Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 146
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 675
Rocket Dog 3-uk за 8 лири
Buffalo със скритата платформа  са още  по намалени  ако някой ще си взема да знае 1 номер  по голени от  това което носите обичайно

# 676
# 677
  • София
Хора, какво беше положението с мъжките Caterpillar. Някой беше казал, че са протекли?
Или греша ...  newsm78
Тези на синът ми засега не са създали проблем, но то и зима нямаше. Да не се бъркаш с ROADSIGN?

# 678
Buffalo със скритата платформа  са още  по намалени  ако някой ще си взема да знае 1 номер  по голени от  това което носите обичайно

Това не е скрита платформа. Извинявам се за забележката, но понеже в момента съм на тази тема и побързах да цъкна. Скрита платформа е това  Peace

# 679
  • зад парка
Саламандър боти, има номера, ток 6.5 см - 30 евро:
http://www.javari.de/s/ref=av_HP_sale_all?ie=UTF8&node=53333 … 16%26pageCode%3Dd

# 680

Това не е скрита платформа. Извинявам се за забележката, но понеже в момента съм на тази тема и побързах да цъкна. Скрита платформа е това  Peace

или пък това благодаря ти за забележката ...  ама трябва да се  науча да се изказвам правилно ...  Simple Smile    bouquet

# 681
Всеки си знае финансите, но за чантите на Хиспанитас ще кажа, че цените на този среден клас чанти на намаления са толкова - около 100€. Аз лично харесвам по структурирани модели и този не е точно по моя вкус, но принципно от години инвестирам в 1 наистина качествена и скъпа чанта на година и ако случайно попадна на нещо наистина добро и много намалено, тогава бих купила и втора. Реално една качествена чанта ме изкарва поне 3 години, така във всеки момент имам поне 5 хубави чанти от които да избирам. Отделно имам 2-3 официални - вечерни.

# 682
  • зад парка
Форумските Хьогелки са ми големи, както и предполагах. 38 номер са, но мисля, че отговарят поне на 38,5 за нормален крак, а може би и за 39 за тесен такъв. Много ме е яд. Взех ги от Амазон.
https://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/276-8944934-7043152/?o … _1%26pageCode%3Dd
Дали да търся 37 от тях, как мислите?

Aз също нося 38 и Хьогелките ми залепнаха. Thinking
Не знам, аз нямам друг номер обувки в гардероба си, различен от 38, но тези са ми големи, може би заради това, че кракът отива напред. Направо ще ги изръся някъде, още повече, че кожата се отпуска. Cry

Аз си взех тези 39 номер http://www.amazon.co.uk/H%C3%96GL-4-105320-26000-Womens-Open-Toe … 635098&sr=8-1. По принцип си нося 39 номер, но тези са ми големи.
Според мен са уголемени поне с половин номер.

С Хьогл играеш на рулетка - дали твоят номер ще ти стане или не. Купила съм 4 чифта - 3 бр. номер 38 (нося 37.5-38), два са точно, вкл. мукасините по-горе, един чифт са по-големи с половин номер, а също и един чифт N 37.5, които всъщност бяха 37 и естествено ми бяха малки.

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 23:10 от InaDot

# 683
https://www.javari.de/dp/B008135PXA

Момчешки ботушки,хубави 32 номер-16 Е,който превари .

# 684
ВечеПетя  в амазон гледала ли си ? има интересни модели ето някой Simple Smile
1       2        3     4           5         6        7           8     9       10

# 685
  • Варна
Всеки си знае финансите, но за чантите на Хиспанитас ще кажа, че цените на този среден клас чанти на намаления са толкова - около 100€. Аз лично харесвам по структурирани модели и този не е точно по моя вкус, но принципно от години инвестирам в 1 наистина качествена и скъпа чанта на година и ако случайно попадна на нещо наистина добро и много намалено, тогава бих купила и втора. Реално една качествена чанта ме изкарва поне 3 години, така във всеки момент имам поне 5 хубави чанти от които да избирам. Отделно имам 2-3 официални - вечерни.
Винаги като прочета нещо такова се сещам за моя мъж, когото убеждавах един ден, че трябва да инвестирам в едно скъпо палто. И той тогава ме погали по главицата и ми каза: Моето момиче, това никаква инвестиция не е, това си е разхищение!  Joy

Аз много харесах едни ботуши, дето Banshee ги пусна и сега страдам... Тези са, моля някой да ме разубеди. И [urл=http://www.javari.de/Hispanitas-DOVER-11-HI26230-SUTOPO-Damen-Klassische/dp/B007ZLJ40O/ref=sr_1_9?ie=UTF8&cAsin=B007ZLJVQQ&fromPage=search&sr=1-9&qid=1361737224314&clientPageSize=100&brands=Hispanitas&node=533331031&sort=price&nodes=533331031]И тези...[/url]

# 686
  • София
Винаги като прочета нещо такова се сещам за моя мъж, когото убеждавах един ден, че трябва да инвестирам в едно скъпо палто. И той тогава ме погали по главицата и ми каза: Моето момиче, това никаква инвестиция не е, това си е разхищение!  Joy

Аз много харесах едни ботуши, дето Banshee ги пусна и сега страдам... Тези са, моля някой да ме разубеди. И [urл=http://www.javari.de/Hispanitas-DOVER-11-HI26230-SUTOPO-Damen-Klassische/dp/B007ZLJ40O/ref=sr_1_9?ie=UTF8&cAsin=B007ZLJVQQ&fromPage=search&sr=1-9&qid=1361737224314&clientPageSize=100&brands=Hispanitas&node=533331031&sort=price&nodes=533331031]И тези...[/url]
Ако ще инвестираме, трябва злато да купуваме  Laughing
Ботушките на Флай са върха  Heart Eyes Само не знам как се поддържа кожата  newsm78

# 687
ВечеПетя  в амазон гледала ли си ? има интересни модели ето някой Simple Smile
1       2        3     4           5         6        7           8     9       10

От амазон не съм поръчвала и обикновено не гледам там - сложно и скъпо ми излиза с превозвач. Бих се прежалила евентуално за нещо много харесвано. Но в случая имам и доста изисквания, и показаните модели не ги покриват на 100%. Благодаря ти все пак   bouquet

# 688
Ха-ха... на мен точно бившият пък ми набиваше в главицата, че човек трябва да си купи едно нещо но наистина качествено и скъпо вместо 10 боклука. Е... то цената не е гаранция за качество, но с годините и грешките се понаучих кое си струва.

# 689
Майка ми се оказа с една идея по-малък крак, отколкото очаквах и изведнъж 8мартенският ми подарък пропадна. Тези 6ца Хъш пъпис сандали в черно http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Amour-Qtr-Strap/dp/B00B9HT6 … 1275&sr=1-220 си търсят нов собственик - взех ги за 16паунда.

Общи условия

Активация на акаунт