Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 197
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 585
Абонирах се , но не ми пращат код. Нали в пощата да го търся?
На пощата , да. Изчакай или пробвай с друга поща, бях чела че и при други има такъв проблем, но не знам как се справиха.  Thinking

# 586
  • Пловдив
За всички ботушки от този тип ли важи правилото +1 номер или само за Bearpaw?

# 587
  • Sofia

Чети за всеки модел, че няма едно с едно  Mr. Green За ЕМУ по-скоро мненията са, че са уголемени. Аз поръчах моят си номер, не мога да рискувам да са ми къси (иначе имаше тъмно лилави 2-ка, ама... Confused). И тези ми харесват повече от онези с панделката, но не и цената. Ако тя може да се маха и да се носят подгънати и изправени - ОК  Peace Нали няма да дадеш 60 лири... Rolling Eyes Hug Heart Eyes

# 588
# 589
Уф, много сте заразни!  Twisted Evil

И аз поръчах Хиспанитас, сивите. Също и тези мъжки Саламандър . Прочетох един 5-звезден отзив за тях в немския Амазон...

Изчакай малко.

# 590
Девойки, може ли линк към онази красива чанта, която беше поръчала една девойка в миналата тема. Кафеникава, голяма с интересни джобове. Уж я запазих, но я няма. А и не помня във френското или немското беше newsm78

И някой от пазаруващите и от Асос би ли ми казал дали има проблем със сайта? От вчера се опитвам да поръчам една чанта и ще откача. Накрая ще поръчам тази, която ми харесва значително по-малко. Crossing Arms

# 591
Аз пак да ви занимая с тези  Blush Почти се навих да ги поръчам, въпреки пайетите, но в описанието във френското джавари пише, че са синтетика (в този случай автоматично отпадат), а в немското - гладка кожа  Thinking На кое да вярвам  newsm78

# 592
  • Златна Добруджа
Пак да попитам дали някой не се интересува от тази чанта Le Coq Sportif. Вътре е с 2 отделения, както и джоб с цип. Отвън също има такъв джоб. Цената, на която я взех беше 15,65 Е Търся й нов собственик, иначе тези дни ще пътува обратно.

# 593
  • Пловдив

Чети за всеки модел, че няма едно с едно  Mr. Green За ЕМУ по-скоро мненията са, че са уголемени. Аз поръчах моят си номер, не мога да рискувам да са ми къси (иначе имаше тъмно лилави 2-ка, ама... Confused). И тези ми харесват повече от онези с панделката, но не и цената. Ако тя може да се маха и да се носят подгънати и изправени - ОК  Peace Нали няма да дадеш 60 лири... Rolling Eyes Hug Heart Eyes

Панделката се маха  Wink, в един от коментарите го пише. Сега се ровя за тези WLM New Zeland, които Toni_Baraboni пусна, но не намирам никаква информация за тях, извън Амазон  Rolling Eyes. Пък цената им ненамалена е  Whistling...
И Ани - 60 лири, ама пък Emu...ще съм в крак с Холивуд  Joy. Но няма да ги дам разбира се...първо искам да видя дали изобщо ще ми хареса този тип ботушки.

# 594
  • Варна
Доколкото проучих не за всички. Виж коментарите, тук поне има 164 Simple Smile Казват, че се поръчва точен размер, има едно мнение, че са широчки. За тези казват, че били по-прибрани и за хора с тесни крачка стоели по-добре. Аз си поръчах тези сега, да ги видим.

# 595
  • Sofia
Аз пак да ви занимая с тези  Blush Почти се навих да ги поръчам, въпреки пайетите, но в описанието във френското джавари пише, че са синтетика (в този случай автоматично отпадат), а в немското - гладка кожа  Thinking На кое да вярвам  newsm78

Glattleder (Или както се пишеше) при немците, не винаги е ест.кожа. И мен ме съмняват  Peace
Ронче, ТАЗИ ли  Heart Eyes Няма вече кафява... Sad
Chance, много са им 60 лири дееее, огледай WLM-то, Ukala, Bearpaw...Не се мятай веднага на скъпи, като не знаеш дали ще "се харесате" с този модел  Rolling Eyes Виж ТЕЗИ - сиво и sand са на 35 лири твоят номер. Sand ми е любим цвят...

# 596
Ани, мерси, точно тази! Heart Eyes Heart Eyes Ох, уникална е, но кафявото ми харесваше повече и ми трябва повече. Crossing Arms Сега загледах тази марка, имат уникални неща, влюбена съм.
Някой ще ми каже ли дали си отговарят и т.н.?

# 597
  • София
В никакъв случай не взимай +1 от Имю. Отговарят си. На базата на няколко чифта различни модели получени техни ботуши гарантирам, че отговарят на таблицата им за размер  Peace Имам слабост към марката. И anik сподели, че не би обула на бос крак, ама аз го правя.(за този тип) И са ми топли краката, и грам не потят. Стелката мога да я снимам - като нова е - няма и следа от неприятна миризма и захабяване  Peace Само цената е виска на тези, които си показала. Имю ботуши най-скъпите са ми с цена 38

# 598
Имам един въпрос. Когато връщате обувки, готов пакет ли носите в пощата, или там искат оглед и след това запечатване?
Благодаря предварително.

# 599
На пощата , да. Изчакай или пробвай с друга поща, бях чела че и при други има такъв проблем, но не знам как се справиха.  Thinking
И на мен не пратиха. Но когато реших да поръчам без код, на страницата с методите на плащане най отгоре се появи сума за плащане с 20% по-ниска. Пробвай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт