Покажи ми красота пак и отново...

• 46 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ах.. страхотно цветни са тези индийки Heart Eyes

# 556
# 557
Не знам какъв е проблем с гледането на моите снимки.

При мен се виждат без проблем и им се наслаждавам с истинско удоволствие, защото пускаш наистина големи красоти  Hug .

etam, тези рози верно ли са истински  Heart Eyes ?

Ето малко красоти и от мен:
Скрит текст:

Очевидно е, че е фотошоп, но е красиво:

Би трябвало да са щом,като под снимките пишеше,че са. Grinning

# 558
# 559

Ако някой разбира от гоблени-принцеса Даяна

# 560
Здравейте! Страхотни приказни неща показвате   bouquet Нямам време да прегледам всичко, но се надявам да ме приемете сред вашите редици и вече ще ви следя активно   bouquet
Красотата е много субективна, но има неща, пред които всички занемяваме  Heart Eyes
Ето малко снимки и от мен, лъхащи на лято, надявам се да не се повтарят  Confused

Скрит текст:

# 561
# 562
# 563
# 564
  • София
- вила Cetinale - Toscana
- Фиренца, регион Тоскана, Италия

# 565
# 566
# 567
# 568
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, днес реших да ви зарадвам с любимата ми порода кучета- корги /любима сред породите, иначе намирам безпородните за по- интересни и в повечето случаи красиви/:

Най- известната собственичка на коргита в света:

Тези, вечно смеещи се дребосъци, не са декоративни кученца, а стара порода от групата на овчарските кучета, и се използват при паша, за направление на животните в стадата  Grinning:

По принцип се ограничавам до 3-4 снимки, но тук просто не мога да се спра.  Embarassed

# 569
Вселена, това са уникални кучета! Много ги харесвам,жалко само,че в България почти не се срещат. Показаните от теб са корги кардиган ако не се лъжа?

И за да не е спам снимчица на Марсилия:

Общи условия

Активация на акаунт