia-Womens-Lounge-202555141/d … 67956&sr=1-15
От м.г. имам друг техен модел и вече знам какво значи да ги носиш. Знам обаче, че кожата им попива вода като гъба- по-специална е обработката, за да е много мека. Знам също, че подметката доста бързо сдава и това при положение, че не са основно носени от мен обувки. Обаче са разкошни! Предполагам, че тази им разновидност също. Ако има някоя от вас, която иска 6-ичката за 22 паунда, склонна съм да я пусна/ откажа, за да си я купи. Ако пък не, ще продължа да се гриза отзад "дъль-ъль", т.е. дали-или.

[/quot

Аз ги поръчах, дано не се разочаровам като дойдат, кожата ми изглеждаше груба, изобщо цялата обувка ми изгглежда така, ... в смисъл, че не е фина офис обувка ...

Ами груби са си и това е идеята, даже са пълната противоположност на "фина офис обувка"  Mr. Green
Но аз лично не мога да я възприема тази изтъркана кожа. Колкото и да са идейни, сложени на крака ми се струва, че ще изчезне цялата им оригиналност и ще бъдат възприети като стари обувки ... Твърде е възможно да останете неразбрани някак си и ще ме извинявате, ама е възможно и  състрадание да предизвикате  Wink , изтърканите обувки не са като изтърканите дънки ...  Grinning
Ааа... не разбираш от мода!  Crazy Тя даже май поотмина, ама преди 3, 4 години в Англия беше голяма работа и нарочно си изтъркваха нови кожени обувки и чанти, а на мен ми идваше да грабна една боя и да заседна на някоя централна улица и да въртя номерата на Истанбулските ваксаджии - напръскват обувките ти с боя и после щеш-нещеш сядаш да ти ги лъснат.

# 220
Получих си детските:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074VQPDO/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
- 8C,
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074VQYJY/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 - 7ца
и двата леко уголемени, но изключително качествена изработка.
А тези пъпита изглеждат чудесно...майка ми ще е щастлива:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006ZGY0RC/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
според мен си отговарят на номера.

И голямото разочарование за мен  smile3518- няма ми ги първите обувки, които си поръчах...трябваше да са пристигнали на 8-9 фев, а получих тези, които поръчах седмица след това. smile3516
Нямам тракинг, какво правите в този случай?

# 221
Поръчах току-що обувки на големия:
https://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/280-7509487-8103907/?on … _2%26pageCode%3Dd

в момента сме с ботушки на Ессо, пак 29 номер. Накарах го да си вкара крака и да го мръдне напред докато му опират пръстите и отзад ми влезе пръста, така че се надявам като номер да са му ОК.

И на мама поръчах нещо за 8 март:
http://www.javari.de/s/ref=amb_link_173332967_307?brands=Hispani … 82%26pageCode%3Dd

Аз имам подобен модел - страшно удобни, все едно си с чорапи, а не с обувки, а и цената е повече от добра.
Имам едно лееко притеснение обаче: цветът. Аз го харесвам, а тя милата все черни обувки си купува напоследък, или пък светли. Като гледа мои обувки в тъмни цветове, различни от черно, ги харесва, но като и предложа на нея да си купи нещо по-различно и... старата песен на нов глас: различен модел, пак черен  Simple Smile
та сега ми се иска да я накарам да носи и друго освен черно, бяло и бежово, дано успея

# 222
# 223
А аз имам три пратки в Гъбите и не знам какво чакам! Rolling Eyes ooooh!

# 224
А аз имам три пратки в Гъбите и не знам какво чакам! Rolling Eyes ooooh!
Хахах, аз четири, ужас! Явно и на теб са ти били от супер спешните покупки, щом не помниш. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт