Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Привет мацки! Да сте виждали някъде форми за МИНИ мъфини  - 24бр/ 12 бр.
В Карфур, Метро - няма.
До Джъмбо не ми се ходи, ако някой има път, може ли да погледне ?   bouquet

Мерси!

# 121
  • Пловдив
Някъде в пловдивска област дали има жени, които леят куршум? Спешно е.  Praynig
В Изгрев има една баба - Севда май се казваше... имам координати, ако искаш - ще ти ги пратя на ЛС Peace

ioli, колко МИНИ? вчера в Метро гледах - метална (май за 12 мъфина) + още толкова силиконови... като размер - не съм сигурна, но нещо около 6-76см в диаметър Peace

# 122

Някъде в пловдивска област дали има жени, които леят куршум? Спешно е.  Praynig

Себахат в Кючука.

# 123
Момичета, направо ми пишете лс.  Peace Благодаря!

# 124
Момичета,знаете ли къде продават пластмасови изделия тип буркан като за пчелен мед...като това...http://www.itd.bg/%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0 … 750-%D0%BC%D0%BB- Трябва ми количество-100бр. например.
mystic woman, фирма "ГОТМАР" . Цехът им е в  гр. Съединение. Ако срещнеш трудности - ще помагам. Hug Peace

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 17:42 от meri 68

# 125
Момичета,утре ( сряда ) и вдругиден( четвъртък ) е базара за мартенички на ДБМ-  МОл Пловдив,3-ти етаж да не сайдисате конкуренцията  Laughing
Рекламирайте на близки и познати ,да помогнем за каузата.  Hug

# 126
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде продават пластмасови изделия тип буркан като за пчелен мед....

Такива има в брошурата на Метро,стартираща на 28 ми.Не знам дали ще ти вършат работа.Мяркала съм ги там и преди
Скрит текст:

# 127
sweet_maniche, мини - мини, като тези:

Размер 40 х 25 см, за 24 мини мъфина с размер 3,5 см в основата.

Трябват ми да направя за тържеството по случай 8ми март, за ДГ, имам от другите, но стават големи и децата ги изхвърлят, защото не могат да ги изядат,  по тази причина търся мини...

В МЕТРО няма, бяхме там в събота, или не сме ги видели...

# 128
Момичета, знаете ли къде се ремонтират апарати за кръвно налягане - от тези класическите с помпичка и манометър, а не новите - електронни. Преди години някъде около понеделник пазара имаше ателие, но сега....? Помагайте.

# 129
Потърсих си договора с т.нар ДС Корпорейшън , снимах го с телефона-ето.Не се вижда много добре, но пак е нещо.

Ако правилно съм го разбрала при едностранно прекратяване на сигнала от тяхна страна , договорът се счита за прекратен. Не знам дали съм права.

Забелязах, че от ТВ Сат вече са почнали да излъчват съобщение ,че ще считат таксата за заплатена само ако е постъпила на тяхната сметка т.е сигурно ще почнат да изключват по  някое време.

А аз точно в деня преди разправиите си платих до края на март на ДС-то и касовата бележка изхвърлих(откъде да знам, че така ще се завъртят нещата) .

На маймуни ни направиха, ТВ САТ КОМ твърдят, че те да спечелили всички райони, а ДСС са отрязали кабелите. Няма да ги търпя повече, ще се обърна към друг оператор.

# 130
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде продават пластмасови изделия тип буркан като за пчелен мед...като това...http://www.itd.bg/%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0 … 750-%D0%BC%D0%BB- Трябва ми количество-100бр. например.
mystic woman, фирма "ГОТМАР" . Цехът им е в  гр. Съединение. Ако срещнеш трудности - ще помагам. Hug Peace

И аз намерих там,само че фирмата е ИТД.Проблема ми е доставката,щото я изчисляват по обем и идва прекалено солена.А сега нямам път натам...

Мерси,Мери! Peace

# 131
Момичета, знаете ли къде се ремонтират апарати за кръвно налягане - от тези класическите с помпичка и манометър, а не новите - електронни. Преди години някъде около понеделник пазара имаше ателие, но сега....? Помагайте.
В уличката зад Пловдивския университет  Peace

# 132

Срещу Била ( до лидл близо до ХЕИ-то),под един блок,голям магазин за медицинска техника

# 133
Момичета, къде правеха зъбни снимки до Военна болница? Коя пресечка беше или поне как се казваше мястото?  bouquet

# 134
  • Пловдив
Момичета, къде правеха зъбни снимки до Военна болница? Коя пресечка беше или поне как се казваше мястото?  bouquet

http://www.bgmaps.com/link/4F0735A9D72AFFF56164E56CEF461230

Беше или на Добри Войников или на Иларион Макариополски.Няма как да се объркаш.Лабораторията се пада от ляво,към самия булевард,ако гледаш от булеварда към уличките
Има си табела

Общи условия

Активация на акаунт