Аватарно - зелена / Тема No 21

• 18 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • I want it all and I want it now.
Честито, Лори   bouquet

Честито и на останалите момичета   bouquet

# 646
  • София
Честито и от мен, lorynbouquet Момичета, всички бяхте прекрасни!  Hug
Новата тема е много благоприятна за различни интерпретации, сигурна съм, че отново ще има много красоти!!!

# 647
Честита победа на Лори, честито и на останалите номинирани! Прекрастни сте! Благодаря за приза!
Вече съм на линия за новата тема. Съжалявам, че не успях да гласувам. Опитах се да вляза през телефона, но беше много лоша връзката.
Новата темичка е много позитивна, ще ни даде настроение. Абе свърши зимата вече, ще грейнем в жълтичко  Simple Smile  Hug

# 648
Здравейте.
Лорин, честито  Heart Eyes беше ми фаворит  Flutter
Честито и на всички останали класирали се  Heart Eyes
Благодаря на всички гласували за мен   bouquet
Новата темичка е много свежа  Wink даже почнах да търся вече  Crazy Laughing

# 649
  • КиТ
Аз съм готова вече за играта  Crazy Joy Joy Joy

# 650
Ей, много си бърза Crazy
Аз гледах снощи, ама съм доста далеч от готова. Пък и ако си направя нещо от сега, до неделя - понеделник вече сигурно няма да ми харесва и ще търся друго ooooh! hahaha
А сегашната ти комбинация не помня от кой ти беше, но е страхотна Heart Eyes

# 651
  • Сопот, Пловдив
Момичета, дали ще се изпише темата утре-вдругиден, чудя се дали да подготвям новата? А има ли друг желаещ да я прави? Поли? Не искам да си мислите, че собственоръчно съм си присвоила тази функция, при желание на някой друг да се занимава, веднага ще отстъпя, но ако няма кой, пак с удоволствие ще я подготвя.

# 652
  • София
Rois, до края на седмицата ще трябва да се изпише според мен и ще е чудничко, ако новата игра е в нова тема. Така че се подготвяй.  Hug

# 653
  • В Космоса
Ми ще трябва да се въздържаме да пишем ако целта е края на седмицата, май.

Ройс, ако Поли не се появи - действай!  Peace Тя що така ни изостави!? Sad

# 654
  • КиТ
Ей, много си бърза Crazy

А сегашната ти комбинация не помня от кой ти беше, но е страхотна Heart Eyes

Ама моля ти се  Crazy Joy Joy Joy То се разрових в архивите и открих за 5 минути  hahaha hahaha hahaha

Еми не помня и аз Blush Joy Joy Joy Ама бяха голямо количество книжки и я отмъкнах тая комбинация от Лост Mr. Green Joy Joy Joy

# 655
  • Сопот, Пловдив
Не изписвайте днес темата, че въобще не съм готова  Grinning . Мога да я правя само през нощта, през деня работя, но снощи сина ми реши да не спи  ooooh! и не можах нищо да свърша.

# 656
plami89 ама много си хубава, това е важното  Hug

# 657
# 658
  • В Космоса
Rois, съчувствам. Hug И дъщеря ми побудува и порева снощи доволно, че да съм като предрусала днес. Tired  Crazy

# 659
  • Сопот, Пловдив
Ще ви пиша по-късно днес да знаете със сигурност, но синът ми току що повърна на фонтан след лекарствата, възможно е да ни оставят пак в болницата, ако стане така, ще трябва някой друг да се заеме с темата.

Общи условия

Активация на акаунт