Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Някой да знае магазин в който се продават куфари-маси за продажба на бижута,не големи?Може и употребявани.

# 91
  • Пловдив
Ние се отказахме преди две години - по време на предната война. Близу постъпиха много тарикатски - минаваха по входовете и гледаха кутиите по етажите. Звъняха на апартаментите, в които влизаше кабелът на ДСС и предлагаха договор. И на хората (включително и на нас), писнало им от липса на телевизи я и най вече нет просто минаваха към тях. После имахме проблем, че бяхме платили три такси напред, мъжа ми не искаше да връщаме модема, но накрая да ми е мирна главата ги върнах.

# 92
Ох, моя мъж е яхнал метлата и не ще да чуе....... Имаме договор с ДСС до края на годината, това обвързва ли ни по някакъв начин, при положение че немогат да ни предоставят услугите за които сме платили  newsm78

# 93
  • Пловдив
Омръзна ми от разправиите в ДСС #2gunfire Има ли някой, който се е отказал от тях, как става това ? Дано да се включат мамите юристки.

Обвързана си с договор ли?Ако си го прочети и виж при какви условия можеш да го прекратиш

Ох, моя мъж е яхнал метлата и не ще да чуе....... Имаме договор с ДСС до края на годината, това обвързва ли ни по някакъв начин, при положение че немогат да ни предоставят услугите за които сме платили  newsm78

Договора прочете ли?Все пак щом не могат да ви предоставят услугата би трябвало да може да прекратите договора

Ние също сме на ДСС,но от 20 ти февруари имаме услугата и сме ОК /сигнала е на конкурентната фирма,но за нас няма значение.Все пак те орязаха кабелите и явно се почувстваха гузни/.Т.е два дни нямахме телевизия.Не мислим да се отказваме от ДСС

# 94
Elfita, договора е само една страничка и доста йезуитски написан.Съжалявам, че нямам възможност да го сканирам .... Не съм юрист и доста неща не са ми ясни, но в него пише, че можеш да прекратиш договора с предизвестие от 30 дни, като им дължиш обезщетение за остатъка от договора. Това е договор за предоставяне на услуга по кабелна разпределителна мрежа. И ние имаме сигнал, но от друг оператор...... това може ли да е причина за едностранно прекратяване на договора без предизвестие newsm78, защото реално нямаме сигнал на оператора с когото имаме договор newsm78

# 95
  • Пловдив
pipi554 ,те всички договори са така написани  Joy  Опитай да го сканираш и да го пуснеш,за да го прочетем.Иначе си говорим наизуст.
Всички сме със сигнал от простаците,които резнаха оптиката.Услуга имаме,но от друг оператор.Не мога да кажа дали това е причина за разваляне на договора.При всички положения е хубаво да се отиде и да се говори на място в офиса.Виж какво те ще ти кажат

# 96
С малко дете съм и нямам тази възможност, предполагам са типови договори и ще съм благодарна ако някоя мама, абонат на ДСС има възможност да сканира нейния.
 Разрових документите и не намирам общите условия по този договор newsm78, възможно ли е да не са ни предоставени newsm78 Споменават се често и вероятно са важни  и не би ли следвало да са неразделна част от него newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 97
  • Пловдив
Да,общите условия са важни.Аз не знам дали ние имаме такъв договор,защото не сме обвързани за определен срок с ДСС.Дори и да имаме е бутнат в някоя папка в офиса
Ако някой има под ръка договор,да го пусне наистина

pipi554 ,а,нямаш ли телефон,за да го снимаш?Закрии личните ви данни-имена,адрес,ЕГН

# 98
  • Пловдив
Ние сме на безсрочен договор и мога да го прекратя по всяко време. Засега изчаквам, макар че не знам какво ще излезе накрая и дали ДСС изобщо ще успеят да се оправят. Ако се вярва на новините, ТВ Сат Ком печели дело във ВКС за Централен и ако това остане така, не ми оставят друг избор, освен да мина при тях.

# 99
Един господин ги беше попитал на стената им във Фейса,къде и как да си развали договора и го изпратиха в офиса,където си плаща,нямало проблеми,има достатъчно основания!И аз с нетърпение чакам да си ни пуснат ДСС-то,защото на тези нета им е отврат!

# 100
  • Пловдив
Интернетът май само на мен не ми пречи - тегля със същата скорост, както беше и при ДСС

# 101
Някой да знае магазин в който се продават куфари-маси за продажба на бижута,не големи?Може и употребявани.
Виждала съм в продавалник-а: http://prodavalnik.com/masi-za-prodazhba-na-bizhuta-i17647749

# 102
  • Пловдив
не ми оставят друг избор, освен да мина при тях.

Е,баш на тях ли ще се натресеш?Има и други,много по-добри,варианти

# 103
  • Пловдив
Елфи, при нас точно няма, единствено Куллбокс, които обаче трябва да дупчат, а сме нова кооперация и няма начин това да стане

# 104
Моля да ми препоръчате тапицер/тапицерски услуги- да са качествени и на сносни цени.
Благодаря предварително  bouquet
Бях питала, ама........ ако има запознати- мерси Wink

Общи условия

Активация на акаунт