Покажи ми красота пак и отново...

• 46 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, това са уникални кучета! Много ги харесвам,жалко само,че в България почти не се срещат. Показаните от теб са корги кардиган ако не се лъжа?

На първата снимка са показани двата вида: пембрук /светлите/ и кардиган /тъмните, които сякаш са облекли тъмнокафява жилетка/.
Много ме кефи, че са едни такива, като играчка, а всъщност големи професионалисти при изпълнение на служебните си задължения: настигат провинилата се крава, хапят отзад по краката и бързо отскачат, за да избегнат ритника на бегълката. И така, докато не се върне в стадото.  Laughing

Редактирам се: на първата снимка и двете кученца са от вида пембрук.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 14:01 от Вселена

# 571
  • София
- чаровница Simple Smile
-  с пожелания за един прекрасен следобед! Simple Smile   bouquet

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 13:50 от nikolinanik

# 572
Венеция

# 573
  • София
- и въпреки всичко има чар! Simple Smile Не , не съм аз!!!! Simple Smile))
- класика в жанра! Simple Smile
- красота в полет
- малка спретната къщурка! Simple Smile

# 574
# 575
Вселена, това са уникални кучета! Много ги харесвам,жалко само,че в България почти не се срещат. Показаните от теб са корги кардиган ако не се лъжа?

На първата снимка са показани двата вида: пембрук /светлите/ и кардиган /тъмните, които сякаш са облекли тъмнокафява жилетка/.
Много ме кефи, че са едни такива, като играчка, а всъщност големи професионалисти при изпълнение на служебните си задължения: настигат провинилата се крава, хапят отзад по краката и бързо отскачат, за да избегнат ритника на бегълката. И така, докато не се върне в стадото.  Laughing

Редактирам се: на първата снимка и двете кученца са от вида пембрук.

Много харесвам тези кучета и ми се иска да имам такова!  Heart Eyes

# 576
Остров Мауи

# 577
# 578
  • София
- най-добре е под майчиното крило. Simple Smile

# 579
# 580
# 581
# 582
# 583
  • София
Gianna , обожавам такива снимки! Много подходящи за релакс. Simple Smile
At Night , бях в Египет, ноооооооо, така и не влезнах в пиранидата......не знам защо. Sad

- ето, този красавец иска да ви поздрави. Simple Smile

- Красива и спокойна вечер, приятели! Simple Smile)  smile3525 newsm51  bouquet  bouquet

# 584

Общи условия

Активация на акаунт