Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 327
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 195
малко деТСки модели
1
2
3
4
5

# 196
  • София
Моля някой да ми каже FRYE дали си отговарят. Нося м/у 37 и 38 - кой да си поръчам. Мноооого ми харесват и ако не ги уцеля ще се спукам  Praynig Praynig Praynig

Малко да си побутна питането newsm78
Имам ботуши на марката 7US=37,5 Нося точен 38 и ги поръчах по коментари към номера половинка надолу. Добре са ми и ги нося, но мисля че за ботуш моя номер щеше да е по добре. От марката вече гледам само номера, който нося...

Благодаря, значи да поръчвам 4-ка (37-ми EU)

# 197
  • София
Момичета, дали някой е връщал обувки в немското? Искам да върна един чифт (малки са ми), следвайки инструкциите в сайта ми излизат етикети за принтиране и залепване върху пратката, а също и надпис "Option für kostenlose Rücksendung auswählen" - опция за безплатно връщане.
Та - действително ли е безплатно връщането? Как точно се процедира - като обикновен колет или препоръчано? Никога не съм пращала дори колет Embarassed та ще съм благодарна на малко помощ!
Аз върнах онзи ден : залепяш този с адреса върху колета, другия слагаш в кутията. Струва 15.50 лв. препоръчана пратка  Peace

# 198
  • Сф

Докато се рових  назад да търся и други отзиви за ботушите MarcoTozzi,  открих, че се е появил UK8 на старата цена от 22.60.

Засега оценките са 2(+):1(-).

Такааа....днес майка ми занесе въпросните ботуши на обущар да си каже експертното мнение. Еми обущарят бил във възторг колко хубави били- хубави едри шевове, отпред било цяло парче кожа, а не скалъпени. Ципът бил хубав, подметката също. Въпреки че кожата изглежда гумено, била много качествена. Тази зима не бил виждал по-хубави ботуши. А принципно е доста пестелив в хвалбите този обущар. Майка ми се отказа да ги връща.
Съжалявам, че ви заблудих, момичета.  Embarassed Embarassed Embarassed Просто на мен на пръв поглед хич не ми харесаха. Има бая хляб да изям и бая обувки да износя, докато почна да ги разбирам Simple SmileSimple Smile

# 199

Мнение за марката от стара тема на Pip88:
Пиколинос заедно с Хиспанитас са ми любими марки  - и двете са Испански и явно работят по техни си испански калъпи, ама от тези двете марки каквото имам се носи здраво защото просто са ми изляти по крака. Според мен си отговарят на номерата, като бих казала, сравнявайки обувки от немски и испански марки, че испанските идват с около 2 мм по-къси. И от двете мерки всичките сандали, боти и обувки, които имам са или на 2 или на 3 инча ток - извивката е такава, че не се усеща височината, явно разпределението на тежеста е много равномерно и мога да ходя с тях по цял ден без проблем. На Пиколинос има освен леко "лелинските" и много разчупени модели, но не съм гледала специално тук какво се предлага. Повечето са от т.нар. distressed leather - кожа, която изглежда като състарена, но е много мека и качествена.
Много благодаря, Ментина!  bouquet

# 200
  • София
Мокасинки, подплатени със Златно руно  #Crazy Е такива не бях виждала  #Shocked
http://www.amazon.co.uk/Frye-Reagan-Campus-Driver-Womens/dp/B003 … 74798&sr=1-57

# 201

Мъжът ми има тезиhttp://www.javari.de/brand/Pikolinos/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAs … _5%26pageCode%3Dd
Отговарят си на номера. Много удобни и качествени.

# 202
Момичета, дали някой е връщал обувки в немското? Искам да върна един чифт (малки са ми), следвайки инструкциите в сайта ми излизат етикети за принтиране и залепване върху пратката, а също и надпис "Option für kostenlose Rücksendung auswählen" - опция за безплатно връщане.
Та - действително ли е безплатно връщането? Как точно се процедира - като обикновен колет или препоръчано? Никога не съм пращала дори колет Embarassed та ще съм благодарна на малко помощ!

и връщаш само оригиналната кутия на  обувките .. да не им върнеш и кашона в който са ти ги пратили ...   вземи си  бял лист  от  книжарницата и  опаковай кутията в  него  когато отидеш в пощата ... носи  си  тиксо и  ножица

# 203
Изпуснах ви днес - връщам се да изчета 9 страници, да не пропусна нещо  Mr. Green
Чакам Audley от амазон, Mjus гуменките на платформа и Manas боти на платформа. Още се чудя на Ukala-та от 10лири, з'то от Bearpaw няма толкова евтини, пък за този тип не ми се дават повече пари  Embarassed

Да кажа за тези: вчера ги разходих  -  удобни са, топлички, меки, но не са много подходящи за тесен крак според мен.  Кройката им е такава, че са доста широки, меки и свободни около глезена и петата започва да се движи т.е. събуват се. Моят крак е нормален към тесен, а на дължина са ми съвсем добре, но при още по-тясно стъпало  проблемът ще е по-голям, а като се посмачка  и вълната отвътре съвсем ще се вадят. Иначе са много сладки  "мечешките лапи"  и аз даже си поръчах още едни, преди да ги пробвам както трябва. 
пп. Може Ukala-та да са по-различни, ама ... надали   Peace

# 204
Евтини такивки, дето много ги харесвате http://www.javari.de/s/ref=Jav_HP_women_sale?ie=UTF8&node=34 … 82%26pageCode%3Dd

Мира, да меря ли Крокса?

# 205
може ли инфо за  тази марка ?

# 206
# 207
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
http://www.amazon.co.uk/Feud-Britannia-Womens-Lounge-202555141/d … 67956&sr=1-15
От м.г. имам друг техен модел и вече знам какво значи да ги носиш. Знам обаче, че кожата им попива вода като гъба- по-специална е обработката, за да е много мека. Знам също, че подметката доста бързо сдава и това при положение, че не са основно носени от мен обувки. Обаче са разкошни! Предполагам, че тази им разновидност също. Ако има някоя от вас, която иска 6-ичката за 22 паунда, склонна съм да я пусна/ откажа, за да си я купи. Ако пък не, ще продължа да се гриза отзад "дъль-ъль", т.е. дали-или.

Аз ги поръчах, дано не се разочаровам като дойдат, кожата ми изглеждаше груба, изобщо цялата обувка ми изгглежда така, ... в смисъл, че не е фина офис обувка ...

Ами груби са си и това е идеята, даже са пълната противоположност на "фина офис обувка"  Mr. Green
Но аз лично не мога да я възприема тази изтъркана кожа. Колкото и да са идейни, сложени на крака ми се струва, че ще изчезне цялата им оригиналност и ще бъдат възприети като стари обувки ... Твърде е възможно да останете неразбрани някак си и ще ме извинявате, ама е възможно и  състрадание да предизвикате  Wink , изтърканите обувки не са като изтърканите дънки ...  Grinning

# 208
Чантата става, ама изчакай да получиш ботушите.

# 209
  • Сф
Ако ти е удобно, моля те премери, Бижу. Супер си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт